Mamici de Martie-Aprilie 2008 (22)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

"Iata vine-un sol de pace, c-o marama-n varf de batz!!!"...
Si mai departe, scrie in carte...

Bun reintalnisul, dragele "babei"!!!

S-o luam metodik si in particuler:

1. pupici fratzesti inlacrimatei Ioana!!! nu cunosc "conflictul" tau cu Kay si nici nu ma intereseaza prea tare...dar vreau sa subliniez ca tu imi lasi impresia unei Randunici echilibrate si civilizate...si ma bucur de prezenta ta in gashca noastra!!!

2. Sovieticutza me' draga si mirata, afla ca la inceput de an scolar sau prescolar copiii sunt evaluati INITIAL printr-o serie de activitati, care sunt punctate...la genul asta de testare a luat Larisul meu punctaju' maxim;

3. Ralucas S si Giani Butucica, multzumesc de primirea calduroasa!

4. Ririan, te cuprind fratzeste si ma rog sa fie bine cu tine, cu mine, cu noi toate!!!

5. Zozela, emotzionanta descrierea experientei tale de la bebe-kontrol!

6. Delphin, ce a facut sotzu'-campionu'??? Vreau si eu (reteta) muffins cu afine!!!

7. Monik din Tara Artzarului, salutari speciale-speciale! Care sunt noile tale aventuri in sistemul medikal canadian??? Sunt antena...

8. Si o salut calduros si pe Intzeleapta-Gudinde!!!

9. Simonette, iar am o diploma pentru tine!!! "MAGNA CUM LAUDAE" in bucatarie! Am exersat azi reteta ta de gogoshi cu stafide...e o bunatate...au iesit bestiale!!! Parfumate, fragede!!! "Mananci si plangi", vorba lui Labis...

10. De fapt bucataria m-a tinut azi departe de calculator: sarmale in foi de varza, ciorba radautzeana (varianta cu piept de pui a ciobei de burta) si gogoshi "a la Simonette"!

11. Maine vine Patriarhul la Iasi sa sfintzeasca o biserica!!! Merg si eu cu sora mea, preoteasa!

Va pup frateste pe toate celelate Randunici nenominalizate!!!
Sa auzim numai de bine!
cory3maz, mamik de Larisik si in 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Cory,

Sper ca esti bine si ma gandesc la tine. Sa dea DD ca bb sa fie bine si felicitari pt rezultatele Larisei.

Daca cumva citesti aceasta postare si ai cum sa afli o informatie ...
Stiu ca sotul tau este jurnalist la Iasi.

Kay a primit doua mail-uri de la Adrian Asaftei care cica este redactorul sef al Monitorului de Iasi. Eu una nu stiu cum un student de 21 de ani ajunge redactor-sef ... dar ma rog nu am lucrat niciodata in domeniu.
Mailurile sunt de necomentat .... am sa le postez mai jos si ai sa-ti faci propria impresie. Intrebarea mea era daca acest "om" este intradevar redactorul-sef al Monitorului de Iasi.

Primul mail primit de kay pe 26 sept.:

Draga Oana,

nu stiu cum trebuie sa te simti tu ca mama stiind ca fiica ta poate sa moara din probleme medicale.

Iti pun insa doua intrebari:

1) cat % crezi ca esti vinovata de aceste probleme
2) cu ce e vinovata fata aceasta sa moara din complicatii pana in 30+ ani?

Al doilea mail primit de Kay astazi:

Oana ,

esti doar o nebuna paranoica
stii cine sunt? te-ai gandit cumva ca poate sunt un omulet care doar a vazut povestea pe un site?
ti-am pus 2 intrebari. cu ce te-am hartuit? apeleaza la lege acum cand iti spun ca esti paranoica , poate scoti vreun dosar de calomnie
imi pare rau , ideea era ca am o vaga banuiala , acum mai mult decat inainte , ca una din cauze esti chiar tu , ca mama , ca nu ai fost tomai ok in timpul sarcinii , dupa cum nu esti ok nici acum . nu vreau sa te jignesc , dar cred ca iti lipsesc cateva doage!
a doua intrebare era retorica , si menita doar sa iti ridice niste semne de intrebare , dar in nebunia ta nu ai inteles asta!
revenind in cotidian , du-te , femeie la un ospiciu , durerea ti-o fi luat mintile , in caz ca le aveai inainte. ai grija sa nu mori tu prematur de inima rea!

