Flocea, Buca, Regulatu, Gainat....

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Si eu aveam un vecin care avea numele de familie Zdrambeanu.

"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris77 spune:

semafor m/a dat gata!!
eu cred ca cei mai tari la capitolul inventat nume sunt rromii!!! prenume ca Mercedesa, Vitrina, Stralucirea,Minunata,etc.
a si mai era o perioada cand ai nostrii ca brazii isi numeau copii dupa celebrii actori din telenovelele de succes Gaviota, Juan,Marimar, etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carolyne spune:

Piper si Boia au fost mortali !!!!!!!!!!
Daca au incheiat si biznisu' inseamna ca a iesit o fripturaaa, mama mama !!

Beton subiect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

M-ati amuzat si mi-am amintit de o faza...

Soacra sora-mii s-a recasatorit si o chema Ratzoi. A sunat fratele meu la apartamentul in care stateau si sora si soacra. La care el intreaba politicos: "Fam Ratza?" Credea ca de fapt Ratzoi ii spuneam noi socrului vitreg...

Eu am avut un pofesor de istorie Scorobogacea!

Iar ca prenume tot din familia sora-mii dupa casatorie, cumnatul avea un verisor Luminel (si romani get-beget) care s-a casatorit cu Ribana! Si ea tot romanca...

Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

noi avem un bunic numit Branzoi, e comun de tot pe langa cele enumerate de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alot spune:

Trebuie sa scriu si eu .... e tare subiectul
In lista de la inceput era numele Belibou; eu chiar am cunoscut o familie cu numele asta.Oameni simpatici, chiar nu erau complexati de numele asta .Si mai stiu si un Buboi, mare patron in orasul meu natal, toata lumea ii stie afacerile,la fel fara nici o gluma la adresa numelui. il asociem cu persoana fara sa mai vedem de fiecare data semnificatia.
sa va zic totusi una tare ... mama lucreaza la spital, si odata avea internati doi bebelasi, baieti si cu mama lor. pe copii ii chema Ambasador si Malboro, si pe mama Pamela... nume de familie Lingurar parca (dar asta e caracteristic tiganilor)... ce-mi place imaginatia lor

Ana

http://community.webshots.com/user/analamontp?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Hai sa scriu si eu..am avut o colega de serviciu Bobarnac, un coleg de liceu Cucuiu, iar in liceu aveam ca profesori: Cocos, Lupu, Pruna, si directorul Vulpe

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Daaa, m-am distrat!
Am avut si eu o colega in generala Floca Carmen. Nu-i destul c-o chema Floca, au "potcovit"-o parintii si c-o cacofonie.
Cind se striga catalogul, profesorii stiau ca toata clasa se tavaleste de ris cind vine rindul don'soarei Floca, asa ca sa reduca haosul faceau o mica pauza intre Floca si Carmen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Tzuni,

da-mi voie sa-ti reanimez subiectul,am ras cu lacrimi ,sper sa nu te superi ca-l reactualizez,poate mai scrie lumea si ne descrectim un pic fruntile!!!

Sophia 2ani 06.09.06
+28
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Vai cat am ras, ma doare burta...

Pai sa scot si eu din lista clientelor adunate de-a lungul anilor, in salon...

Cea mai tare, care imi straneste hohote...este: D-na Avesaloana...

Apoi Coana Avasilicoaie...

sau D-na Grofsoriceanu

si ar mai fi d-na Flocea, d-na Neg, D-na Invrajbitu, d-na Naluca, si va mai caut...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput