Mamici de septembrie-octombrie 2007 (92)
Raspunsuri - Pagina 19
slippers76 spune:
Incepusem sa citesc din urma, dar s-a trezit Vladut si am prestat vreo trei kk unul dupa altul si am papat. Acum sta si "vorbeste" cu niste zdranganele. Doamne, nu-mi vine sa cred cat de linistit e azi!
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad
Roxana_G spune:
Andrei e plictisit, nu vrea nici zdranganele, nici scoica, nici nimic.
Fetele la BB2, voi va amintiti ce program aveau puii vostri cand erau bebelusi? Eu ma chinui sa imi amintesc ce faceam cu Alex o zi intreaga pe la varsta lui Andrei si sunt amnezica. Stiu ca avea crize de plans ca si el, tot seara, stiu ca avea program de masa fix, si ca nici ea nu dormea prea mult, avea 2 somnuri fixe si in rest motaieli de maxim 20 min, chiar si afara. Dar atat!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sabina spune:
Eu imi amintesc perfect. Alaptam incontinuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, si nu dormeam mai nimica.Cool, Ha?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Eu imi amintesc perfect. Alaptam incontinuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, si nu dormeam mai nimica.Cool, Ha?
Sabina,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Si eu care credeam ca sunt amnezica intrucat mi-am reprimat amintirile de neplacute ce erau. Dar vad acum ca se putea si mai rau.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sabina spune:
![]()
nu mai, dar la mine a fost asa de putina variatie, incat n-aveam ce sa uit
dupa 3 luni s-au mai reglat afacerile,si de-acolo mare program nu-mi amintesc.Stiu doar ca de la 4 la 6 luni a avut o perioada cand dormea 7,8 ore noaptea, dupa care la 6 luni jumate, odata cu diversificarea si cu absentele mele mai indelungate de acasa, a reinceput sculatul noaptea pt tzitzi....
Ziua era mereu altfel,in functie de cum si cat eram plecata la facultate. Noptile, intre 3 alaptari, imi scriam concertul de licenta...brrrr.N-as dori nici la dusmani asa ceva.Acuma nu as mai fi in stare, sincer.
bebe do0arme de 3 ore, iar eu sunt varza de oboseala.Sotul are tel inchis, vroiam sa-l trimit dupa prajituri la Alice.Insa cand ajunge acasa, va fi prea oosit sa mai mearga. Si o sa-mi mai si spuna ca eimoral sa le mananc.
da io vreaaaaaau
si doar il sarbatoresc si pe bebi micu azi.Aia mare m-a enervat.Am reusit sa-i scap o scatoalca.Si eu care sunt total impotriva bataii.Ma simt absolut ingrozitor.da nu ma pot sinucide, ca sotu nu stie ce lapte praf sa cumpere![]()
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
prisi spune:
buna,
Annisia ce mare a crescut Yannissi ce dulce 
noi azi am facut 1 luna, am fost la control la pediatru si avem 1 kg in plus si 5 cm, suntem mari ![]()
in rest e tare linistita, numai de foame mai chitaie, da percutez repede cu tzitzi si gata
poze
Marta si
Miruna
Andries spune:
Ce veselie pe capul vostru voi mamele cu bebicii deja pe la o luna si ceva... eu citesc si-mi dau seama ca nu pot decat sa va plictisesc povestindu-va despre mici contractii, dureri de spate si senzatii de reflux (bleah).
Ieri seara iar am avut una din discutiile interminabile cu al meu pe tema cumparaturilor, nu ma lasa frate sa cumpar nimic, am vazut un carutz pentru care eram in stare sa fac efortul sa-l car singura acasa si nu a vrut sa il ia, de hainutze nu mai spun ca nu am luat NIMIC, la un moment dat m-am enervat atat de tare...off.
Deci una peste alta cred ca iar o sa ma abonez la vreun site de comenzi pe net ca asa am facut si data trecuta, i-am fericit pe unii cu 15 comenzi in 2 luni.
Acum ma gandesc daca sa-mi iau cuptor cu microunde sau nu...
Andries
slippers76 spune:
Prisi, la multi ani printesei! Sau cum sa spun: la multe luni?
Roxana, ca sa iti raspund la intrebare: care program? Ca era un haos total cu Miruna. Acum cel putin tot mai are niste ore la care stiu ca doarme in fiecare zi. Dar atunci era jale...
Gabriela, acum am vazut ce ai scris. Eu nu cred sa fie o problema. La cat de mult regurgiteaza al meu, pe teoria pediatrei tale, ar trebui sa fie o problema serioasa de investigat, dar uite ca totul e ok si creste ca din apa.
Miruna
Vlad
slippers76 spune:
Sabina, la multi ani pentru bebe Geo! Sa stii ca si eu am trimis-o pe Miruna sus in camera ei, numai ca sa nu ii scap vreo doua palme, nu una. Azi a facut traznaie dupa traznaie.
Miruna
Vlad