Mamici de septembrie-octombrie 2007 (92)
Raspunsuri - Pagina 8
Sabina spune:
de la 2640(scaderea fiziologica) pana la 3540 ieri, la 4 sapt fix.
il mai cantaresc si maine seara, cand face o luna.
dar pana acum, 900 de grame, ce zici?
(Sofia crescuse 630 grame, si d-na Culcer mi-a zis sa continui alaptatul...a luat apoi din ce in ce mai bine)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
tomasa spune:
Mi se pare super ok, e clar ca tu ai din belsug. Eu inca nu prea stiu cum stam, in spital a scazut de m-a speriat, maximul posibil, vreo 300 grame. Dupa doua zile acasa luase vreo 70, deci m-am linistit si am lasat-o in pace ca sa nu ma stresez. Am de gand sa o cantaresc marti cand face 2 sapt sa vad daca a recuperat scaderea fiziologica, enorma in cazul domnisoarei.
mama de BAIAT (9 ian. 2005) si FATA (25 sept. 2007)
tomasa spune:
Slippers, ii dau acum un mesaj privat si o intreb in legatura cu testarea. Te-as suna in seara asta, ai timp si chef de vorba?
Sabina spune:
pai si Gheorghe a scazut f mult! iti dai seama? de la 2900 la 2640.avea voie 290, el a scazut 260. Eu cred ca de la anestezicele noastre, serios.
La 13 zile recuperase, asa ca eu cred ca si tu ai lapte.Exact cam 70 in 2 zile lua si el. Hai ma ca e bine, iti faci griji degeaba:)
PS ai grija sa socotesti cresterea raportata numai la cantarul tau.Pt ca nu toate sunt la fel.
:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
luy spune:
Roxana, uite aici :
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=56
tomasa si de la Maria mea la Maria ta
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze
tomasa spune:
Sabina, . Sa te auda Dumnezeu! Iti scriu oricum marti care a fost rezultatul probei de foc.
vmkriss spune:
Buna seara mamici si bebici si gravide 2in 1.
Noi suntem bine, sanatosi si deja am luat in greutate 300g in 10 zile fata de greutatea de la iesirea din spital. Avem deja 4500 gr.
Am scapat si de icter, de care ne era cam frica, caci mama avea grupa de sange 01 iar eu AII si nu am facut testul de anticorpi in sarcina.
TZUC felicitari pt bebic.
POZE:
http://image52.webshots.com/452/8/89/83/2260889830101413837OgAkYc_fs.jpg
P.S. Deja ne pregatim pentru botez.
POZE BB EDUARD ALEXANDRU
Flori graviduta si BB la echo
www.youtube.com/watch?v=yrsiM_fdDvQ" target="_blank">BB face pe actorul la eco 21 sapt
Andries spune:
moama ce complicat e cu alaptatul asta, trebe' sa calculezi ca la scoala... eu una va admir ca perseverati! la mine era mai simplu, la sfarsitul zilei stiam exact cat a mancat si daca e bine si mi-a luat un kil jumate in prima luna, din formula evident ca ma-sa n-avu'
Andries
Roxana_G spune:
Cand citeam si eu linistita pe aici a sunat musiu teorist sef, asa ca m-am executat si l-am adus langa mine. Ieri a fost Alex tare cuminte si el irascibil, azi e el mai linistit si dom'oara bazaita. Tati cica are avionul o ora de intarziere, taman cand imi calculasem ca daca nu ma descurc azi cu amandoi ii las lui unul pentru culcare.
Carpatina, pai Andrei o fi gurmand, savureaza mesele ca tati, nu ca mine care hapai tot in 5 min si pe urma ma vaicaresc ca ma doare burta.
Andries, pai eu nu o platesc chiar asa mult comparativ cu tine, d-aia o face tanti fitze. Eu ii dau 2 mil pe saptamana, adica 3 zile de munca in felul urmator: luni curatenie toata casa si calcat (program 8-15), miercuri calcat si o fashaiala asa prin casa (de regula nu face mai nimic in bai, mai mult aspirat si praf) (program 8-12.30), vineri gatit ptr Alex supa si un fel principal, calcat si o fashaiala si mai superficiala (program 8-12.30). Cam asta...Si am ditamai casoiul. Ma rog, ea face de regula bucatarie, living, 2 bai si cele 3 dormitoare. Restul cam o data la 2-3 saptamani. Dar una peste alta eu nu as face asta, nici nu am cand. Am facut o experienta inainte sa ne mutam, am facut curatenie de m-a durut spatele o saptamana. Sigur, eu am facut generala atunci, cu geamuri cu tot, si dupa ce nu fusese facut demult. Ea trebuie sa faca mai degraba intretinere. Revenind, sunt de acord ca merita sa dai banii pe treburile astea, macar muncesc sa nu ma stresez cu asta si sa folosesc timpul altfel.
Luy, ne-am regasit in totalitate. Si da, recunosc ca la noi seara e si mai mare agitatia. De fapt Alex e factorul perturbator, ca ea e super agitata de felul ei. In plus e geloasa, cere atentie, si pana la urma e normal ca e si ea copil, si nu ii pot acorda atentie lui Andrei cum trebuie. Ziua cand stau cu el e mai linistit si se potoleste usor chiar si cand plange.
Apropos de plans, conform descrierii din articol pare sa fie plans de oboseala sau plictiseala, si uneori spre 11 seara de foame. De fapt cam asta banuiam si noi. In fine...sunt impresionata, azi a fost tare cuminte, s-a potolit la conversatii. E atent la ce spui, scoate niste sunete si el si zambeste. Acum deja l-a tacanit sora-sa la cap, eu sunt nervoasa.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze