Flocea, Buca, Regulatu, Gainat....
Raspunsuri - Pagina 8
Madachan spune:
quote:
Originally posted by rhoneea
Am ras copios cu lacrimi.......
Desigur mai e si familia branza,calu,curdeaur,craciun...
Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien
Eu sunt CRACIUN ....
Am mai auzit Tuica,Strugure....
EDWARD 29.11.2004
poze->
ELIZA MIRON spune:
Pe prietenul colegei mele de banca din liceu il chema Dan Cacareaza. S-au casatorit si si-a luat numele ei...
blue eyes spune:
Aveam un coleg in liceu, il chema Marian Lepadat: Lepadat era prenumele.
nume italienesc. Sa te mariti cu unul cu numela respectiv si sa te prezinti: doamna P.
monixy spune:
am avut si eu o colega de generala : impungeroua.
acuma , ca ai nostri mostenesc nume d'astea trasnite , macar nu-i vina lor , dar mai sunt geniali , de orice natie , care-si impodobesc bebe-ul cu niste nume marete , din punctul lor de vedere . exista , de ex , copii pe care-i cheama : yahoo , google , nivea , l'oreal, porshe , canon , pepsi , rolex , prada , etna .
si mai interesant e faptul ca multe celebritati , isi imortalizeaza vanitatile in numele copiilor : brooklin , al cuplului bechkam ,lourdes a madonnei , si cu siguranta mai sunt si altii , poate mai stiti si voi.
magh spune:
am avut colege de facultate cu nume de familie care oricum suna mai bine decat cele mai sus amintite: Maciuca, Papuc , ...
Luna75 spune:
Ce nume!
si eu credeam ca nume precum Placinta,Ciolan,Ouatu,Degeratu,Gaina,Tuica,Slaninosu ar fi urate
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Amisa spune:
Eu am o colega care s-a maritat si o cheama Bamboi (si e tare mandra de nume), si niste vecini pe care-i cheama Cocos si mai cunosc pe cineva care poarta numele de Borta.
Amisa, mamica de fetita alintata
teolinda spune:
Aveam in scoala o colega DOVLEAC si s-a cuplat cu un coleg de la alta clasa PLACINTA
Sotul meu a mers odata la o intalnire de afaceri si ii prezinta pe clienti unul altuia.... PIPER si BOIA si chiar au incheiat "biznisu'"
sa mai adaug si eu la lista.... BARBAROSIE, HAINAROSIE, MUCICA...
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
PASTE 2007
IARNA 2006
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"