P.S. ( mai sobru si la obiect , dupa o discutie la o tigara cu prietena mea care este viitor medic ) sunt foarte ok cu astfel de campanii pentru un om trecut de varsta adolescentei. sunt foarte ok cu o operatie de 1.000.000 de euro chiar pentru a prelungi cu cateva luni viata unui batran. Dar un copil , Oana? Un copil? e copilul tau , dar tu esti egoista! pentru Dumnezeu , te-am intrebat toate astea ca sa te gandesti macar o secunda la complicatii. Stiu , ca mama nu poti decat sa speri , dar gandeste-te macar o secunda daca fiica ta va avea probleme cand va fi ceva mai mare. nu iti inchipui ce durere e in sufletul unui adolescent care constientizeaza viata si stie ca are o complicatie care ii va fi in curand fatala. te-ai gandit la asta? te-ai asigurat ca nu o sa se intample asta? atat voiam sa stiu si sa te fac si pe tine atenta asupra acestui detaliu.
P.S2 voiai sa stii cine sunt . ei bine , sunt un tanar de 21 de ani , student , care nu are nimic de a face cu paranoia pe care ai enuntat-o anterior. mailul catre tine , poate , a fost doar o refulare a unor trairi mai vechi. totul e ok acum. daca ai avut rabdare sa citesti pana aici , vreau sa imi cer scuze pentru ce am scris mai sus! duminica aceasta am sa pun la biserica cate o lumanare pentru tine si fetita ta!

Mergi la inceput

Gudinde-draga,

1. am raspuns pe PM;
2. oricum remarc la postarile acestui tip un limbaj suburban si o agresivitate care a derapat urat...Oricum impresiile lui "artistice" sunt egale cu zero...e lipsit baiatul asta de o experientza esentziala, anume, cea de a fi parinte...mai intai sa aduca pe lume un copil si dupa aia sa se catzere in "amvon" (adik pe Forum) si sa predice!!! E un copchil obraznic!!! Tzancul asta tre' sa-si stearga mucii inainte sa vorbeasca cu noi!
3. Parerea mea!!!

cory3maz, enervata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ce fac randunicile mele dragi?

Eu azi am fost harnicuta si am trebaluit toata ziua prin casa. Nici nu am apucat sa deschid forumul...Acum sunt in asteptarea cinei ( se ocupa sotul!) si pana ne striga la masa am zis sa salut stolul de randunici.

Numeioana, nu mai fi trista, noi aici te iubim si eu sunt sigura ca nu esti rea. Tu lucrezi cu copiii, e imposibil sa fii un om rau. Am citit subiectul cu Elias-ul, il cunosc...cred ca si Kay a reactionat asa din cauza suferintei si a celor indurate la Elias. Cred ca are impresia ca tot incerci sa convingi pe cineva ca e bine acolo. Te rog eu stai linistita si calma pentru bebele tau .
Prietena mea a nascut ieri la Elias...a reusit sa faca cezariana ca avea bebele mare ( 4200 de grame ), dar a ramas cu un gust tare amar legat de maternitate, era foarte trista, nu se astepta sa fie asa. Avea cu totul alte asteptari, ea fiind din provincie! Am incercat sa o incurajez cum am putut, importanta e ca a nascut bebele sanatos si sper sa le dea drumul acasa luni.

Zoze, mai esti in petreceri?

Cory, ce ma bucur ca ai revenit langa noi! Noi oricum suntem cu gandul la tine si la Ririan zilnic... Pupici domnisoarei tale frumoase!

Pup toate randunicile din stol! Fug ca ma cheama la masa!

CLAU 18+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Cory,

Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Am tot cautat articolul ala pe care l-am citit , dar nu il gasesc nici unde, asa ca o sa o intreb pe doctorita cand ma duc luni la ea, daca e normal sa am zile cand nu il simt deloc pe bb ca sa fiu si eu mai sigura si sa va zic si voua.

serry - eu iau duphaston cate 2 pe zi de la 6 sapt..dar din cate am inteles de la randunici s-ar putea sa iti fie rau de la fier

ioana - fiecare e liber sa isi exprime parerile personale intr-un mod mai
civilizat sau nu, asta depinde de la caz la caz...asa ca nu fi suparata, asta este nu te poate iubi si aprecia toata lumea, asa e in viata, si mai bine imi zice cineva de pe forum ca sunt rea sau mai stiu eu cum, decat sa imi zica cineva apropriat mie la care tin mult...multi pupici, fruntea sus si nu uita ca aici la noi la randunici noi suntem aproape de tine

simo - ai vrut sa pui un link cu reclama ilegala, dar nu l-ai pus bine si nu merge deschis, despre ce era vorba?

