Nasterea la Medlife

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Buna fetelor, eu am tot avut treaba la serviciu si nu am avut timp.

Bun venit noilor burtici.

Vali felicitari pentru aia mica si sa stii ca si bubulina mea are cordonul stil fular la ce acrobatii face

Louiza 29s +
mai avem putin

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

manu_gama, nu iubita, nu merg la nimeni la Elias...mai ales dupa ce am citit pe forum...
Mai merg la dr mea de la Cantacuzino, ma rog, la cabinetul ei, este super ok si daca mi-ar fi garantat ca nasc cu ea, poate as fi nascut la Cantacuzino...si ziceam ca voi mai merge la ea cam pana la 30 saptamani, apoi ma duc la Medlife sa ma ia in evidenta dr Popa!
Puipici la toate burticile!

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Apropo, azi am facut 21 saptamani!!!!! Ne facem mari!!!

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

draga vali, merci mult pentru toate mesajele primite din partea ta.Voi incerca sa-ti raspund la toate intrebarile.Sunt sub supravegherea dr. tutunaru care am inteles ca vine la nastere dar se poate intampla sa nu vina la timp sau alte motive... si sa te lase pe mana unui rezident, ceea ce pe mine ma nelinisteste.Apoi vreau sa nasc natural cu peridurala dar si aici este un dar, daca ai ghinionul sa nu prinzi un anestezist bun risti sa ti se faca anestezia fara ca ea sa aiba efect sau mai rau sa nu fie administrata corect si sa mai si ai alte probleme printre care si tragerea copilului cu forcepsul.Iar chestia cu igiena pentru mine este foarte grava. am o prietena care a nascut acum 2 luni si din cauza lipsei de igiena s-a infectat ea si apoi a transmis microbul prin lapte si copilului si asa a ajuns bietul de el ca la 3 saptamani sa ia antibiotice foarte puternice.
sunt multe chestii urate de povestit dar mai bine nu ma mai gandesc la ele.
Hazardul e peste tot in acest spital si mie nu-mi place incertitudinea.
Maine voi merge si la medlife sa vad care sunt conditiile de acolo si sa o cunosc pe dr-ita la care am ales sa merg. Sper sa-mi placa si sa nu fiu dezamagita si mai ales sa simt ca am incredere in ea>
va pup si o seara placuta, pe maine

AU MAI RAMAS 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Totulii la ce doctorita ai ales sa mergi?
Si eu merg maine la Mirela Popa

Succes la burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

draga iubu si eu tot la mirela popa merg. poate impartasim maine parerile.

AU MAI RAMAS 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aradia spune:

va salut pe toate!
Desi citesc discutiile de pe forumuri de vreo 7 luni abia acum m-am hotarat sa scriu...
Eu astept din moment in moment sa zica BB-ul meu "mami, hai la clinica"
- ca doar suntem in sap 40, iar puiul meu este in pozitia de start
Vad ca marea majoritate dintre voi aveti fetite
Sa fie sanatoase si sa aibe noroc!
Eu am baietel... am simtit de cum am aflat de sarcina ca e baietel...
Acum am convingerea ca multe lucruri pe care ni le dorim ni le da Dumnezeu mai devreme sau mai tarziu. Acum 5-6 ani imi doream sa am un bebe, care sa se nasca in noiembrie, sa fie "scorpion", ma gandeam ca va trebui sa programez cumva sarcina ca sa iasa asa... intre timp am uitat de asta, faptul ca am ramas insarcinata a fost o intamplare FERICITA... mi-am amintit de dorinta asta a mea abia dupa al doilea ecograf cand am vazut ca data nasterii este undeva in jur de 11 nov
Voi merge sa nasc la Medlife cu dr. Mirela Popa - mie mi se pare super OK!
Va doresc numai bine, sa aveti grija de voi si de burtici/bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Va invit la un capitol nou :
aici

Valentina 34+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addelaidde spune:

Buna fetele!
Sunt Adelina, gravidutza in 36 1/2 sapt cu Ioana.DPN 04.12.2007.
Sunt noua pe forum si sincer mi-am facut cont numai pt. subiectul acesta.
Tot ce atzi scris m-a convins sa apelez shi eu la nashterea in cadrul MEDLIFE.Hotararea am luat-o astazi, dupa ultima vizita la ginecoloaga mea (medic la Cantacuzino), care mi-a confirmat ca acolo nu se fac cezariene la cerere, ba mai mult, daca ar veni bebe pe lume cand nu e ea de garda (shanse f. mici oricum), va trebui sa nasc cu cine e de garda atunci.
Ei, shi-am pus mana pe telefon shi-am sunat pt.programare la Medlife (in mintea mea ma programam direct pt nashtere).Ideea e ca d-na dr Mirela Popa are loc la consultatzii de-abia pe 21 noiembrie (am vrut la dansa ca pare cea mai mediatizata pe-aici shi-n plus eu ca shi multe dintre voi, prefer DNA.dr.)-mi-am facut prin urmare 2 programari:pe 21 la dr Popa si pe 16 la dr.Predoi (in caz de vreo urgentza).Shi apropos de tarif mie mi s-a spus la telef-consultatzia 90 RON(nu c-ar depinde de dr, sau altceva).
Prin urmare, pentru ca mi se pare un pic cam tarzie data, shtie careva dintre voi o alta cale de a ma programa pentru cezariana acolo? Sa ma duc personal?, sa cer telefonic la receptzie spital?, sau poate sa o caut pe dr.Popa la Municipal unde am intzeles ca mai lucreaza?
Mersi mult deocamdata...shi precis mai revin cu intrebari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Aradia sunt complet interesata cum decurge nasterea cu DR.Mirela Popa
Dar cred ca a ramas la fel de draguta.. Io azi am fost la ea si ca de fiecare data e ok...
Eu am nascut la municipal cu ea si afost super ok... Tu cum ai ajuns la ea?

Mergi la inceput