Flocea, Buca, Regulatu, Gainat....
Raspunsuri - Pagina 5
elyda spune:
am cunostinte pe care le cheama Craca,Tarantoc ,Varzescu ,Ciupitu,Cocolos.la tara bunica avea vecini pe nume Belega.
dana
sheherezada spune:
Eu am avut un coleg pe care il chema Nustiu.Aum si-a schimbat numele in Maxim.Deci nu toti devin Popescu!
Sheherezada si Maia-Iulia
Poze
capra cu trei iezi spune:
cand lucram ca asistent manager, era un domn de la cluj de etnie maghiara care se numea futo. ce se mai amuza directoarea cand ni-l prezenta (bineinteles, nu de fata cu persoana). de cate ori suna la telef, ii spuneam directoarei ca a sunat dl fodor, ca-mi era jena sa-i spun pe nume.
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
IUBESTE SI FA CE VREI!
antosit spune:
...tocmai de vecinii mei am uitat, Fam.Taranu. Sotul mereu se amuza: "ia suna draga, vezi sunt "taranii" acasa!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
psj spune:
stiu un tip Buca - nume de familie- care dupa ce si-a schimbat numele n-a mai vorbit taica-su vreo 2 ani cu el. Si avea deja vreo 30 de ani, dadea omul copilul la scoala si se gandise ca e mai bine asa. Dar taso' nimic, ne-ai facut neamu' de ras.
dicirstea spune:
In anii 60 a fost trimisa mama profesoara la tara, in fund de lume. Colegii profesori isi dadeau coate si radeau pe sub mustata in prima zi de scoala a noii profesoare domnisoara de oras. Cand a inceput sa strige catalogul a nceput sa se balbaie. Avion, Buca, Curdesac , Curcafa, Gogoman...nici nu mai stiu ce mai era. A inceput sa ii strige pe prenume ca ii era rusine sa pronunte numele.. In generala am avut colegi Capra , Pasarica (vecin de palier cu Gainusa), Rata, ...iar Semafor, Ministru, Vifor sunt vecini cu bunica din Tunari. Mai sunt si Dolar si Marca
La servici venise odata secretara la mine in birou cand auzim telefonul de la secretariat. Am vrut sa fac o fapta buna si sa preiau apelul.Aud :" Buna ziua, il caut pe dl director, sunt dl. Poponaru". Fara sa constientizez prea mult, il pun pe hold si sun directorul :" Dl dir, va cauta dl ....si atunci am izbucnit in ras, abia atunciam realizat ce nume avea saracu, dar nu mai puteam sa-l pronunt, noroc ca stia despre cine era vorba
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
BUBURUZU MEU BOTEZAT
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Edessa spune:
<Buca>, cu a la sfarsit parca nici nu ar fi atat de tragic ca BUDA. Am cunoscut mai multe familii numite Buda- si erau oameni <<cu staif>>, nu stiu cum de nu ii deranja numele. In facultate am cunocut Curcan, Barbalata,Bulai...
Acum am de-a face cu Poputoaie,Demente,Minciuna,Ciubuc,Cioroiu...Rau este cand trebuie sa te adresezi direct...
antosit spune:
quote:
Originally posted by Edessa
Rau este cand trebuie sa te adresezi direct...
...!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
CamiSol spune:
Am avut un vecin Chizdaveanu, un coleg de clasa Ochirosii, altu' Curduman. Si cireasa de pe tort dirigu' din liceu pe care il chema Putanu (cu tz) .
Cami de www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Luca-Ionut (25.09.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc...
Lorenza spune:
Eu va vorbesc din punctul de vedere al omului care a purtat un astfel de nume,ca cele de mai sus,bineinteles inainte de casatorie.Mi-a marcat copilaria.M-a umplut de complexe.Nu era din cele mai cele,oricum,unul care s-a scris in postarile anterioare.
Nu pot sa zic decat,bine ca am scapat de el!