Flocea, Buca, Regulatu, Gainat....
Raspunsuri - Pagina 12
Stefanna spune:
O familie de medici, tineri amandoi, merg dupa repartitie intr-o comuna din iasi.Erau pediatri.Era dupa revolutie cand chestia cu ajutoarele era la moda.Primisera si ei la dipensar.Si ca sa momeasca mamele la vaccin, le spunea ca le da si cate 2 costumase de copil.Pe ei ii chema Cotofana.Si vine un bunic,cu nepotu la vaccin.Nu il cunostea pe doctoru Cotofana.In holurile dispensarului, confuz si nestiind incotro sa apuce, se nimereste sa il intrebe chiar pe doctor
Nu va suparati, stiti cumva unde este cabinetul doctorului Bufnitzoiu?
petra spune:
in Romania am cunoscut o "d-na patroana" pe care o chema Fundu si pe care natura nu a inzestrat-o cu o podoaba capilara cine stie ce , adica avea un par rar , subtire care nu sta in nici un fel.La fel ca parul era si gura , adica sloboda ! Odata vine ea grabita si zice in gura mare: va rog fetelor, va las aici actele astea ca ma grabesc la coafor sa-mi tund floacele astea din cap ! Si a dat sa plece moment in care a auzit un ras isteric comun ! eram noi pe sub birouri de ras la imaginea ca "D-na Fundu merge sa-si tunda floacele !" Mai ramaneau fara bani prin cont, sau chiar pe minus tipa care le tinea contul striga catre sefa noastra " ce sa fac ca iar a ramas Fundu (se referea la nume) descoperit pe rosu!?" la care sefa noasttra care era o tipa de nota 11 ii raspunde : bine ca nu este pe stop! - si de atunci nimeni nu mai pomenea numele asta ci numele firmei.
petra spune:
In campania electorala pentru primaria orasului meu natal candidau pentru primar unul pe nume Frunza si altul pe nume Fasola si toata lumea zicea ca merge sa voteze "frunza de fasola!"
Cu vreo 2 luni in urma i se strica masina sotului si un prieten ne zice ca stie el pe cineva , tot roman care este mecanic bun si vine acasa sa vada ce este. Daca este ceva marunt o repara el daca nu nu ! Bunnnn ! Il suna sotul si stabilesc cand sa vina! imi zice sotul vezi ca maine vine mecanicul sa vada masina, este un tip inalt cu barba, in jur de 45 de ani ! Bine ii zic ca stiu cum arata. Vine omul face masina si la urma cand am vrut sa-i scriu un cec pentru munca prestata il intreb fireste cum il cheama, el imi zice Barbarasa!Mie imi vine sa rad plec repede sa scriu cecul pe care-l scriu cu numele de Barbalata! Ii dau cecul omului si imi zice ca nu-i bun ca nu este el ala, incep sa rad , scriu alt cec si ii zic ca nu i se potriveste numele cu infatisarea ! El imi confirma ca a patit asta cu fiecare roman cu care s-a intalnit. A ras si el!de mine bineinteles !
Vine sotul acasa si il intreb de ce nu mi-a spus cum il cheama pe om , la care el imi raspunde : pentru ca stiam ca o sa te umple rasul cand o sa-l vezi asa macar ai ras dupa ce ne-a facut masina ! Auzi la el.
Loma spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Stefanna O familie de medici, tineri amandoi, merg dupa repartitie intr-o comuna din iasi.Erau pediatri.Era dupa revolutie cand chestia cu ajutoarele era la moda.Primisera si ei la dipensar.Si ca sa momeasca mamele la vaccin, le spunea ca le da si cate 2 costumase de copil.Pe ei ii chema Cotofana.Si vine un bunic,cu nepotu la vaccin.Nu il cunostea pe doctoru Cotofana.In holurile dispensarului, confuz si nestiind incotro sa apuce, se nimereste sa il intrebe chiar pe doctor Nu va suparati, stiti cumva unde este cabinetul doctorului Bufnitzoiu? |
tare de tot.
si eu am avut o clienta Afrodita Placinta in Ro, si o colega Tarfologea Anisoara, Poalelungi, Vacarosie
pe aici am avem unul Deepak Ruparel, indian.
Loma spune:
a si uitasem pe sotia unui coleg de al meu o cheama Beata, of course nu e romanca, e poloneza.
andira spune:
De Jenel Ostropel ce ziceti?
L-am avut la telefon cand lucram in call center...
Si domnul Muia... de fapt, il sunasem si n-a raspuns, asa ca am sunat-o pe prietena lui sa-i spunem ca nu si-a platit factura si sa ia legatura cu el. Vreau sa va spun ca tot timpul cat am vorbit cu ea a evitat sa-i spuna pe nume.... ma intreb daca s-a maritat cu el..
Deus spune:
cand mama l-a nascut pe fratele meu avea o colega in spital tiganca care dorea sa-si boteze copilul Richard Inima de leu! Cateva ore toti medicii si asistentele au incercat sa o convinga sa renunte la "inima de leu"! Cu greu au reusit :)
poze familia mea
quod me nutrit me destruit
beshter spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deus cand mama l-a nascut pe fratele meu avea o colega in spital tiganca care dorea sa-si boteze copilul Richard Inima de leu! Cateva ore toti medicii si asistentele au incercat sa o convinga sa renunte la "inima de leu"! Cu greu au reusit :) poze familia mea quod me nutrit me destruit |
Inseamna ca tiganca era erudita.
Da' de Genica Boerica si Dorinel Mucea ce ziceti?
anyella spune:
Da de prenume Hamerlin ce ziceti? Eu pina nu am vazut act de identitate nu am crezut ca un barbat se poate numi asa.Ma gindeam la diminutive:)),cum l'or alinta.
Si eu, dupa fizicul lui am asociat hamerlin/arlechin. ()
Tashi