Nu mai suntem bobocei - emotii de clasa a II a - 2

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

quote:
Originally posted by Lala_D

Andreia mie mi se pare asa muuuult
Bebe 2 va fi tizul tau : Andrei Cristian

sa fiti sanatosi, timpul trece repede si vei avea " un revelion de neuitat"

alina71
a fi om e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Andreia, aici sunt, va citesc cu regularitate, doar ca n-am mai scris. Laura merge bine, incomparabil cu anul trecut, se vede ca a crescut. Daca anul trecut trebuia mereu s-o rog sa se-apuce de lectii si orice motiv era bun ca sa amane, era in stare chiar sa si manance dar sa nu faca lectii, anul asta e de nerecunoscut, vine acasa si se pune direct la birou, ma cheama doar daca nu stie ceva. Evident ca mai are momente cand e aeriana, si greseste ceva super simplu, dar per total e bine, d-na spune ca e multumita, eu, as vrea si mai mult(deh, ambitii de parinte). Inca nu citeste cu placere, citeste pt. ca trebuie, citeste f. bine dar trebuie sa-i amintesc s-o faca. De azi suntem si noi in vacanta, duminica pleaca in tabara la Predeal cu clasa, asa ca o sa am o saptamana putin mai libera, (yesssss) Si bineanteles ca n-avem teme de vacanta.
Lala, Laura e nascuta pe 24.06.99

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

A venit vacanta! Azi au mers costumati la scoala (de Halloween) si s-au jucat toata ziua. Nu au teme de vacanta. In schimb cind i-am verificat caietele de excercitii de saptamina asta, m-am luat cu miinile de cap, pina acum nu a avut nici o saptamina asa de proasta, a gresit (cite putin) la mai toate seturile de exercitii, deci a avut note mai mititele...Asa ca i-am administrat "morala" de rigoare (si eu si tatal) si i-am dat teme de facut in seara asta.
Pe urma ii voi face program in fiecare zii saptamina viitoare, macar sa remediem ceea ce nu a stiut sa faca la scoala. Din pacate cele mai multe erori le face din neatentie, deci pentru marirea concentrarii nu prea stiu ce sa fac. Poate aveti voi ceva sfaturi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ce frumos, intrati in vacanta!! Vacanta placuta si sa va odihniti si copii si parinti.

Victor nu are vacanta, el invata dupa sistemul canadian, Antonia dupa cel francez. A avut cam 2-3 zile libere(pedagogice) in fiecare luna puse strategic lunea sau vinerea.
Pe 23 noiembrie iar are liber.

Are in schimb o zi libera joi pe 1 noiembrie, dupa ce pe 31 serbam Halloweenul. Pe 31 merge la scoala costumat.
Toata saptamana a invatat numai cuvinte legate de Halloween.
Si el a avut de ales intre a merge in excursie cu Service de Garde pe 1 noiembrie sau a ramane cu tati acasa, si bineinteles ca a ales excursia.

Oana, eu zic ca Antonia este obosita, de asta a gresit mai mult sapt. asta. Bine ca are vacanta si se poate odihni.
Nici Victor nu prea se odihneste, in weekend se trezeste la 7 ca sa vada niste desene (cu Dora).

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alma2006 spune:

Ziua buna!

Si noi ne bucuram de vacanta din plin mai ales ca in ultima saptamana de scoala am tinut-o tot intr-o aniversare. Si inca nu am incheiat!

Cat despre teme, nici noi nu avem dar Sebi a spus ca va face ceva la matematica pentru ca-l distreaza

Vacanta placuta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Vacanta placuta celor care au intrat acum in vacanta!

