PCOS (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Carissme, felicitari, sa ai grija de tine !Ti/am spus ca testul nu minte, niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Am facut modificarile in listuta!!!

carissma,
Sa vezi ce bine iti sta pe listuta!!!

psj si uca78 la voi nu am stiut exact in ce sapt. sunteti ca sa modific corespunzator listuta caci nu v-ati inrolat la odisee unde as fi putut sa va aflu DPN-ul. Va rog spuneti-mi cum mai stati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carissma spune:

Gudinde, Winter,Lorelai multumesc frumos dragele mele!
Am fost aseara la dr sa vad cand e cazul sa ma programez pt o consultatie si mi-a spus sa iau in continuare Duphaston daca am inceput cu el si imi face bine sa nu-l schimb cu Utrogestan. Eu chiar inainte sa merg la ea mi-am cumparat 2 cutii de Utogestan si acum trebuie sa-mi iau din nou Duphaston .
Gudinde nu stiu cat sa treci la semnatura. Cred ca 4+? UM a fost in 28.10, deci in 02.12 ar fi saptamana a 5-a.
Nu credeam ca o sa am prea curand o asemenea semnatura. Sper doar sa nu se termine prea repede visul asta frumos...
Multumesc pt sfaturi fete inimoase si sa stiti ca eu tot pe capul vostru raman, nu plec de aici!

Mergi la inceput

carissma,

Am facut modificarile pe prima pagina: esti 4+

Sa sti ca poti sa iei Utrogestan in loc de Duphaston linistita. Tot progesteron este!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

carissma,felicitariiiiii
sa dea DD sa ai un bebe sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carissma spune:

Gudinde.
Rodica multumesc frumos! A venit sotul acasa? Cred ca si la voi o sa vina Mosu' anul asta. Asa simt eu
Acum m-am convins ca se mai intampla si minuni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisaa07 spune:

SALUTARE, scriu si eu aici, pentru ca am aceasta afectiune PCOS - la care nu m-as fi gandit niciodata daca nu as fi dorit sa am copii.
Ei, sa va povestesc cum a inceput.
Mi-a adus sotul meu o pisicuta mica si frumoasa, si am indragit-o foarte mult. La vreo cateva luni am observat ca am un nodul la gat in partea dreapta sub lobul urechii si m-am dus de mi-am facut analize.Aveam toxoplasmoza.Am facut tratament cu azitrox 2 luni si cand mi-am refacut analizele am vazut ca a scazut Igm - adica e de bine.
In paralel menstruatia venise in ianuarie si apoi de-abia in iunie. Nu imi trecea prin cap sa ma duc sa-mi fac control, dar vroiam sa fac un copil si asa am ajuns la doctor (ginecolog). Care mi-a zis ca am sindromul OPC din cauza testosteronului ridicat si a greutatii mele corporale (m-am ingrasat 20 kg intr-un an). Mi-a sugerat 2 tipuri de tratament : aleopat sau homeopat. Am ales homeopat. Il urmez de 2 luni sunt in a treia luna de cand tot beu cu lingurita cate un pic de apa cu pastilute de-alea mici dizolvate.
Am sa va povestesc cate un pic din tratamentul asta homeopat.
In prima luna am luat pulsatilla, si a venit menstruatia aproape la fix, cu o intarziere de cateva zile, dar a venit foarte frumos-fara dureri, fara hemoragii, cemai a fost ok, intrasem in randul femeilor cu mentruatie ok. M-am dus la doctora, i-am povestit ce si cum si a fost foarte incatata si chiar mirata ca tratamentul a dat asa rezultate din prima. am continuat si acum s-a terminat si a doua luna si musafirii nu dau nici un semn.Am fost la doctora ca sa iau tratament pentru a treia luna. Sa vedem daca au de gand sa vina. DEci daca nu vin musafiri nu poate veni nici bebe.of of of. mi-e tare greu.
dar continui cu tratamentul asta.poate ca v-ati confruntat cu asa ceva, dati-mi si mie un semn.

