Nu mai suntem bobocei - emotii de clasa a II a - 2
Raspunsuri - Pagina 6
cld spune:
camelia imi pare rau, paginile scanate au capacitate mare si nu vrea sa mi le ataseze, imi spune ca au marime prea mare(mai mare de 10mb) fiecare si nu pot sa ti le trimit nici macar fiecare pagina intr-un mesaj.
daca stiti cum pot sa le transmit, astept recomandari.
april spune:
cld, transforma fisierele scanate din .tif in .jpg. Se reduce dimensiunea la 1 sau chiar sub 1 Mb/poza.
In programul cu care scanezi trebuie sa ai optiunea de a salva fisierul si sub alte extensii
Andrada
camelia72 spune:
cld
,multumesc mult pt. efort,vad ca d-na nu i-a mai intrebat de poveste,ne-am agitat degeaba
...au trecut la lectia urmatoare!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
april spune:
Si uite ca a inceput vacanta.....
VACANTA PLACUTA TUTUROR!!!!
Sa va odihniti scumpilor, ca meritati.
Andrada
Lala_D spune:
Da, suntem in vacanta si se cunoaste
, piciul inca nu s-a trezit .
Ieri au fost in excursie la Curtea de Arges si asa de mult s-a distrat ![]()
Unde mai pui ca NU avem teme de vacanta ![]()
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim 10 saptamani!
cld spune:
buna fetelor!
cum a inceput vacanta, voi nu va duceti azi la scoala?
noi da!!
abia maine incepe vacanta si sa vedem ce are de scris pentru vacanta.
Lala_D spune:
cld al meu s-a intors din excursie la 20.30 ieri asa incat stiind ce obositi vor fi invatatoarea a decis sa intre de azi in vacanta.
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim 10 saptamani!
helbi spune:
Vacantza placuta si odihna multa!!!!!
Lala,asa putin mai ai pina vine bb 2?:-) V-ati gindit la nume?
Noi am trecut deja de prima sapt de dupa vacanta. Sapt. viitoare are dictare la germana.....aici se anunta dictarile dinainte.......inca
Vroiam de mult sa intreb, dar am tot uitat. N-am mai vazut-o de loc pe la acest subiect pe Liliana. Pe unde esti si ce mai face Laura??? Si mai era Ramona din Sua, parca....nici ea nu a mai scris de mult........Sper sa nu incurc, dar parca ea ne daduse la un moment dat liste cu cuvinte pe care le priemea copilul de invatat intr-o sapt, nu?
Poate intra si ne mai povesteste cite ceva ..........Eu sunt f curioasa ce invata puiutii de clasa a 2-a si in alte tari. De-asta ma bucur mereu cind vad si mesajele fetelor din Canada! Parca si voi intrati acum in vacanta, nu? Daca da, at7unci Victor si Antonia, vacanta placuta is voua!
Lala_D spune:
Andreia mie mi se pare asa muuuult 
Bebe 2 va fi tizul tau : Andrei Cristian.
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim 10 saptamani!
P&ANA spune:
noi , avem lectii si azi,)) duminica Meli pleaca in tabara de cercetasi,din pacate cu autocarul (si am emotii?!).
vacanta placuta elevilor de la noi, succes la dictare Andreia!

alina71
a fi om e lucru mare...