Mamici de septembrie-octombrie 2007 (92)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

iuliana, nici al meu nu dormea noaptea la inceput, imi venea sa urlu. si uite acum doarme 7 ore legat. ai rabdare si o sa se regleze situatia.

mandarinutza, nu voiam la universitate neaparat, voiam la acea biserica anume. nu stiu...luni ma decid. o stiu pe cea de pe batistei.

apropos de dormitul pe burta, andrei numai asa vrea.

sim,meserie la voi! ia sa il tin langa plante, poate il linistesc si pe el. avem si o yucca. stiu ca la 3 luni se mai potoleste...la alex la 2 jumate era deja bine. insa andrei are 5 sapt, deci mai am inca 7 de plansete.

ali, habar n-am cat e botezul, 2 mil cred. nu era vb de bani ci de faptul ca la elefterie e de 5 ori mai scump ca oriunde altundeva.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Nu stiu cine a intrebat de botez, dar mie mi-a cerut preotul 2,5 mil de la nasi si 1 mil de la parinti... Si nu la eu stiu ce biserica, ci una banala de cartier sa zicem. Faza ca e parintele care m-a botezat pe mine, ca tata i-a dat banii sa renoveze biserica si ca e preot militar nu l-au facut sa simta o jena ceva... Mie un mi s-a parut destul de mult... Nu stiu cum e la alte biserici...

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

ana, idem, nu gaasesc menajera sa vina aici.

sabina, le pun deoparte si ti le arat.

annisia, multam de pont cu musetel. de baut insa nu bea, face o mocutaaaaa.

a capitulat bb, ma piseaza alex. il duc la el. pupic.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Roxule, am si eu o tzaca in ceea ce te priveste... De ce nu ii pui la semnatura numele lui bebe Andrei Serban cu alta culoare, sa iasa si el in evidenta nu numai printesa Alexandra???? ... Saracul gagiu se pierde printre cifre, paranteze si date de nastere....

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Roxana, ceaiul de baut este special pentru colici si reglarea problemelor digestive specifice beblusilor. Astuia i se adauga si o lingurita de zahar, ceea ce il face baubil. Se da musai inainte de masa. Atunci bebe e fomist rau si ar suge si ceai de pelin cred... al meu asa face...

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eu nu mai rezist.
mama nu e in stare s-o tina pe fimea in frau.As da milioane pt o ora de somn

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

mai, da mie nu mi s-au cerut niciodata bani pt botez, nici la fimea, nici la bebelaci botezti de noi....
Avem un preot tare sufletist.Am dat noi mereu, cat credeam de cuviinta....

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Mergi la inceput

annisia, scumput botez da, dar e unic, asta e. eu am incercat cu ceai cand ii e foame, voiam sa ii raresc mesele si nici gand sa il accepte. hai ca ii schimb culoarea baiatului acusica

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sabina

eu nu mai rezist.
mama nu e in stare s-o tina pe fimea in frau.As da milioane pt o ora de somn

offf, ce a fost si la noi cu ai mei aici...pune-o tu la punct, la noi numai taica-sau a linistit-o

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

gata

Rox ,

Poze

Mergi la inceput