Mamici de septembrie-octombrie 2007 (92)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Buna fetelor!
Sunt si eu o mamica de septembrie, din pacate nu am avut timp sa va citesc pana acum, desi imi tot propuneam. Dar mai am acasa un turbulent consumator de energie, asa ca planurile mele nu au prea mers.

Vreau sa le spun mamicilor care se chinuie cu colicile, ca eu am primit de la niste prieteni, care au si eu bebe mic, un produs fff bun, se numeste Infacol si se da cu pipeta inainte de fiecare supt (masa). Din pacate, nu se gaseste in Romania, ei l-au luat din Anglia si eu ma gandesc sa mai comand online tot de acolo. Inca doua cupluri de parinti mi-au confirmat ca a facut minuni la bb-ii lor. La noi, deocamdata, merge bine.

Va pup si va doresc bebei cuminti si sanatosi!

Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Annisia, nu ma pot decide...am niste nervi cu biserica asta. Tu de cea de pe Eroii Sanitari la care te referi? La Elefterie? Acolo nu ma duc ca e biserica pentru snobi (ma rog, poate sunt si eu, dar nu vreau sa se vada ). In plus stii cat ne-a cerut la nunta finilor anul trecut? 300 euro!Una mai micuta si mai izolata nu stii? Unde zici ca e cea de la Academie? Aia ar fi bine pzoitionata.

Sabina, lasa eforturile. Pacat ca te-a chinuit asa noaptea, pentru mine esti o eroina cum rezisti cu alaptarea.

Carpatina, dar mama ta cat va sta la tine, huh? Tu ai cautat ajutor? Eeee, ma certi numai pe mine. Nu caut bona ca nu ma duc la serviciu pana in aprilie si nu ma roade sa o mai platesc si pe aia 12 milioane sau cat o fi, ca stau pe 8 mil de la stat si numai ratele la creditele personale sunt 8 mil pe luna. Noroc ca am sot banos si ne tine ca altfel...Gradi 10 mil, menajera vreo 8 mil. Daca mai pun si bona si cheltuielile casei, plus copiii, munceste si el pe nasturi.

Andries, daca o vrei la training pe tanti...cu placere. Azi sensibila s-a bazait. M-a prins miercuri cu o chestie, m-a intrebat daca vreau bona pe o verisoara de a ei care este super cu copiii (o stiu si am probat-o imtamplator...poveste mai lunga) si am zis ca da. Azi se bazaia menajera mea ca ea ce are de nu o vreau, ca doar mi-a crescut-o pe Alex. Numai ca ea e mult schimbata de atunci si chiar si atunci am incheiat cam dusmanos relatia.
Beton treaba cu menajera cu hobby...Eu am experiente nefericite cu agentiile pentru bone. Mi-au recomandat pe una care plecase chipurile de la familia aia ca era mamica nebuna. Dupa ce am vazut ce insemna asta si ce zicea despre asta, am concluzionat ambele ca aia era parfum pe langa mine. Asa ca...greu de gasit, si aici la mine la tara nu vin ca e departe.
Tanti a mea are referinte, a lucrat ani de zile la nasii alor mei, asa am angajat-o prima data si a lucrat la noi 2 ani inclusiv ca bona. Insa eu proasta, am uitat ce metehne avea de am dat-o afara, si am revenit tot la ea. La inceput era minunata, apoi au inceput discutiile. Genul bani multi munca putina, ai dreptate. Si ai dreptate si ca zic sa o las ca decat sa fac eu e bine si asa.

Multumesc tuturor pentru raspunsurile legate de papica si KK la bebei. M-am mai linistit.

Diwana, tu ii dai cu bibe Chicco cu tetina lui? Tot chicco am si eu insa folosesc tetinele Nuk ortodontice, cu alea de la chicco ar fi o vesnica innecare.

Uite eu pe forum in loc sa dorm cu Andrei si acusica vine fata. Va pup, intru mai pe seara.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Yaia, vezi totusi sa nu fie lichid, nu trebuie sa curga continuu. La mine dupa busnitura doar picura finut. Si nu avem urma de contractii.

