Flocea, Buca, Regulatu, Gainat....
Raspunsuri - Pagina 6
Criss75 spune:
Am ras de m-am prapadit cand am citit lista de pe prima pagina. Si pe mine m-a dat gata "Semaforul".
Criss si Alex
gonghy spune:
quote:
carmenp
misiz Litlbard
cea mai tare a fost aia cu tipu care s-a prezentat "amin" si tipa i-a raspuns cu "doamne ajuta!"
Fetelor sunte-ti tari,am ras de m-am prapadit si radea si fii-mea de rasul meu
Noi am avut niste vecini pe care ii chema Curcan si bunica tot intreba :"E acasa curca???"
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006
rhoneea spune:
quote:
Originally posted by Lorenza
Eu va vorbesc din punctul de vedere al omului care a purtat un astfel de nume,ca cele de mai sus,bineinteles inainte de casatorie.Mi-a marcat copilaria.M-a umplut de complexe.Nu era din cele mai cele,oricum,unul care s-a scris in postarile anterioare.
Nu pot sa zic decat,bine ca am scapat de el!
o nuu si io am fost..numele meu de fata era Cazan
Iaca mi-am adus aminte mai multe....
Vecina mamaiei mele(d-zeu s-o ierte,pe mamaia mea)o cheama Purice!
In generala pe colegul meu de banca in chema Frisca,iar alta colega avea familia Turturica....
In liceu,o colega avea numele Ursu,maica da chiar arata ca un urs!!
Una din cele mai bune prietene ale mele din liceu avea familia Struta(tz).
Vecinii nostri de pe scara(din rom)au familia Buruiana
Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien
CrisaS spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Imi imaginez cum ar fi sa fii nevasta lui, sa mergi la o petrecere cu fitze, imbracata elegant, coafata ca o pupaza si scrobita...Vine cineva si-i intinzi mana sa te prezinti: "d-na Pulex"
Vreau sa-ti multumesc ca m-ai facut si pe mine sa rid si m-ai facut sa rid tareeee cum nu am mai ris pina acum.Numai ce mi-as imagina eu sa se prezinte una doamna Pulex...si deja...uite ce mi-ai facut imi curg lacrimile.
Crisa
Lucrurile cele mai importante pentru a te face sa fii fericit sint: sa ai ceva de facut, pe cineva sa iubesti si ceva la care sa speri!!
http://tt.lilypie.com/Wb2Nm4.png
Iubika spune:
quote:
Originally posted by marius
Ca tot veni vorba de nume am avut o fosta colega pe numele de familie Contra. La o sedinta UTC pe vremuri, plicitiseala mare vine si votul formal "cine e pentru", toate manile sus "cine se abtine", normal nimeni, "cine e contra" si fatuca mea initial semiadormita sare, se ridica in picioare si spune "Eu sunt". Toata lumea inmarmurita, eu o trag de maneca si ii spun "stai mai fata jos!" la care completez "asa o cheama pe numele de familie", se lamureste treaba dar... a ramas in istorie. Si acuma radem cand ne mai intalnim.
Geniaaaaal! ! !
Pozici superbe! The Cutest Babies! Zambiti, va rog! Un clic pour la forêt
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
Aprilie spune:
Am avut colega de faultate din Craiova (parca) , Liliana Natarau o chema.
Porecle din cartierul Manastur (vechiul Manastur,inainte de aparitzia blocurilor): Tzitzuca, Bicale,Capra,Raru,Oitza,Palitza,Cocosh,Sofioc,Caltabosh,Hotzu,Gabor.
Fosti vecini : Janta (cu caciula pe ultimul a), Belea (astia, cind se prezentau,puneau accentul pe primul e...toata lumea in schimb,cind ii numea, punea accentul pe a
sali spune:
[quote]Originally posted by capra cu trei iezi
adaug si eu:
capra, magarita, putaru (cu tz), bucicao
Asta cu bucicao mie mi-a placut mult..imi suna asa de portugues...
Cat despre Buca, stiti deja bancul, dar il mai zic : suna telef. la fam Buca. Alo, d-nul Buca? Da. D-na Buca e acasa? Da. A.., inseamna ca e acasa tot Cur.. (fundul).
dicirstea spune:
Sa nu va mai spun de o "doamna patroana" pe care initial o chema Flamanzeanu si abia stepta sa se marite si sa isi schimbe numele. Si s-a maritat....Prajisteanu! ..Ce ti-e scris ..in frunte ti-e pus
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
BUBURUZU MEU BOTEZAT
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by dicirstea
Sa nu va mai spun de o "doamna patroana" pe care initial o chema Flamanzeanu si abia stepta sa se marite si sa isi schimbe numele. Si s-a maritat....Prajisteanu! ..Ce ti-e scris ..in frunte ti-e pus
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
BUBURUZU MEU BOTEZAT
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Hai,mai,chiar asa?
Guguluff spune:
Bestiale, Tzuni, merci mult ca ne-ai descretit fruntile. Citeam pe la 2 noaptea la subiectul tau si radeam in surdina sa nu scol familia. Politia, Justitia, Semafor sunt mortale si Regulatu, Pizdelea si co. sunt de coma. Cum or sta cu ele in buletin, totusi?
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)