Mamici de Martie-Aprilie 2008 (22)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Pupici frantzuzesti o sa-i dau Randunoiului meu (ii spun asa pentru ca are 1,90 m si vreo 95 kile), maine seara, cand se intoarce de la Viena! Asta daca vine cu ceva dragutz in cioc! Daca nu, pupici...ioc!!! O sa stam cu "coada" infoiata si suparata si o sa dormim cu Larisa, nu in pat cu el!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Si iou am cetit tot pupici frantzuzesti

Fetelor nu mai am cum sa va spun decat ca va iubesc fiindca tb sa imi culc copilutzul care trage de mine! Am avut musafiri astazi care m-au tzinut departe de voi!

Nu stiu cine ma intreba delinkul ala cu reclama... este si mai inainte cu o pagina cam acelasi link superb cu miscarile lui bb in burta care se vad minunat!

Va doresc o seara frumoasa si o noapte buna!

toate randunicile!

mami de Luca si cu Sebastian-Paul
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Propun sa dam repede vina pe hormoni, ca sa nu trezim cine stie ce suspiciuni!
Cory, te asteptam cu raport despre ce v-a adus Randunoi in cioc

sovi 11+ saptamani
pozici

Mergi la inceput

Stai ca nu poci pana nu ii zic cateva lui Cory!
In afara de faptul ca ma bucur enorm sa te avem aproape din nou si sa ne bucuram de postarile tale, vreau sa-ti spun ca aceste gogosi chiar se toarna cu lingura in tigaie...asa ca bine ai facut! Eu credeam ca am spus asta!!! Ma bucur muuuult tare ca ti-au placut si ca au fost bune! Maine fac si iou! asa cum zici tu...suroreste!!!

Gata...

mami de Luca si cu Sebastian-Paul
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

quote:
Originally posted by Clabuc
Voi stiti cumva daca imi va putea face echo morfo-fetala luni sau e prea devreme?

Laly, eu stiu ca ecografia morfologica se face in saptamana 20.

Raluca

in asteptarea lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Cory si simo, multam pt lamurire...gogosile trebuiesc puse cu lingura! Cine stie ce minune mai faceam maine, ca sunt puse in program, pt. dupa-amiaza.

Primul lucru pe care l-am facut dupa ce s-a dat startul cursei a fost sa merg sa cumpar faina...maine ma fac gospodina cu adevarat

Sovi, am citit povestea angelikai, ce sa spun, bine ca totul s-a terminat cu bine! Pt. mine totul a inceput de la aflarea raspunsului la analize prin tel. Pt. mine e ceva de neconceput! Stim cu toatele cat de calificate in medicina sau nu sunt secretarele de la labo cu pricina si apoi cat de onete sunt...eu cred ca a fost o eroare si de aici a inceput totul.

Aici este de neconceput sa ai raspunsul la o asa analiza importanta prin tel. In mod normal, un raspuns la analize obisnuite il primesc si eu si doctorul, insa raspunsul la aceasta analiza il are doar doctorul si in functie de rezultat suna. Eu cu doctora mea mergem pe stilul," daca nu te sun, totul e ok".

Si aici am incheiat cu adevarat subiectul testului zis!

Inainte sa va urez noapte buna, am o marturisire de facut:

"Ma bucur enorm ca ai revenit, cory si D-zeu sa te aiba in paza! " si un emoticon cu o imbratisare suroreasca

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Laly,doctora mea mi-a marturisit ca cel mai bine vede in saptamana 22+, prin urmare nu m-a lasat sa plec spre Ro inainte de 5 nov.cand m-a prog. pt. eco. si dupa ora 14 am unda verde daca totul e ok!

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Buna dimineata randunici,
Va urez o duminica cat mai placuta si va astept la ciripit

17+
poze
Lucas sau Cristina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Zozela felicitari pt.baietel!Sa creasca mare sa fie sanatos!

Tuturor gravidutelor sarcini usoare in continuare si copii sanatosi!

ada

Mergi la inceput

Am ajuns la jumatatea sarciniii!!!!! Uraaaaa!!!! Da Doamne sa fie totul bine cu bb! Si Da doamne numai bine la toate randunicile mele dragiii!

O Duminik superba va doresc!!

mami de Luca si 20+ cu Sebastian-Paul
BB2

Mergi la inceput