delphin, blankar,sovietica, ela, diana , clau, cory - multi pupici pt voi si toate randunicile noastre dragi care azi nu si-au facut aparitia pe crenguta

17+
poze
Lucas sau Cristina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Si fetelor acum referitor si la TT si la sp Elias, si la doctori,s.a.m.d. mai depinde si de norocul fiecareia, nu este o lege scrisa la fel pt toata lumea, parerile vor fi mereu impartite. Si de ce zic ca este vorba si de noroc, uitati-va la fata aceea de 11 ani care a nascut un copil perfect sanatos de 4 kg si ceva, credeti ca a facut vreun test, a fost la vreun doctor sau spital celebru, nici macar nu a fost la vreun control ca nu stia nimeni de sarcina ei...asa ca ne mai trebuie si noroc si ajutor de la D-zeu, care este extraordinar de important

17+
poze
Lucas sau Cristina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Moamaaa, sta Giani ce sta si cand ne pushca un mesaj, ne dragaleste pe toate. Cu bucataria, ce sa zic... Intradevar uneori ma apuca intrecutu de sine (sarmale nu mai facusem niciodata nici un fel), si m-am gandit ca cele de pe fax vor fi cam plate pt gustul meu. Stii, noi ne-am casatorit anu asta, si uneori cand constientizez ca sunt si gravi si cu sotz, imi zic: ma, eu nu sunt o gospodina ideala, ia sa fac eu ceva ce fac toate gospodinele. Asa ca ma intelegi tu :)

Cory, oricum, felicitari ca Larisa se arata atat de isteatza! Sa vezi ce repede o sa iti faca ciorba radauteana singurica! Nu stiu la ce altceva te asteptai, ca doar e fii-ta
Oare ar trebui sa ma ingrijorez pt mine cand cineva ureaza "pupici fratzesti" cuiva si eu citesc "pupici frantzuzesti"?

Pupici soresti la randunici

sovi 11+ saptamani
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Giani, muffins:

http://www.flickr.com/photos/wistrand/sets/72157600000046850/

Cory , campionul meu a facut un timp bun pt. anii lui, oricum sunt tare mandra de el, a iesit primul dintre toti sotii cunostintelor mele. A facut 1h35'.

Iar el, dragut ca intotdeauna, ne-a multumit ca ne-am dus sa-l incurajam. Mi-a marturisit ca s-a simtit bine si cu forte noi cand a trecut pe langa mine si Seb si noi il incurajam! Voila!

Iar despre reteta de muffins cu afine, tare mult as vrea sa pot sa ti-o dau, incerc sa o caut, dar nu te superi daca i-ti dau un linck in fr .
Eu sunt de o comoditate rara la gatit, i-ti imaginezi ca muffins-urile mele erau o cutie ce continea preparatia la care a trebuit sa adaug 4 linguri de apa si 4 de ulei plus 2 oua. In loc de ulei am pus niste unt 25% materie grasa. Voila ce gospodina, dar le-am facut dimi si sotul s-a trezit in mirosul lor. Acesta era si obiectivul meu .

voila:

http://www.odelices.com/recette.php?num=107

editez : si eu tot pupici frantzuzesti citii.

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Sovieticutzo,erau sarutari suroresti, nu frantzuzesti!!! Numai cu Randunoii agreem sa ne sarutam frantzuzeste, cu Damele-Randunici nu ne prieste la...orientarea solara, pardon secsuala!!!

Delphin, bravo pentru CAMPIONUL tau cel iute si rezistent! Si multzam pentru retzeta de muffins cu afine, chiar daca era in franceza...am descalcit-o! M-am lamurit ce-s "muffins"-urile astea...niste briose!!!
Sfat: sa incerci reteta de gogoshi a lu' Simonette...azi am testat-o...ies mishto! Cred ca eu am pus mai putina faina decat ar fi fost necesar, pentru ca mi-a iesit un aluat curgator, pe care l-am turnat cu lingura in tigaie...dar rezultatul a fost foarte gustos!!! Crede-ma, ca nu-tzi vand gogoshi! Chiar sunt faine!

Clauclau, ma bucur de revedere!

Va pup de noapte buna!!!

Mergi la inceput