crisaAV

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by crisaa07

SALUTARE, scriu si eu aici, pentru ca am aceasta afectiune PCOS - la care nu m-as fi gandit niciodata daca nu as fi dorit sa am copii.
Ei, sa va povestesc cum a inceput.
Mi-a adus sotul meu o pisicuta mica si frumoasa, si am indragit-o foarte mult. La vreo cateva luni am observat ca am un nodul la gat in partea dreapta sub lobul urechii si m-am dus de mi-am facut analize.Aveam toxoplasmoza.Am facut tratament cu azitrox 2 luni si cand mi-am refacut analizele am vazut ca a scazut Igm - adica e de bine.
In paralel menstruatia venise in ianuarie si apoi de-abia in iunie. Nu imi trecea prin cap sa ma duc sa-mi fac control, dar vroiam sa fac un copil si asa am ajuns la doctor (ginecolog). Care mi-a zis ca am sindromul OPC din cauza testosteronului ridicat si a greutatii mele corporale (m-am ingrasat 20 kg intr-un an). Mi-a sugerat 2 tipuri de tratament : aleopat sau homeopat. Am ales homeopat. Il urmez de 2 luni sunt in a treia luna de cand tot beu cu lingurita cate un pic de apa cu pastilute de-alea mici dizolvate.
Am sa va povestesc cate un pic din tratamentul asta homeopat.
In prima luna am luat pulsatilla, si a venit menstruatia aproape la fix, cu o intarziere de cateva zile, dar a venit foarte frumos-fara dureri, fara hemoragii, cemai a fost ok, intrasem in randul femeilor cu mentruatie ok. M-am dus la doctora, i-am povestit ce si cum si a fost foarte incatata si chiar mirata ca tratamentul a dat asa rezultate din prima. am continuat si acum s-a terminat si a doua luna si musafirii nu dau nici un semn.Am fost la doctora ca sa iau tratament pentru a treia luna. Sa vedem daca au de gand sa vina. DEci daca nu vin musafiri nu poate veni nici bebe.of of of. mi-e tare greu.
dar continui cu tratamentul asta.poate ca v-ati confruntat cu asa ceva, dati-mi si mie un semn.

crisaAV

crisaa07,

Te-am trecut pe listuta. Bine ai venit printre noi ... daca se poate ura asa ceva

Sa sti ca tratamentul homeopat este STRICT individualizat. Adica pentru aceasi problema (pt care s-ar fi primit acelasi tratament alopat), doua persoane pot primi doua remedii distincte.

Eu iau Calcarea carbonica si iau tratamentul homeopat in paralel cu tratamentul alopat (cu acordul medicului homeopat). Asa ca difera de la persoana la persoana. La mine rezistenta la insulina fiind foarte mare (si insulina la fel) nici nu s-a pus problema de renuntare la metformin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

caissma,cu placere
ma bucur enorm de mult pentru tine,Doamne Ajuta sa ai o sarcina usoara
sotul meu a fost saptamana trecuta acasa,dar a plecat din nou
sa te auda Bunul D-zeu sa vina si la mine mosul,dar mie nu imi vine sa cred iti dai seama ce bucurie as simnti sa vad si eu un test cu II?ca ma-m saturat la cate teste am facut si toate aveau o singura linie.
dar totusi mai am speranta cand zici ca minuni se intampla
te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crism spune:

Salutare fetelor... WOW, nu mi-am inchipuit cat de multe femei sufera de PCOS. Eu am fost diagnosticata in 2005 si de atunci iau Glucophage si Armour(pentru tiroida). Din fericire nu am avut probleme cu conceptia si Dumnezeu ne a dat 3 copii frumosi. In 2005 am avut o sarcina extrauterina, insa care a dus la descoperirea acestui sindrom.
Oricum sperante pentru cele care asteapta bebei si sanatate. :)

Cristina, mamica lui Connor(7), Elena(4) si Zeke(18 luni)

Mergi la inceput