Mamici de septembrie-octombrie 2007 (92)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Eu cu femeile am avut parte si de calde si de reci... am inceput in 2003 sa caut ajutor in casa si am vazut o gramada si pe la agentii si de prin ziare chiar si recomandate de alte fete.

Agentia de obicei vrea cu tot dinadinsul sa-ti bage pe cineva pe gat. In ziar gasesti tot felul de nebune, eu cautam o data o bona si am gasit una al carei hobby era sa faca ...tineti-va bine... tablouri futuriste pictate cu vopsea de tip spay de masini aplicat pe plasa de tantari!! Se mai puteau aplica si diverse elemente de metar cum ar fi rumegus din ala de iese de la strung cand prelucrezi o piesa metalica. Cica e un pictor spaniol specializat pe asa ceva, cand am intrat in casa la ea, sa pic jos nu alta!! Printre primele 3 lucruri de care am fost intrebata a fost daca am loc pe balcon, ca ea daca are inspiratie pe moment e pacat s-o piarda!!

Ma rog... radeti si va distrati.

Reteta mea e urmatoarea: anunt la ziar cu tel de contact fix romtelecom (ca suna gratis dupa 18), interviu la telefon, cerut referinte, verificat referinte si chemat de proba. Imi place bine, nu-mi place, alta. Luat buletin, verificat adresa, nu iau din provincie ca am avut una din provincie angajata la bunica-mea pe cand era nedeplasabila, era femeia fara viza de flotant in Bucuresti si a plecat pe neasteptate si mi-a luat diverse din casa si n-am avut e sa-i fac. Menajera e mai usor de gasit, la bone e mai greu ca te speculeaza sentimental. De preferat femei cu familii stabile, cu copii fara probleme (adica nu infractori) si te uiti si tu la ea cum arata, cum se imbraca, etc. De exemplu menajera mea arata impecabil, aranjata, coafata, etc, vine cu halatul in geanta, asta vara imi cerea voie sa faca dus la plecare, dar n-am vazut-o niciodata cu unghii mari sau vopsite (daca spala toata ziua cum ar putea avea unghii?).

Cu bucatareasa... asta e prima femeie careia i-a iesit mancarea astfel incat s-o manance si al meu. E fosta bucatareasa de MAPN, cand mi-a spus de 5000 (cinci mii) de chiftele pe zi mie mi-a cazut fatza. A facut in 4 ore ce nu faceam eu intr-o zi intreaga.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

si prima parte am prestat-o din sfaturi: am bagat fripturica cu salata de rosii, plus niscaiva cascaval, sunt indopata ca o gasca:)))

e greu cu menajera, trebuie sa ai o energie speciala sa chemi la probe, etc....dar probabil ca o sa facem si asta....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Andries, chiar interesant hobby avea doamna :))
Eu sunt chiar norocoasa, avem din martie o doamna la curatenie, vine de doua ori pe saptamana, dar se cheama curatenie ce face! De fiecare data face curatenie in toata casa, aspirat, sters praf, spalat pe jos, baia bec, bucataria la fel. Culege si ultima scama :) E maniaca de fapt. Si are atata energie in ea de n-am vazut, rar face cate o pauza.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Nu-ti trebuie energie ca ajungi ca Roxana, sa te enervezi tu mai tare , ideea este sa stii exact ce vrei, cum vrei sa iasa si sa perseverezi pana gasesti persoana potrivita. Majoritatea mamelor sunt atat de epuizate incat zic "las' ca merge si asa, se invata ea". Ei bine, nu se invata. La 40 - 50 de ani nu le mai inveti tu sa-si schimbe mentalitatea, ori sunt femei cumsecade, ori vor numai bani multi pe munca putina.

Sfatul meu este sa nu angajezi pe nimeni fara macar o familie de referinta. Eu am facut greseala asta de doua ori (o data cu femeia din provincie si alta data cu una din bone, calduros recomandata de agentie, dar fara referinte) si de doua ori mi-au luat din casa, nu bani (ca eu nu tin bani in casa) dar diverse consumabile, detergent, ulei, un ceraceaf frumos de pat, cosmeticale.. cafeaua din cutie, maruntisuri din astea.

Andries

Mergi la inceput

andrruzza te rog mult, mai spune-mi o data cum se numeste restaurantul la care ai facut botezul lui Rares? Mi-ai mai spus, dar nu mi-am notat...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Roxana, si Rares al meu face tot ce face Andrei la masa. KK in timp ce mananca, e o regula. De aceea nici nu-l schimb inainte de masa, ci numai dupa. Lapticul din biberon (100 ml) il termina in 20 de minute, daca este mai infometat, si in 30 daca mai combina mancatul cu somnul (de, e un mic Napoleon, uneori combina cele doua si cu KK). Si da, si el se ineaca dar numai cand ii dau dau cu sticluta Chicco, ii vine laptele mai mult prin biberon (A! si din Chicco bea laptele in 10 minute) Poate li se si aduna mai mult laptic in gurita si in momentul in care il inghit, ii cam dau peste cap.

Diwana, mamica lui Rares Cristian

Mergi la inceput

Aaaa...si recent am mai auzit una la doamnele bone: vor access internet si YM!! Super nu?

Andries

Mergi la inceput

club passion
:))

Mergi la inceput

http://www.youtube.com/watch?v=NDhHxIz83Ic

http://video.google.com/videoplay?docid=-8799755776023016602&q=tchaikovsky++disney&total=8&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0

v-a placut?:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Andries, eu am loc pe balcon... Nu-mi dai datele de contact pentru menajera-pictorita ? hihihi

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze

Mergi la inceput