PCOS (3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gaby77 spune:

Buna fetelor !
In primul rand vreau sa va spun ca sunt foarte multumita de rezultatul tratamentului cu metformin (siofor), farcovit si bilichol. Am inceput in urma cu aproape 6 saptamani, timp in care am slabit 5 kg si am inceput sa simt ceva intepaturi in ovare. Desi menstruatia nu a venit deloc in acest rastimp, in ziua 36 am avut simptome de ovulatie, iar dupa ce am vorbit la tel. cu dna. doctor mi-a spus ca exista sanse, desi foarte reduse ca intr-adevar ovulatia sa se fi produs in urma reactiei la tratament (in principal prin scaderea testosteronului). Saptamana viitoare merg la consultatie la dna doctor si va mai scriu atunci. Desi nu sper ca miracolul sa se produca asa curand (luna asta) sunt foarte increzatoare ca in urmatoarele 2-3 luni voi avea si eu o veste buna de dat. Si pentru ca suntem la capitolul vesti bune, felicitari carissma, sa ne tragi si pe noi dupa tine in proiectul bebe.
Gudinde multumesc mult de tot pentru sfaturi , dar mai ales pentru ca mi-ai recomandat-o pe d-na doctor Magda Bajenaru, in primul rand este singurul medic pe care l-am cunoscut care a citit si stie mai mult decat mine despre PCOS . Iar urmatoarele lucruri foarte importante sunt: este un medic foarte bun care te asculta si comunica intr-adevar cu tine, este disponibila la telefon si foarte draguta, doar dupa 2 consultatii ma recunoaste cand o sun, ceea ce chiar ma face sa simt ca ii pasa intr-adevar de pacienti.
crisaa07 si eu am urmat un tratament homeopat, timp de 6 luni, dar am renuntat din lipsa de rabdare, rezultate se vedeau, dar intr-o perioada relativ lunga. Intr-adevar la tratamentele homeopate remediile sunt diferite in functie de persoana si nu in functie de afectiune. Trebuie sa te inarmezi cu rabdare, probabil ca nu o sa vezi efectele imediat, dar mult succes!

Va pup pe toate
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

buna fetelor. va rog mult ajutati-ma si pe mine putin.
dr tocmai mi-a pus un diagnostic de boala ovariana micropolichistica si mi-a dat tratament cu diane 3 luni sa vada cum reactionez.
vroiam sa intreb daca asta este sindromul despre care vorbiti voi? este unul si acelasi lucru?
mentionez ca am facut fsh si prolactina in z 3 si sunt in regula, nu am probleme cu greutatea adica am 49 kg la 1.60. am ramas insarcinata de 2 ori anul asta insa am pierdut sarcinile, prima oprita in ev si a doua avort menstrual, am cm aprox regulat insa mai slab cantitativ dupa ultimul avort, si de atunci nici nu reusesc sa mai raman gravi.
am citit putin din urma si deja m-am speriat. asa ca va rog spuneti-mi si mi ce analize sa mai fac si unde sa ma duc. ce dr e mai bun?
multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

ce ma bucur ca sunt si vesti bune
irinabobe ti-ai facut si LH in z3? cat e raportul fatza de fsh? Poate nu ai pcos, poate ai doar ovare micropolichistice.
Singura problema ar fi ca in pcos intr-adevar se pierd sarcini in saptamani mici din cauza deficitului de progesteron. Ti-a dat medicul utrogestan sau duphaston?
gudinde , eu am 30 de sapt. acum. Nu m-am inscris la odisee din superstitie cred . Si-asa nici in viata reala n-am spus decat la foarte putina lume in afara de cei care ma vad zilnic.
Este bine ca nu am facut diabet de sarcina cum imi era frica, am facut testele de toleranta la glucoza. Am tinut regim destul de strict pentru ca mi-a fost cam frica, am mancat doar de vreo 2 ori putin cozonac pentru ca imi era pofta, in rest n-am avut abateri.
Am citit la fiv despre vreo 3 fete in ultimul timp care au avut hiperstimulare. Am avut inima stransa pentru ele, bine ca nu s-a intamplat nimic. Nu stiu daca aveau pcos(nediagnosticat) sau pur si simplu li se poate intampla si altora, nu trebuie sa ai pcos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

psj,

Am modificat listuta. Esti acum 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Fetelor s-au mai completat 20 de pagini pline de informatii, experiente de viata, framantari si raspunsuri. S-a pus mult, mult suflet aici.

Va invit cu drag sa continuam odisea noastra in cadrul capitolului 4

Mergi la inceput