Nu mai suntem bobocei - emotii de clasa a II a - 2
Raspunsuri - Pagina 3
Lala_D spune:
Si la noi lectiile sunt in toi.
Colac peste pupaza ne-am pricopsit duminica cu o amigdalita astfel incat luni si marti a lipsit de la scoala .Acum e bine .
Va pleca in excursie pe 25 oct la Curtea de Arges.
A, azi am platit taxa pentru concursul " Euro Junior " ceea ce inseamna ca va urma si " Cangurul " curand.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
helbi spune:
cld, bun venit si din partea mea. Mesajul se intelege, dar f greu. Pe viitor, nu mai folosi caractere romanesti, ca iese ca mai sus
Am inteles ca baietelul a vanit azi cu un B la mate. Nu fii necajita. I-l va indrepta el. Incearca sa nu-l certi si asigura-l ca tot puilul tau iubit ramine, dar ca pe viitor sa fie mai atent, ca pt el invata, nu pt tine sau pt note.
Bafta multa!
Noi suntem ok, in vacanta! Nu prea ne omorim cu elctii, ca nu avem. Si-a luat niste carti de la biblioteca, iar la una din ele, dupa ce o termina are si ceva de desenat si participa la un concurs. Si, tot pt ca si-a ales acea carte de citit, a primit si o invitatie la teatru.
Pe aici vremea se mentine frumoasa, asa ca mai mult pe-afara stam. Maine merge la bowling, iar pe We probabil la circ, dar inca nu e batut in cuie.
Ce fac fetele din Canada? Nu ati mai dat pe aici sa ne povestiti de Victor si Antonia......Si, nici din SUA nu mai avem vesti. Fetele, ce fac puiutii, sunt in vacanta?!
CritinaT, voi pe unde sunteti?!
Ca sa nu mai zic ca o asteptam si pe ALBA, ca ea e de aici, din Germania si mai aveam si eu pe cineva cu care sa schimb impresii. Alba, ce face Cassian?!
oanagabriela spune:
Helbi,
Este adevarat ca am cam lipsit in ultima vreme, dar motivat (ceva probleme le servici care mi-au cam taiat cheful de tot).
Antonia merge in continuare bine, nu perfect, dar in limita de sus . Am vorbit cu profesoara ei si mi-a confirmat ca nu este nici o problema si ca nu avem nimic de facut in mod special.
Saptamina asta a avut 3 teste, care s-au dat in toate scolile franceze, pentru a testa nivelul fiecarei clase si compara cu ceea ce este considerat "standard". Inca nu stim ce-a facut dominisoara...In rest citesc, invata poezii, fac dictari in fiecare saptamina (in jur de 10 cuvinte), caligrafie, adunari, putina geometrie. Saptamina trecuta au fost la o ferma si au vazut in primul rind stupi de albine (care a fost tema principala), dar si iepurasi, caluti si alte lighioane . Au o ora de sport si una de piscina, o ora de muzica, mai fac desen, engleza, si ceva intitulat "descoperirea lumii" (continente, tari, etc). Merg o data pe saptamina la biblioteca scolii si imprumuta carti.
Acum este la mare moda la ea la scoala colectia de "diddl-uri" (niste foi imprimate cu desene nostime si personaje ca din desenel animate), toti aduna, fac schimb, le aranjeaza in clasoare. Si noi ca niste parinti model ce sintem ne-am facut "luntre si punte" si i-am cumparat si fetei noastre celebrele "diddl-uir" si este super fericita.
Acum 2 saptamini am inceput si putin tenis (mama cu fata), pina cind mi-am paradit un genunchi . Noroc ca a venit toamna si ploua, asa ca lasam tenisul pentru la primavara...
cge spune:
Andreia, raspundem si noi la apel.
Victor nu a avut vacanta, ci un weekend lung de 4 zile. Luni a fost Thanksgiving-ul aici, iar marti a fost zi pedagogica.
Si Victor primeste dictari la scoala, pana acum a avut numai 0 erori.
In rest, vorbeste deja franceza fluent chiar si la telefon cu bunicii din Ro.
Ii arunca maica-mii din zbor "A bientot mon tresor".Asteapta Halloween-ul, primul din Ca.
Eu nu prea mai am timp de DC, mi s-a terminat vacanta, de la 1 oct am inceput serviciul.
Pupici,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by helbi
CritinaT, voi pe unde sunteti?!
Andreia
Neata, sunt pe aici, citesc dar nu am timp deloc... sper sa apuc sa va povestesc in week-end.
Week-end placut.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 7 ani si ...
Alma2006 spune:
Ziua buna!
Am intrat si eu sa va salut! Din pacate nu stau prea bine cu timpul dar lucrurile merg bine. Si noi facem lectii si mai nou ne nevoim cu franceza la care nu numai Sebi este incepator ci si eu!
Pe langa ca nu stiu franceza, mie nici macar nu-mi place, dar cum Sebi va face de la anul la scoala am zis sa ne familiarizam cu ea.
Daca stiti cumva site-uri unde am putea sa exersam notiuni simple va rugam sa ne ajutati.
O veste in sfarsit buna si din partea scolii: de saptamana asta incepem si engleza la scoala, dupa ore. Optionalul la noi ramane optional adica nu exista. In timpul alocat lui nimeni nu stie ce se face. Intr-o zi au desenat, in alta au fost la biblioteca ...
O saptamana usoara tuturor!
cld spune:
fetelor unde sinteti?
ati rezolvat toate problemele cu scoala?
eu abia acum incep sa le am.sa va spun: noua doamna invatatoare ne-a dat de citit in vacanta multe povesti.daca Din lumea celor care nu cuvinta de Emil Girleanu erau mai frumoase si le intelegea si puiutul, la Cartea cu jucarii de Tudor Arghezi mi se pare foarte greu. Doamna ne-a pus sa facem niste fise cu titlul, autorul si personajele - pai aici nu prea sint personaje. Lectia cu familia mea din manual nu e grea, dar celelalte nu mi se par ca pot fi intelese de un copil de 7ani. si apoi nu cred ca el poate citi si sa si inteleaga o poveste de la cap la coada cum ar fi "Vrajitorul din oz"
si la matematica la socoteli stam bine, problema vine de la transpunerea cerintelor in socoteli.
mie mi se par grele pentru ei. voi ce ziceti?
P&ANA spune:
ce mai faceti?
Meli a luat FB la dictare (m-am bucurat mai tare decat ea))si ne chinuim cu operatiile de scadere cu trecere peste ordin (i se par grele).
voi cum va descurcati ?
alina71
a fi om e lucru mare...
Lala_D spune:
Salut ,
noi nu am ajuns inca la scaderea cu trecere peste ordin , facem inca adunari si scaderi cu termen necunoscut .
Am mai adunat si noi niste FB prin carnet si asteptam cu drag si interes vacanta ( mai ales eu ) si excursia .
Multa bafta scolarilor .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )