Mamici de Martie-Aprilie 2008 (22)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Ioana , incearca sa nu mai iei lucrurile personal, Sunt convinsa ca nimeni nu a vrut sa te jigneasca, dar trebuie sa intelegem ca fiecare dintre noi este mai sensibila cu sau fara probleme.Eu nu stiu despre ce e vorba , dar am tinut sa-ti ridic moralul.IA oamenii asa cum sunt si nu personaliza, pooate are probleme grave , pe care noi nu le stim si atunci este scuzabila reactia avuta de Kay.

multi pupici pentru o randunica trista

Giani 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

http://www.reclama ilegala - avertizare.ro/forum/index.php?showtopic=1704

mami de Luca si cu Sebastian-Paul
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Ioana merci, fug sa dau noua sapt.

Simo , Suuuuper!,

Giani 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

numeioana,

Sovietica are dreptate. Este stresul mare si amplificat f mult de intreaga situatie. Raspunsul pe care i l-a dat Albu, oricat de bun dr. ar fi este jenant.
Probleama a inceput intr-un fel cand tu cu inversunare sustineai ca la Elias e bine si nu e chiar cum zice Kay. Ori tu intr-un fel erai de partea cealalta a baricadei datorita medicului la care mergi. Nu stiu daca reusesc sa explic foarte clar.

Hai, nu te mai supara ca ai un bb in burtica si trebuie sa te gandesti la el.

Uite de la mine sa iti treaca supararea
Sunt convinsa ca tu ai avut intentii bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Ioana! Se mai intampla si de astea, dar nu poti avea pretentia sa te inteleaga toata lumea! Eu nu am apucat sa citesc la subiect insa pot sa-ti spun ca esti iubita si sustinuta de toate randunicile si ar trebui sa tii cont de asta cand mai ai vreo suparare! Toate suntem extrem de sensibile si de nervoase in perioada asta si daca mai avem si probleme grave...... Uite de la mine niste si imbratishari calde ca sa treaca supararea!
Pup tot stolul cu drag!

mami de Luca si cu Sebastian-Paul
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Noi doi mergem sa mancam ceva ca canta matele de foame , revenim dupa puplicitate cum se spune

Giani 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Multumesc tuturor! Eu nu ii port pica lui kay, sa nu ma intelegeti gresit, inteleg ca trece prin clipe grele, doar ca nu e deloc placut sa fii numita "gravida rea"... Oricum, o sa trec cu vederea, ca sa-i demonstrez ca nu sunt atat de rea cum crede ea...

Eu nu am sustinut cu inversunare ca la Elias e bine, doar am spus ca in alte spitale nu e mai bine ca la Elias... In fine, nu vreau sa redeschid subiectul. Ea stie mai bine prin ce a trecut si sa speram ca nimeni nu o sa mai fie nevoit sa fie in situatia ei...

Va pup, randunici! Suntem impreuna la bine si la rau!

Ioana
19+David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

IOANA-nu mai pune tot la suflet si nu te mai supara(face rau lui bebe.tu te cunosti cel mai bine si parerea ta conteaza cel mai mult.bucura-te de miscarile minunate din burtica si lasa "problemele" deoparte.
GIANI-multumesc de raspuns.ma bucur ca pot impartasi cu voi tot ceea ce mi se intampla
SIMO-sunt tari de tot miscarile bebelui.oare asa o sa faca si al meu?abia astept!!!!!!!!!
va doresc o seara placuta!!!!!!!!!!
pupici

diana_g 19+
url/http://community.webshots.com/user/diana_gardus

Mergi la inceput

Sery, am uitat sa-ti spun si eu am facut cu anuntarea sarcinii la fel. Am vrut sa fiu sigura ca este in regula , iar cind am inceput sa anunt am facut-o doar personelor care stiam ca se vor bucura. alaturi de mine(desi in sufletul meu as fi strigat in gura mare Sunt \GRAVIDA!!!!!!!!!!)
Ioana, puiule incerca sa te calmezi.. ca altfel vin si bat la tine. pana atunci la tine

Giani 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Giani, esti o dulce!
Diana, ai dreptate, multumesc!

Fetelor, in legatura cu miscarile lui bebe... azi le-am simtit mai puternice ca niciodata si sunt foarte fericita ca le-am putut impartasi cu tati. Se vedea ca e foarte impresionat. Parca de-acum il simt mai atent, mai implicat, ca si cum acum ar fi aflat ca o sa avem un copilas!

Ioana
19+David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput