Flocea, Buca, Regulatu, Gainat....

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

cunosc un profesor de educatie fizica, f cunoscut si bun pedagog cu numele Buca Carmen. Fetele din Spania pot sa confirme ca numele de Carmen a fost inital un nume barbatesc si apoi a transgresionat.
Ei, si pe vremurile alea primea citatia aia, chemarea aia obligatorie la control ginecologic. Le-a tot ignorat omu, pana cand a primit somatie ca daca nu se prezinta, e amendat sau mai rau, face puscarie.
Asa ca s-a prezentat la cabinetul ginecologic de la policlinica si a trantit pe masa citatia, si-a dat pantalonii jos si a zis: acu sa va vad, ca m-am saturat de amenintarile astea de 2 bani! vreau contro ginecologic!

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Maru, pe ownerul unui dealership honda din TO il cheama Carmen. Vai ce m-am... surprins cand l-am cunoscut.

Pe profesoara mea de rusa din liceu o chema Palanetz Rozeta. Se distrau baietii de rozeta ei copios, si daca noi credeam ca nu poate fi mai rau s-a maritat si numele ei a devenit Poponetz Rozeta. La liceu sa fii prof cu un asa nume e sinucidere, biata de ea.

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & DJ, 13, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliana_2007

Si eu aveam un vecin care avea numele de familie Zdrambeanu.

"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."

numele meu de fam seamana cu asta

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

Eu am avut un ,Mizda in clasa.Era frumos cind strigam toti la el,pe terenul de sport.In harmalaia aceea se intelegea cu totul altceva :))

Tashi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Vai ce-am mai ras!!! Eu am avut o colega de servici Lupu si la un moment dat a venit un coleg nou si a urmat urmatorul dialog:
- Buna ziua, Bursuc ma numesc!
- Buna ziua, Lupu! Te-am mancat! A fost tare haios!

Eu stiu pe cineva cu numele de familie Balaur!

Dia - I'd like mornings better, if they started later!
si bebe
Miruna (15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madachan

Citat:
Originally posted by rhoneea

Am ras copios cu lacrimi.......
Desigur mai e si familia branza,calu,curdeaur,craciun...

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien

Eu sunt CRACIUN ....
Am mai auzit Tuica,Strugure....

EDWARD 29.11.2004
poze->

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

Acu mi's Awad dar inainte eram Cazan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Am avut un coleg de munca pe care-l chema Matreata ...ne-a povestit primul lui interviu la un job(19ani)...trebuia sa se prezinte la un market de cartier,ajuns acolo habar nu avea ce,cum,si cu cine sa discute.Asa ca sa dus la prima vanzatoare pe care a intalnit-o si ia spus"Buna ziua,eu sunt Matreata"...la care vanzatoarea"Ne pare rau,avem doar pentru par gras"

Si Mihaita,are nevoie de voi!

Alaturi de Sonia!

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Mamaaaa, ce m-am distrat, rasete cu dureri de burta la unele faze, aia cu Piper si Boia a fost tare de tot, sau cu familia Ratza -Ratzoi.
Dar ce ziceti de cei care habar n-au ce inseamna numele lor in alta limba. Am avut un prof aici, il chema "Boule", apoi un client "Purcell" .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

cunosc un profesor de educatie fizica, f cunoscut si bun pedagog cu numele Buca Carmen. Fetele din Spania pot sa confirme ca numele de Carmen a fost inital un nume barbatesc si apoi a transgresionat.
Ei, si pe vremurile alea primea citatia aia, chemarea aia obligatorie la control ginecologic. Le-a tot ignorat omu, pana cand a primit somatie ca daca nu se prezinta, e amendat sau mai rau, face puscarie.
Asa ca s-a prezentat la cabinetul ginecologic de la policlinica si a trantit pe masa citatia, si-a dat pantalonii jos si a zis: acu sa va vad, ca m-am saturat de amenintarile astea de 2 bani! vreau contro ginecologic!

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Citat:
citat din mesajul lui mQQm

Maru, pe ownerul unui dealership honda din TO il cheama Carmen. Vai ce m-am... surprins cand l-am cunoscut.

Pe profesoara mea de rusa din liceu o chema Palanetz Rozeta. Se distrau baietii de rozeta ei copios, si daca noi credeam ca nu poate fi mai rau s-a maritat si numele ei a devenit Poponetz Rozeta. La liceu sa fii prof cu un asa nume e sinucidere, biata de ea.

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & DJ, 13, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Greu de crezut ca sunt doua la fel . Am cunoscut-o si eu pe aceea profesoara, la un liceu in Aiud. E aceeasi profesoara?

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput