Mamici de septembrie-octombrie 2007 (92)
Raspunsuri - Pagina 5
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Piciulika
Moasele iar erau pe extasy;
Picio, da adresa sa bag si io un CV...
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Deja sunt capsata ca ma enerveaza menajera. pepeni. Asa ca prestez.
Eu nu am deloc grija casei, de aceea ma descurc.
Cum naiba nu ai grija casei? Eu tot o sa te trag de urechi pe tine... cu menajera ta care face ce vrea si cu necautatul de bona..
Mami de Ioana (27.09.2007)
slippers76 spune:
Sabina, ia-l si pe Gheo si mergeti la urgenta. Vrei neaparat sa te vada doctorul tau?
Miha, eu votez pentru Sanosan. Bafta la echo.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad
Sabina spune:
Annisia, esti mortala:D
acu nu mai curge nimica, merge cu betadina. dar promit ca daca se repeta, direct la urgenta ma duc.azi stau in casa, nici carutul nu-l imping,a iesit sotul cu bebe. Nu stiu cine m-a pus sa il ridic(pe carut) pe scarile dela iesirea din bloc....asta a fost acu 4 zile.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Andries spune:
quote:
Originally posted by isa13belle
Revenim, cu o rugaminte la voi:
de doua zile mi se umfla picioarele mai caeva ca in sarcina dupa 12 ore de stat la birou.In primele doua zile la maternitate nu am avut nici o problema. Voi a-ti patzit asa ceva? nu-mi dau seama de la ce ar putea fi; si dimineata sunt tot butuci.
Pupici
Isabelle, mama de Sofia Diana
isa13belle 37 sapt,
se intampla, dar mai rar. Este o lipsa de proteine in corpul tau, baga la ghiozdan urmatoarele: sunca slaba, gratar, carne rosie, supa de carne concentrata...posibil sa fie si o anemie, in doua saptamani trebuie sa se rezolve.
Andries
Andries spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Sincer nu cred,am colul deschis de o saptamana si ceva,dar de sperat speram
anca 35+
Maria
poze
AMR MAXIM 5 SAPTAMANI!!!!!!!!!
si chiar daca nasti o sa fie un prematur mare, n-o sa ai probleme si eu sunt tot la 35+ si doctorul mi-a spus ca nu mai e nici o problema, doar ca ideal ar fi sa mai stea 2 saptamani. Stai si tu cuminte pe acasa.
Andries
MariaDia spune:
Dragele mele,
Am intrat in mare viteza sa va rog sa ma adaugati pe listuta de nasteri.
Bebe Stefan a venit pe lume asa cum a fost prognozat, pe data de 6 septembrie la ora 14:55 la 40 de saptamani prin operatie cezariana efectuata de urgenta intrucat nasterea naturala s-a dovedit a nu fi posibila.
La nastere a avut 3300g si 52 cm.
Acum, la o luna a luat deja 1100g si a crescut 3 cm.
Noi suntem bine , sanatosi si foarte cuminti lucruri pe care le dorim, din suflet, tuturor.
Maria si bebe Stefan (1 luna)
Andries spune:
felicitari noilor mamici si nasteri usoare pentru burticile ramase!!
Mey Sabina deci care-va-sa-zica ai desfacuti 5 mm la piele...mda... am patit-o si eu in 2000 la o banala operatie de colecistectomie, am dezinfectat, am pus un pansament si s-a inchis de la sine DAR (exista un mare DAR)
1. medicul mi-a facut scandal ca de ce nu m-am dus sa-mi puna 2 fire sa se inchida frumos la loc;
2. pe langa lipsa de frumusete a cicatricii riscam sa se deschida si la muschi si la ce mai era pe sub piele si ar fi fost muuult mai rau
ASA CA: fa bine matale si nu mai ridica acel carut, nu ridica nimic mai greu decat copilul tau si gaseste-ti timp pentru o vizita la doctor si baga proteine/vitamine in matalutza ca tu si alaptezi si mai trebuie si cicatricea aia ajutata cu mancare si odihna.
Andries
Andries spune:
Roxana nu mi-o trimiti mie pe menajera ta vreo 2 zile? Ca ori ii trece de menaj definitiv ori se da pe brazda, cum adica tu lauza si prestezi in casa si pe ea pentru ce-o mai platesti? Sa stranga jucarii? Pai de aia avem probleme cand vrem sa angajam cate o femeie ca sunt tipe prea finutze care le lasa sa faca ce vor ele si se obisnuiesc rau. Eu cand stau la job de la 9 la 21 ... nu ma ajuta nimeni sa-mi fac treaba.
Andries
Sabina spune:
Andriesule, multam de sfaturi
si mai zi-mi ...cum ai gasit asa o femeie? avem si noi Mare nevoie.suntem in plop cu calcat, si organizat casa...gateala nu avem, nevoie neaprat.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo