Nu mai suntem bobocei - emotii de clasa a II a - 2

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salut si eu mamicile de scolarei si vacanta placuta in continuare putiutilor!
Noi ne pregatim pt.concursul Smart iar Georgi a fost selectata si la Micul Matematician care habar n-am cand va avea loc...voi stiti ceva?
Pt. vacanta au teme din culegeri,la mate le-a facut dar merge un pic mai greoi cu trecerea peste ordin,ma mai stresez si eu uneori dar realizez ca sunt exagerata si cer prea mult!D-na inv. ii lasa usor,chiar prea usor si ma deranjeaza ca nu le verifica temele iar majoritatea profita si nu-si fac tema zilnic...nici pe Georgiana nu o atrag temele,prefera sa lucreze cu mine din culegere decat sa-si scrie tema care i se pare prea "banala"!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cortez spune:

Noi avem ca teme 5 pagini de exercitii la mate din culegerea Paralela 45 clasa a IIa care mi-au cam dat batai de cap, noroc ca pe majoritatea a stiut el sa le faca, o pagina la scriere din Caietul special si de citit poezia Toamna. Cam mult zic eu pt. o saptamana de vacanta, dar nu strica oricum vroiam sa fac cu el niste fise scoase de pe internet.

Vacanta placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Iata ca am reinceput si scoala iar noua ne este deja dor de Mos Craciun !
Ce mai fac scolareii?Au rezolvat temele de vacanta?

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Imi spuneti si mie va rog, cum arata programa ptr clasa a doua in Romania (asa in mare ce fac la scoala acum de ex) si cum arata temele lor? Mi se pare ca Marcu are cam putine teme...
Multumesc,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Hai ca am zis sa notam datele de nastere ale copiilor pe prima pagina si....notate au ramas
Asa ca......cu intarziere:

La multi ani, Cosmin (de Alma) Sa fii sanatos si sa ai paret numai de bucurii!
Alma, sa va traiasca si sa va umle viata de clipe fericite!

[/red]

Eu is necajita..............Am fost sa o iau pe Bianca de la after school si era trista.Mi-a zis ca un baietel i-a pus piedica in curtea scolii si ca a cazut si doare mina...........Am mers cu ea la spital...........Am plecat la 17,30 si ne-am intors dupa 3 ore jumate cu........mina in ghips- Are oscioarele din cadrul osului mainii rupte, asa ca de azi pina in 26 noiembrie are mina in ghips (mina stinga). Maine la 10 trebuie sa fim iar la spital sa-i verifice ghipsul-................ce sa zic:-((((( Am venit acasa, a plins saracuta azi non stop de durere (si ea rezista bine la durere). Ce m-a deranjat f tare a fost ca invatatoarea ei i-a zis ca nu are nimic, ca nu are nevoie nici macar de gheata si nu l-a certat deloc pe baietel (a carui mamica lucreaza in Hortul din cadrul scolii...deci,e colega cu invatatoarea). Am venit acasa, am sunat la baietel, am vb cu taica-su,........a ramas si ala masca, iti dai seama...te suna un parinte si-ti zice ca din cauza lu fiitiu copilul lui trebuie sa stea cu mina in ghips 3 sapt......nu tu tenis ...............alte bani pierduri pe linga orele mele de engleza si tot asa..............
Maine dimineata vreau sa discut cu invatatoarea, ca la Bianca e a doua oara cind o pateste cu mina. Acum 3 sapt aceeasi mina i-a dat-o peste cap un alt baietel......acum asta i-a pus piedica si si-a rupt-o............

Si, culmea, exact azi e un an de cind am scos-o din spital ca era suspecta de meningita

Andrada, stiu ca pusese Lala un link catre programa la mate si cunsoterea mediului in RO, dar nu-l mai gasescDaca dau de el, ti-l postez, daca nu, sigur i-l scrie Lala maine.
Marcu e clasa a 2-a? Daca da, nu vii la povesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Tare imi pare rau ca si-a rupt mina, si e crud cum a lasat-o invatatoarea sa se chinuie cu durerea...

Helbi merci mult!
Vin daca ma primiti,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Helbi,

Imi pare tare rau pentru Bianca. Ii doresc sa se refaca cit mai repede si sa poata juca din nou tenis .

