Flocea, Buca, Regulatu, Gainat....
Raspunsuri - Pagina 4
marius spune:
Ca tot veni vorba de nume am avut o fosta colega pe numele de familie Contra. La o sedinta UTC pe vremuri, plicitiseala mare vine si votul formal "cine e pentru", toate manile sus "cine se abtine", normal nimeni, "cine e contra" si fatuca mea initial semiadormita sare, se ridica in picioare si spune "Eu sunt". Toata lumea inmarmurita, eu o trag de maneca si ii spun "stai mai fata jos!" la care completez "asa o cheama pe numele de familie", se lamureste treaba dar... a ramas in istorie. Si acuma radem cand ne mai intalnim.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei/Croatia 2007
Pagina legislativa
rhoneea spune:
Am ras copios cu lacrimi.......
Desigur mai e si familia branza,calu,curdeaur,craciun...
Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien
buggy spune:
Haha, eu am avut in aceasi clasa la facultate, un coleg Poalelungi, si o colega Barbalata
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
clarrice spune:
Stiu un medic stomatolog (de exceptie, dealtfel)- DR Ranga
Si mai tare mi s-a parut un medic de dermato-venerice, Dr Venerus.
Oricum, e belea subiectul. Am ras o tona!
Aleniram spune:
La fostul servici existau echipe de 2-3 oameni care faceau munca de teren.Din cind in cind erau obligati sa-si dea prezenta la sediu,prin tf.Inchipuiti-va ce fata a facut o abonata(ca e vb de o companie de tf) cind cel care a sunat ,a dat prezenta ptr Frunza,Crivat si Porumb.
antosit spune:
Super subiect!Si eu am ceva cunoscuti cu nume memorabile...Gaina, Flocescu, Ciocoi!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
antosit spune:
Super subiect!Si eu am ceva cunoscuti cu nume memorabile...Gaina, Flocescu, Ciocoi!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
andriushca spune:
Furculita, Mamaliga, ...Putzica....
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
marani spune:
Sunteti belea, s-a trezit copilul din cauza rasului meu! aveam in generala Ursache, Tapu ( cu tz ), Olaru, dar mi se par nimicuri pe langa ce-am citit aici. La Poaiana Teiului unde avem un coltz de rai e o familie Samachis( cu sh )- nu stiu daca realizatzi - SaMaChish - le ziceam Samacac ) eram copil !
Ajutati-o pe Sonia
HelleneC spune:
Ok, un adevarat energizer!
Am avut coleg in facultate Gaina, la intalnirea de 10 ani a spus ca si-a schimbat numele dupa al sotiei, dar raspunde cu drag si la Gaina
Prof in facultate Floca, e arhi-cunoscut, nu numai din cauza numelui!
Iar Pizdelea am cunoscut 2 frati, erau saracii la liceu, abandonati de parinti, si cand ii strigau colegii se roseau instantaneu. O caut pe fata la scoala, si spun unui copil sa o cheme pe Aura... "care, Pizdelea?" eu "da" si urla asta pe hol "Pizdeleaaaaa", moama, am zis ca pic jos.
Dupa un an ma cauta copiii, facusera 18 ani, si imi zic: "Doamna, acum ne cheama altfel", erau asa fericiti!
Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3a034f48c0d20ff847b12f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Poveste fara sfarsit!
Filmulete copiii mei
***Printesa Ema din castel!***