Liliana, ma bucur ca ai mai scris. Sa stii ca si la noi se vede diferenta fata de anul trecut (desi eu si atunci am fost multumita de ea,...un rol important la noi l-a jucat after schoolul unde au fost disciplinati si invatati ca, dupa masa de prins sa-si faca lectiile si apoi joaca).
Bianca citeste cu f mare placere.....cam o carte pe seara........pe cele din biblioteca personala le-a cam citit. Ce i-i plac ei f mult sunt revistele pt copii.Le devoreaza

Nu ma bucur sa citesc ca si alti copii au pb de neatentie, insa.....m-am mai linistit

Lala, poate nasti tizul meu de ziua Biancai (4 ianuarie)

Mergi la inceput

am primit si noi carnetul de note (in final),dar sunt nelamurita de faptul ca are doar cate o nota la fiecare materie (B la mate si FB la restul).
si eu sunt mai multumita de ea anul acesta dar face unele lucruri care ma scot din sarite. ieri de ex. ,au avut si ora de sport ,i-am pus in rucsac treningul si o pereche de blugi cu care sa se schimbe dupa ora de sport,pt. ca spre seara se lasa rece (o iau de la scoala intre 17-18) si cand o vad in masina ca nu are sosete in picioare si a ramas in pantalonii de trening 3/4 ,imi spune f. calma ca nu i-a vazut sosetele si a uitat sa se schimbe ...
bineinteles ca i-am facut morala pana acasa .

alina71
a fi om e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cld spune:

buna fetelor si vacanta placuta puiutilor!!!
noi avem teme: 10 exercitii din culegere de matematica si o pagina cu ceva exercitii despre semnele de punctuatie la romana.
imi pare bine si ma mai linistesc cind imi dau seama ca toti copii de virsta lui mai au probleme de atentie, motive pentru a nu citi si scrie.Imi faceam o mie de probleme si nervi din cauza asta fiind singurul copil si nemaitrecind prin asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna,

Multumim, Lala, ca ne-ai trecut si pe noi pe lista!

Alina, distractie placuta in tabara! E normal sa ai emotii, dar cred ca va fi o experienta frumoasa pentru ea!

Am intrat si noi in vacanta(URAAAAAAAAAAAA) si amandoi suntem fericiti. Are si cateva teme, nici prea multe nici prea putine, cateva fise la romana si cateva la matematica.
Oricum, vacanta asta e binevenita, in ultima saptamana chiar se vedea ca este obosit (am si vorbit pe tema asta cu doamna si mi-a spus ca e o chestie generala la copilasii dati mai devreme de 7 ani la scoala).

Voi v-ati inscris la concursul Eurojunior (de pe 20 noiembrie)? Noi am fost si anul trecut si tin minte ca reusisem cumva sa gasesc pe net niste subiecte date anii anteriori. Acum am tot incercat si n-am reusit. Aveti idee cum sa gasesc subiectele date anul trecut la clasa a II-a?

La noi inca nu s-a trecut nici o nota in carnet.

Si as vrea sa va mai intreb (pentru copilasii din Romania): anul trecut au facut vaccinurile (DT si ROR), din campaniile scolare ? Daca da, au avut reactii la ele? Lui Victor nu i-a facut anul trecut pentru ca a avut ceva probleme cu o colita si a ramas sa il faca anul asta (saptamana viitoare). Si cum el este cam reactiv la vaccinuri, mi-e cam teama ....

Va uram vacanta placuta!

Mergi la inceput

.multumesc Ana71 !
ai perfecta dreptate legat de atentie la copii care sunt dati la sc. la 6 ani ,)) ma supar pe Meli ,ca nu intelege cerinta problemei dar nici nu prea se chinuie sa inteleaga ... si uneori mai ridic tonul .sotul meu imi reproseaza ca exagerez si sa las fata in pace ca "doar nu a ramas nimeni neinvatat" .. si cam are dreptate ! cand ma gandesc ca prin ianuarie i-am dat EU "tema" exercitii cu trecere peste ordin (pe care le face acum )... am hotarat sa fiu mai blanda.
legat de vaccin stiu ca-l vor face in prima parte a lunii nov.
inca nu stim nimic despre concurs , anul trecut, noi am avut SMART

alina71
a fi om e lucru mare...

Mergi la inceput