Flocea, Buca, Regulatu, Gainat....

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Am cunoscut-o pe d-na Bunaziua, iar un coleg, botezat Confucius, avea numele de familie Scarlete...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Saftoiu . . . Elvvis

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Stiti cum o cheama pe sotia noului ministru Dragnea? Bombonica!

Si Trita Fanita e haios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Io am cunoscut una bucata Cracanete Artemiza si una bucata Fasola Adonis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Si un buletin pozat ca sa nu zica nimeni ca e inventat numele:
http://www.rocampus.com/imagini/goodies/buletin.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Mi-am adus aminte de o faza....

Cand eram gravida,asteptam cu nerabdare sa se faca ora 15 sa urmaresc emisiunea de gatit a unui bucatar.
Bucatarul avea o linie telefonica pentru cine dorea sfaturi,pareri...
si asa se face ca suna o doamna.
Doamna-"Buna ziua"
Bucatarul-"Buna ziua doamna cum va numiti?"
Doamna-"Madame Ou(araba=baid)
Bucatarul-"Sarut'mana doamna Ou spuneti....."

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Eu stiu pe cineva care se numeste Prajitura. Va dati seama cum o fi cand se prezinta: "Buna ziua, eu sunt domnul Prajitura".
Pe vremea cand era profesoara, maica-mea a avut nush ce treaba pe la Inspectorat. A trebuit sa treaca pe rand pe la domnii Craciun, Zapada si Ignat.
Si mai avea taica-meu 3 colegi de serviciu Capra, Capraru si Caprarescu. Imi povestea ca atunci cand cei 3 s-au cunoscut au crezut ca-si bat joc unul de celalalt.
Acum de Craciun a fost la tv un rezumat la JO de la Beijing si al participantilor Romaniei. Printre altele au vorbit un halterofil Buci (reporterul punea accentul pe i) si in canoist Flocea.
Ca prenume ciudate am auzit Anagrama, Asfaltina si Renglota.

Aaa, si aici in Nemtia am intalnit un domn Ascutit, o doamna Vultur, un domn Dogaru, un domn Pantof, un domn Inger...sunt si aici o gramada de nume amuzante. Aaa, si e o firma aici, in orasul in care locuim, care vinde usi interioare. Patronul firmei se numeste domnul Clanta Ce ti-e si cu destinul asta.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Am ras de ma doare burta la toate postarile dar asta cu domnul Clanta ma dat gata mor de ras cu lacrimi

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi

Eu stiu pe cineva care se numeste Prajitura. Va dati seama cum o fi cand se prezinta: "Buna ziua, eu sunt domnul Prajitura".
Pe vremea cand era profesoara, maica-mea a avut nush ce treaba pe la Inspectorat. A trebuit sa treaca pe rand pe la domnii Craciun, Zapada si Ignat.
Si mai avea taica-meu 3 colegi de serviciu Capra, Capraru si Caprarescu. Imi povestea ca atunci cand cei 3 s-au cunoscut au crezut ca-si bat joc unul de celalalt.
Acum de Craciun a fost la tv un rezumat la JO de la Beijing si al participantilor Romaniei. Printre altele au vorbit un halterofil Buci (reporterul punea accentul pe i) si in canoist Flocea.
Ca prenume ciudate am auzit Anagrama, Asfaltina si Renglota.

Aaa, si aici in Nemtia am intalnit un domn Ascutit, o doamna Vultur, un domn Dogaru, un domn Pantof, un domn Inger...sunt si aici o gramada de nume amuzante. Aaa, si e o firma aici, in orasul in care locuim, care vinde usi interioare. Patronul firmei se numeste domnul Clanta Ce ti-e si cu destinul asta.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Eu lucrez la o firma care administreaza locuintele sociale, ANL si cele din fodul statului. Si avem si noi clienti cu nume care mai de care mai ciudate. Avem asa, Cuc, Placintar, Tiganea. Avem cateva blocuri de rromi si printre ei avem si Pardalian, Muci, Coaco, Putzi, Rocky. Si mai sunt doar ca nu-mi vin in minte acum.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinabojuc

Sa va spun ce am patit eu in urma cu trei ani. Lucram la o firma in Cluj. Buuuuun. La un moment dat apare in firma obligatia fiecarui angajat de a face pe portarul. Adica, trebuia sa stai la intrare in firma, intr-o camera mica, si sa legitimezi fiecare persoana care intra, sa-i iei telefonul(sa il lase la poarta, nu sa-i iei numarul de tel.) si sa dai telefon la camera unde urma sa urce sa vezi daca poate intra. Toate bune si frumoase pana intr-o zi.eram la poarta si vine un domn elegant si il rog sa-mi spuna numele. elk raspunde Cocos. Ma uit la el, credeam ca nu am inteles bine, si il intreb inca o data. Raspunde:Cocos. Si ma apuca rasul.am ras ca proasta, nu m-am putut abtine. Acu cred ca daca imi zicea unul din numele din lista voastra cred ca ajungeam la spital cu criza de ras. bietul om statea si se uita la mine iar eu nu ma puteam opri. s-a saturat bietul si mi-a zis ca el urca, legitimat sau nu. Si a plecat. Noroc ca nu era directorul in firma ca de ma prindea ca nu l-am legitimat imi taia din salar. Zilele urmatoare am ras cu colegii de prostia mea. Sper sa nu mai trec prin asa ceva ca ma fac de rusine.

alina

Alina, Bojuc este numele tau de familie???

Pls...nu te supara......dar nu m-am putut abtine..........

Lara
Erinn's mummy

Mergi la inceput