Eu mi-am rupt mina dreapta la incheietura asta iarna, la patinaj. Un zapacit de baiat mergea cu spatele si a intrat in mine. Eu nemai avind reflexele din tinerete am cazut direct pe mina...Am stat 6 saptamini in ghips plus fizioterapie cam 6 sedinte. In plus era mina dreapta si eu lucrez numai pe calculator...Am devenit experta in a utiliza mina stinga. Pina la urma a trecut complet, dar cere timp si rabdare...

Antonia a inceput scoala azi. De citeva zile tuseste, am fost cu ea azi la doctor si nu are nimic deosebit. I-am facut si vaccinul antigripal. Avem poze de la Halloween, voi pune linkul probabil miine. Am facut putina matematica in fiecare zii de vacanta, si pina la urma s-a descurcat bine. In curind vom primi notele de sfirsit de trimestru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:
Originally posted by helbi
Si mai era Ramona din Sua, parca....nici ea nu a mai scris de mult........Sper sa nu incurc, dar parca ea ne daduse la un moment dat liste cu cuvinte pe care le priemea copilul de invatat intr-o sapt, nu?
Poate intra si ne mai povesteste cite ceva ..........Eu sunt f curioasa ce invata puiutii de clasa a 2-a si in alte tari. De-asta ma bucur mereu cind vad si mesajele fetelor din Canada! Parca si voi intrati acum in vacanta, nu? Daca da, at7unci Victor si Antonia, vacanta placuta is voua!

Andreia

Hello! Tocmai ce am mai intrat si eu sa va citesc, exact pentru ca eram curioasa sa aflu ce mai studiaza copiii de clasa a doua de prin lumea asta. Asa ca gind la gind cu bucurie!
Anul asta continua cu listele de cuvinte, care zau ca nu mi se par mai grele decit anul trecut. Diferenta e ca la test le da propozitii intregi, cite una pentru fiecare cuvint de pe lista.
In rest invata despre substantive, verbe etc. Mai fac si un gen de compuneri si se joaca si cu cuvinte care rimeaza.
La matematica e cam usurel, adunari si scaderi pina la 100. Niste exercitii pregatitoare pentru inmultiri - logice, imi plac.
Ceva ce aduce a inceputurile geometriei - aflai ca aici e tare fiu-meu. E bine, ca din astea chiar nu am facut acasa.
Fac si un fel de stiinte naturale, e un talmes-balmes de experimente, anatomie, astronomie etc. Tocmai au invatat despre sistemul digestiv, cel circulator. Mi s-a parut ca pe astea nu le-a priceput prea bine, le mai luam in discutie...
Mi-a spus in schimb astazi cum e cu continentele: America de Nord s-a casatorit cu America de Sud. Au plecat in luna de miere in Europa si au avut patru copii, pe toti i-au numit cu litera A: Africa, Asia, Antarctica, Australia. Uite asa tine si el minte continentele!
Anul asta au educatie fizica de trei ori pe saptamina, ceea ce chiar ma bucura.
Am uitat sa adaug ca ei lucreaza foarte mult pe computer la scoala. Au software care se adapteaza la nivelul copilului, deci practic nu invata toti chiar la fel.
Teme are putine, chiar ne-a spus invatatoarea ca ar trebui sa petreaca vreo 20 minute max. in fiecare zi la teme. Avem si noi un soi de culegeri si mai lucreaza din ele, dar nu exagerez cu ele - citeodata n-are chef si il las in pace.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Helbi, acum am vazut ce a patit Bianca. Imi pare rau, cred ca e foarte dureros.
As discuta si eu cu invatatoarea, trebuia s-o trimita imediat la asistenta medicala, care ar fi stiut sa ia masuri.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

Buna,fetelor!
Helbi...am ramas uimita!Cum se poate asa ceva?Ce ai de gand sa faci?Dumnezeule,eu as muri cu ea de gat!Exagerez,dar cred ca n-as reactiona foarte bine!
Am reinceput si noi scoala dupa pauza de o saptamana-in aceasta saptamana libera a a lor,noi,parintii am zugravit clasa,am adus comanda de doua dulapuri noi+cuiere..schimbul 2(clasa a 5-a )au raschetat parchetul.Totul pe banii nostri,ai parintilor.Asa ca ce se spune in presa ca ar da bani primariile scolilor e fals...cam asa sta treaba.
Acum piticii sunt fericiti...le-a placut surpriza noastra.Si noi suntem multumiti pentru ei.
Aveti grija de pitici!
Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru

"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."

Mergi la inceput