Flocea, Buca, Regulatu, Gainat....

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clarrice spune:

Si eu am zis initial ca mi-as schimba numele daca as avea unul din numele astea, insa daca stau sa ma gandesc bine, cred ca l-as lasa asa. Astia sunt mai speciali. Nu-i uiti usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

quote:
Originally posted by sali

[quote]Originally posted by capra cu trei iezi

adaug si eu:
capra, magarita, putaru (cu tz), bucicao

Asta cu bucicao mie mi-a placut mult..imi suna asa de portugues...
Cat despre Buca, stiti deja bancul, dar il mai zic : suna telef. la fam Buca. Alo, d-nul Buca? Da. D-na Buca e acasa? Da. A.., inseamna ca e acasa tot Cur.. (fundul).

era bucica, dar din greseala s-a batut si o.

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

IUBESTE SI FA CE VREI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

o colega se numeste Cocaina...

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

vazui o secventa de la concursul Mister Italia...ia auziti cum il chema pe unu: Santo Canale! santo=sfant, prenumele si canale=canal, numele....pacat de el ca tare frumusel mai era!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micalondra spune:

Sunt la servici (la o sala de internet) si nu m-am putut abtine in fata clientilor care m-au intrerupt din citit! Am ras si apoi imi ceream scuze explicandu-le ca citesc ceva pe net. Oricum cred ca m-au auzit si dupa ce au plecat in sala.
Am avut o diriginta in clasa a 7-a care dupa casatorie se numea Boubatran. Un functionar de la primaria din orasul meu se numeste Rau (opusul lui Bun) si la telefon se prezinta "Rau la telefon".
Cunosc pe cineva cu numele Buda si e director, dar vad ca nu-l deranjeaza ca e aproape de pensionare si atrait o viata cu numele asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Mi-am mai amintit de o tipa din categoria celor numiti <<tigani de matase>>; frumoasa, cu ochii verzi,par superb, curatica si dichisita foc -le daduse numele celor doi baieti ai ei SAMSUNG si SENTIMENT...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina_calu spune:

buna la toata lumea..
romanul s-a nascut poet, fie vedeta, fie ...numai cu numele!
mi-a placut la nebunie subiectul!
sa va povestesc si eu o faza, ca vad ca sunt si eu in top cu numele de familie! Pe vremea cand eram prieteni eu si sotul meu la o discutie in contradictoriu, dupa o replica de-a sotului ii spun fara nici o atingere la numele lui: "Bine, draga dar tu vezi lucrurile numai in fata" nici nu mi-a dat prin minte ca il jignisem! A tacut malc vreo 2 zile, suparat foc, ca de, numele lui e demn si e mandru sa-l poarte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Tdi, ia uite aici: http://www.nomix.it/nomibizzarri.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

quote:
Originally posted by blue eyes

Doamneeee...am ras de era sa fac infarct!
multumesc de link!!! chiar ma batea gandul sa caut asa ceva...cine vrea traducere sa zica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinad spune:

quote:
Originally posted by Tdi

quote:
Originally posted by blue eyes

Doamneeee...am ras de era sa fac infarct!
multumesc de link!!! chiar ma batea gandul sa caut asa ceva...cine vrea traducere sa zica!

Teddy si Alyssa (05.05.05)

da, da, vrem traducere!!
ca banuiesc ca mai sunt si alte minunatii in afara de ce inteleg eu - faina alba, trandafirul cu spini si pizza margherita...
asta da, imaginatie!

Mergi la inceput