Rox, mersi. Nu cred totusi sa fi fost lichid, ca nu am mai avut absolut nimic dupa aia. Nu tu picurat, nimic. Stiu ca nu trebuie sa curga continuu.
Acum in schimb burta mi-e super tare, simt o presiune in ea de numa-numa. Si ma doare jos, in partea dreapta... poate se largeste locul, ca simt ceva os care doare acolo...

Irina 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Roxana, intr-adevar folosesc bibe Chicco cu tetina lui. Nici nu m-am gandit ca as putea sa o inlocuiesc . Adevarul e ca o folosesc mai rar, tocmai din acest motiv. Ne impacam mai bine cu sticlutele si tetinele de la Avent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Roxana si pune-o pe tanti la treaba, fara bazaieli. Pe mine nu ma costa atat de mult, eu platesc menajul cu 60 roni pe zi de munca si la tanti cu gatitul m-am inteles la 40 pe zi acum si 50 pe zi cand o veni bb2 dar va avea grija si de biberoane, sterilizator, schimbat pampersi daca eu nu o sa pot (daca o sa fac cezariana o sa fie vai de fundul meu ca la mine se cicatrizeaza f greu sunt rea de carne orice-as face si acum pustiul sta transversal, nu stiu cand s-a rasucit), etc.

Una peste alta o sa ma coste cca 10 mil lei vechi pe luna. Din noiembrie pana in martie o sa stau pe aranjamentul asta cel putin. N-am ce face, nu pot sa-mi distrug sanatatea pentru niste bani pe care oricum ii cheltui si pana la urma pentru ce ..bip .. am mai muncit atat? Daca nu ma protejez s-ar putea dupa aia sa ma coste si mai mult...

andrruzza merci mult!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Ne-am intors de la medic..suntem sanatoasa, avem 3 kile si un pic si destul de saltareata!
Daca nu ma apuca ..voi naste pe 19 octombrie.

Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia

Cristina 37+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Andries, eu sunt de parere ca nu-s deloc bani aruncati.Din moment ce poti, e firesc sa platesti pe cineva pt muncile din casa.Cu o sg conditie, sa le faca bine si asa cum iti place tie!

Tania, bine-ai venit la mamici!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Sabina, nici eu n-am la fel de mult lapte acum ca la Tudor. Nu-mi explic fenomenul, ma asteptam sa fie invers. Eu recunosc sportiv ca am mai pacatuit cu cate un biberon pt. o clipa de binecuvantata liniste...

mama de BAIAT (9 ian. 2005) si FATA (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Iar uitsem ce voiam sa va intreb:

- bebelusii vostri screm cand papa? Adica Andrei fie da parturi la greu si asta il opreste din mancat, fie faca KK tocmai atunci.

- pentru bebicii care papa si la biberon, in cat timp mananca un bibe? Fac pauze dese? La noi dureaza si 15 min uneori o masa.

- tot pentru bebici care papa la bibe, vi se intampla sa se innece? Cat de des? Al meu se inneaca mereu, uneori se inroseste tot, nu merge doar cu tuse, si trebuie sa il ridic sau sa il intorc. Ma cam sperie cand face asa, de aceea mama cand vine se fereste sa prinda ora de masa sa ii dea ea.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

- he he.. la noi parac e un facut... cum incepe sa manace, cum face kk .. da' asta nu o opreste din mancat
- masa noastra poate dura si 1/2 ora si cred ca mancam jumatate din cat mananca Andrei... dansa e o delicata, manaca pe termen lung

Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Tomasa, nu mai pacatui, ca sa ai ce marturisi
Mie mi-a zis d-na Culcer ca din vreme ce copilul e pus regulat si cum trebuie la san, e normal sa nu-ti curga toate alea.Si eu nici febra laptelui nu am avut!
totusi,Gheorghe a crescut mult mai mult decat Sofia luna asta. Asa caaa... nu mai stiu cat si ce lapte am

Carpatina, acuma apuc sa-ti scriu.Ai facut o fata superba!!! Sa fii mandra de ea:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput