Mamici de Martie-Aprilie 2008 (22)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Felicitari, Simonette! Te urmez indeaproape!

Fetelor, va multumesc pentru incurajarile voastre. Cred ca am reusit sa depasesc acest moment si asta cu ajutorul vostru. Nu-mi place sa ma cert, sa intru in polemici, sa deschid subiecte delicate... De-acum in colo o sa stau in banca mea si o sa ma gandesc de 2 ori inainte sa postez... Va iubesc mult si ma bucur ca fac parte din stolul vostru!

Cory, vreau sa fac ciorba radauteana!! Imi dai si mie o reteta rapida, te rog?! Cand poti tu, ca n-o fac azi. Multam!
Muffins, gogosi mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!

Ioana
19+David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Felicitari Simo pt cele 20 de sapt, si sa-ti dea D-zeu inca 20 de saptamani usoare, pe care nici sa nu le simti cand trec!

17+
poze
Lucas sau Cristina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Simo, ia uita-te la ticker-urile noastre! Vezi vreo diferenta?! Ce ciudatenie! Al meu sigur e gresit. Scrie ca mai am 100 de zile, in timp ce tu mai ai 140... Cum fac sa repar?

Ioana
19+David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Buna dimineata Randunici!

Raluca, ce dulce e Bruno, uitandu-ma la pozele cu el, mi-am adus aminte de Bilutza cand avea doar cateva luni si ne rodea toti pantofii + ciorapii si ne iupea de degete. Cand ma uit in ochisorii lui (si am vazut ca aceeasi expresie o are si Bruno) ma topesc; sunt asa de dulci si nevinovati. Sa-ti traissca!

Ioana, recunosc, nu stiu prea multe despre 'conflictul' dintre tine si Kya, dar mi se rupe sufletul cand te vad atat de ttrista si mai ales cand vad ca sunt probleme intre randunici. Tu trebuie sa ai grija de bb-ul tau si sa nu pui la suflet niste cuvinte urate, mai ales ca tu stii foarte bine ca nu sunt adevarate. Hai, te rog eu frumos, nu mai fii trista. Uite un mic de la mine, poate mai uiti de problema asta si te bucuri de suturile lui bebe, alaturi de taticul lui. E mai bine asa, iti spun sigur!

Diana, iti multumesc frumos de galerie, cand voi afla ceva maine, o voi suna pe Simo si ea are "datoria de randunica vestitoare" de a va spune cum a fost la mine la control la Iosup.

Raluca, Delphin, multumesc de lamuriri cu privire la echo morfo-fetala, asa parca stiam si eu ca se face dupa sapt 20, dar ceva de bebe tot mi-o spune.

Va pup si incerc sa mai intru azi pe forum sa vad ce mai fac randunicile mele dragi!

Laly 15+

http://community.webshots.com/user/Clabuc04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Multumesc din suflet!

Ioana, asa e cel mai bine! Si eu sunt fericita ca fac parte din stolul asta, dupa parerea mea suntem cele mai vesele si mai sufletiste!!!

Raluca... cu drag!

mami de Luca si 20+ cu Sebastian-Paul
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Simo, scumpa mea randunica, FELICITARI si sa ai parte de inca 20 de saptamani usoare si pline de rezulate bune si vizite la ginecolog fara emotii si cu zambetul pe buze. Te iubim mult de tot! Maine sa stai cu telefonul langa tine, da? Ca ti-am zis ca te sun imediat ce aflu ceva. Iar am niste emotii .........

Laly 15+

Mergi la inceput

Laly, ptr tine am inceput galeria de mult acum nu fac decat s-o continui Laly,Laly!!!
La ce ora mergi maine? Ca am uitat!! cu drag!

Eu remarc o fleoshcaire a ...ati inteles nu? Alt motiv de grija
Fetele care au imagini cu sexul bebelui in 2D, spuneti-mi si mie cum se vede? La baietel cateliniutze sunt??? Am mai intrebat o data dar acel post a trecut neobservat.........!

BB2

Mergi la inceput

Mersi Simo. Maine, la ora 11:00 am programarea. Poate sa-mi spuna si mie cineva cum gasesc sa cumpar DVD cu minus pentru echode maine, am tot intrebat in dreapta si-n stanga, dar se pare ca nimeni nu stie.

Laly 15+

Mergi la inceput

Ioana, la ticker avem amandoua acelasi nr de saptamani si zile dar al meu arata asa fiindca mi-a calculat in functie de perioada luteala! Eu la semnatura am trecut mai mult cu o zi ca atat am demenopauza,ovulatia am avut-o mai tarziu cu o zi, doua! Dar nu-mi bat capul cu asta! In schimb de ce la tine apare ca mai ai doar 100 de zile,,,nu poci sa-mi dau seama...este ticker de gravideala?

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

simo - tu cand mai ai urmatorul control la doctor? daca esti ingrijorata de ce nu te duci sa faci o ecografie ca sa te asiguri ca totul este bine? si apropo, l-ai mai simtit pe bb miscand?

17+
poze
Lucas sau Cristina?

Mergi la inceput