Nu mai suntem bobocei - emotii de clasa a II a - 2

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

cld voi nu aveti acelasi manual cu noi deoarece noi nu avem lectia asta cu familia .
Noi avem de la Aramis si sunt ok lectiile , povesti dragutele pana acum , gen fabule , voi dupa care invatati ?

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Noi suntem in vacanta de zece zile si mai avem pina la sf. sapt. Maine va dormi in after school, unde au serebarea "dovleacului" (asa zisul Halloween de la nemti). I-i duce in padure spre inserat si trebuie sa recupereze, contra la niste "sarcini " pe care le au de indeplinit, dovleacul furat:-) Apoi, merg in afetr school, maninmca, se joaca si dorm toti acolo.

Ieri a fost cu o prietena la film....doar ele doua. Eu le-am dus si le-am luat, le-am bagat in sala, asezat pe locuri, dar la film au stat singure!

Simbata merge la grill si apoi innopteaza la prietena ei si.de luni reincepem scoala.

Pina una alta, face din culegerea de mate din RO si i se par greu sa scrie numerele Acum a priceput, dar mai devreme s-a cam necajit.......Eu tin ca ea sa invete sa scrie is sa citeasca si in RO, atit cit inca mai putem.-.........

Sa ne mai povestiti si noua ce faceti voi pe la scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

Buna!N-am prea apucat sa mai scriu;am lucrat foarte mult(si pastrez ritmul asta ametior pana dupa 15 ianuarie);dar am ceva noutati.Cosmin a cam fost lasat sa se descurce singur,practic nemaiavand timp prea mult;vin acasa destul de tarziu si franta;el a profitat din plin de asta si-a facut cam ce-a vrut,adica a scris urat,a fost neatent in clasa,a venit cu doi B la teste la romana si mate,doamna i-a scris in caiet de cateva ori:"mai atent!","tema in completa!" si asa mai departe.Sunt disperata,nu stiu ce sa mai fac!Am discutat cu el si bland,am si tipat,chiar nu stiu incotro s-o iau!Alaltaieri a luat un FB la romana,dar ce-mi garanteaza ca va fi bine de acum incolo?Dati-mi sfaturi,va rog,nu stiu ce sa fac!
Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru

"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cld spune:

buna dimineata fetelor!
lala noi avem manual de romana de la editura anna si lectiile sint frumoase, mie mi se pare greu ca doamna ne-a pus sa citim toata Cartea cu jucarii din care face parte lectia "in familie" de Tudor Arghezi.
Ramona si eu sint in aceeasi situatie cu tine. Primele note de anul asta ale lui Georgi sint B si la mate si la romana.Dar pentru mine a fost un lucru bun pentru ca acum datorita notelor pe care le-a luat reusesc sa il ambitionez sa lucram suplimentar, nu numai temele asa cum faceam pina acum.Si incet, incet vad ca cu rabdare din partea mea(pentru ca el este foarte incapatinat) reusesc sa il fac sa inteleaga.
Asa ca cu dragoste si cu rabdare reusim sa mergem cu fruntea sus inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

andreia ,ma "omori" cu programul Biancai (imi place la nebunie:))vacanta placuta in continuare

la romana ,Meli invata dupa manualul M.Penes ,dar Lala, m-ai facut curioasa si am sa cumpar si manualul de Aramis(sau este o culegere?!
si noi asteptam vacanta -vom sta o 5 zile fara ea (se duce in minitabara)
Ramona ,cam greu sa-ti dau un sfat ,dar poate ca-i poti lasa macar impresia ca-l controlezi de la distanta .oricum pentru Cosmin v-a conta mai mult reactia D-nei , asa ca discuta cu ea sa-l impulsioneze putin. mult succes !
o zi buna va doresc!

alina71
a fi om e lucru mare...

Mergi la inceput

Nu este culegere, este manual .
Au avut pana acum o lectie despre un invatator , Pinocchio, o istorioara despre prezentarea unei colege noi de scoala, Piatra Pitigoiului de Arghezi si o povestioara cu animale .
Cam atat imi aduc aminte acum.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Mergi la inceput

Andreia super programul scolaritei.
Imi place la voi , vreau si eu .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Mergi la inceput

Fetele, e frumos programul aici, insa pt mine e inca greu sa ma obisnuiesc cu lipsa concursurilor scolare, a temelor de vacanta, etc. Eu incerc sa-i dau cite ceva de acut in vacanta, dar notiunea de tema de vacanta lipseste cu desairsire..cel putin pina acum. Pe de o parte e bine, i-i lasa sa se recreeze.

Povesteam la subiectul "A gresit invatatoarea" (sau ceva de genul asta), ca aici la scoala Biancai au 2 ore legate (fara nici un minut de pauza), apoi au pauza de mic dejun, 10 min, in care maninca toti in clasa pachetelul de acasa. Asta a ost un lucru f un pt mine, ca asa s-a obisnui si ianca sa mai manince ceva dimineata (ea niciodata nu minca inainte de 10,30-11......asa ca acum e ok).
Apoi mai au o ora de curs si urmeaza pauza mare, 20 min. In aceasta pauza, clasele se inchid si TOTI copii + invatatoare stau afara la aer, indiferen ca ploua sau ninge. Ni s-a recomandat sa le ducem la scoala geci, pantaloni de ploaie si cisme de cauciuc, astel incit sa nu se ude daca ploua. Insa , caopii au nevoie de aer curat, asa ca sunt scosi afara la joaca.

Daca copii sunt mai "rapizi" in clasa, pot sa-si faca din teme. Nimeni nu se supara, nimeni nu le rupe foile. Cine isi termina temele in clasa, poate, daca vrea, sa ceara tema suplimentara pt acasa. Daca nu vrea, atunci nu mai are nimic de lucru acasa.

Tocmai ce credeam ca maine nu avem nimic in proram, dar se pare ca om merge la teatru maine, daca mamica prietenei Biancai mai gaseste bilete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

Va multumesc mult fetelorpentru raspunsuri;o voi cauta pe doamna invatatoare si-i voi spune si dansei situatia.Pana atunci i-am interzis calculatorul si desenele animate(tv)doua saptamani,daca-mi demonstreaza ca se va indrepta va reveni totul la normal!
Helbi,nu stiu ce sa zic de programul invatatoarei voastre...copiii sunt atenti doua ore?Sunt receptivi?
Va pup si mai vorbim.
Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru

"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."

Mergi la inceput

Ramona, programul nu e facut de invatatoarea noastra, asa e in toata scoala. Nu am idee daca in alte scoli e la fel, dar am sa ma interesez.

Si da, copii sunt atenti. Ei asa sunt obisnuiti.......la fel cum sunt obisnuiti NUM;AI cu 6 sapt. de vacanta de vara. Bianca mea imi spunea ca ea nu intelege ce fac copii din RO in 3 luni de vacantza, ca ea dupa 4 sapt intreba cind incepe scoala. E chestie de obisnuinta.........

Mergi la inceput