PCOS (3)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carissma spune:

Va salut dragele mele! Cred ca am vesti bune. In week-end am facut vreo 3 teste Shure Check si sunt toate pozitive. Nu-mi vine sa cred! Nici nu stiu ce trebuie sa fac, nici nu-mi vine sa anunt pe nimeni (cu expetia voastra), parca inca visez...
Chiar ma gandeam ca luna asta o sa ma pasca o laparoscopie sau un HCG.
Va pe toate si va doresc o saptamana la superlativ!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GABRIELUTA spune:

carissma iubitaaa , bravoooo, felicitari.
Nu cred ca mint testele .Pt. siguranta ta fa Bhcg.Pupici si multa sanatate tie si lui bebe..
Te intreb si eu acum ca baba, la sot totul era in regula?avea gigei destui? sau numai la tine era buba?
Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Gabrieluta!Multumesc mult! Sper sa fie bine pana la capat si sper sa ma urmezi cat de curand. Doar impreuna am venit la Pcos, impreuna ar trebui sa mergem si la Odisee!
Sotul esta ok, la mine era problema. Prima data dr mi-a spus ca eu pe cale naturala nu ovulez de mai mult de 2 ori pe an. Asa ca dupa cateva luni ne-am hotarat sa incercam cu stimulare. Closty nu a avut niciun efect iar cu Puregonul ne-a iesit din prima. Am si cumparat 20 de fiole ca disperata ca eram sigura ca o sa incercam cel putin 2 luni. Deseara o sa sun la cabinet sa-mi fac miercuri o programare. Stiu ca la echo nu o sa aiba ce vedea dar vreau macar sa vorbim sa stiu ce am de facut.
Va pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GABRIELUTA spune:

quote:
Originally posted by carissma

Gabrieluta!Multumesc mult! Sper sa fie bine pana la capat si sper sa ma urmezi cat de curand. Doar impreuna am venit la Pcos, impreuna ar trebui sa mergem si la Odisee!
Sotul esta ok, la mine era problema. Prima data dr mi-a spus ca eu pe cale naturala nu ovulez de mai mult de 2 ori pe an. Asa ca dupa cateva luni ne-am hotarat sa incercam cu stimulare. Closty nu a avut niciun efect iar cu Puregonul ne-a iesit din prima. Am si cumparat 20 de fiole ca disperata ca eram sigura ca o sa incercam cel putin 2 luni. Deseara o sa sun la cabinet sa-mi fac miercuri o programare. Stiu ca la echo nu o sa aiba ce vedea dar vreau macar sa vorbim sa stiu ce am de facut.
Va pe toate!

carissma, as vrea eu mama la odisee dar la ce probleme avem noi...eu PCOS sotul oligospermie cam vreu natural.Ca sa nu mai zic ca iar mi s-a dereglat CM a venit la 38 de zile...si e invazie mare uratzi.
Oricum e bine de stiut ca se poate.
Cred ca esti f.f. fericita.Bucura-te de aceste clipe la maxim.
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uca78 spune:

@carissma Felicitari !!!!
Pai nici sa nu spui la nimeni, poate doar prietenilor f apropioati si familiei. Eu nu am spus la nimeni-nimeni in primele 3 luni de zile.
Continua cu progesteronul si menajeaza-te!!
Vai ce ma bucur !!!

Mergi la inceput

Multumesc Uca! Nu spun nimanui nici macar familiei. Daca se intampla ceva macar sa sufar numai eu. Singuru care stie este sotul si... voi fireste!
Astazi este ultima zi cand mai iau Duphaston, de maine vreau sa trec pe Utrogestan dar nu prea stiu cat sa iau. Tot 2 cps/zi? Asa mare e diferenta de concentratie dintre ele? Pe Duphaston scrie ca o capsula contine 10 mg de progesteron iar o gelula de Utrogestan contine 100mg.
O sa intreb deseara .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uca78 spune:

Carissma, exact asa am facut si eu. In primele 3 luni asta a fost secretul meu si al sotului, nici familiei nu am spus. Tot din aceleasi motive ca si tine ca sa ii menajez in caz de ceva plus ca imi era ca sa nu inceapa ei sa povesteasca ..stii cum sunt parintii..
Nu compara gramajul de la progesteroane ca sunt tipuri diferite,
eu am luat utrogestan 2 capsule de 3 ori pe zi (intravaginal) pina in saptamina a 14-a.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

carissma,

Felicitariiiiiiiiiii

Te rog frumos sa prestezi la Utrogestan cu simt de raspundere caci una din problemele noastre in primul trimestru de sarcina este deficienta progesteronica. Asa ca introduci cate 2 gelule de 2-3 ori pe zi.

Abea astept sa ne spui ca l-ai vazut pe bb la eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns winter spune:

Buna fetelor!

CarrismaFELICITARI SI BEBE SANATOS!

http://tt.lilypie.com/9DT4p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

carissma,

Sa-mi spui in cate sapt esti sa te trec pe listuta de

Mergi la inceput