Mamici de septembrie-octombrie 2007 (92)
Raspunsuri - Pagina 20
prisi spune:
Ana multumim 
La multi ani! si bebeilor Eliza,Gheorghe si Rarespt prima lunisoara 
am pus si eu pozici noi cu bebelina
poze
Marta si
Miruna
prisi spune:
am si eu o intrebare, fetele cu cezariana v-ati epilat cu ceara? la cat timp, eu merg joi la control si mi-am facut programare la cosmetica, operatia arata bine, cicatrizata bine, nu ma mai jeneaza la pipait, oricum ma duc da nu stiu daca sa puna ceara si pe cicatrice
merci 
poze
Marta si
Miruna
Sabina spune:
Andriesule, ce carut ti-aplacut?
sa stii ca si al meu a facut la fel la inceput.Si dupa ce am nascut, a capitulat![]()
prisi, ce dulcica Mirunica!!!! sa creasca mare! e mortala cu rochita!!!!
Ana, si al meu la fel regurgiteaza, si lapte dulce si iaurt cu muci
.Cata vreme creste.....
Eu n-as pune ceara pe cicatrice.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxana_G spune:
Pai si a mea e pedepsita la ea in camera, ma abtin cu scatoalcele dar urlu ca isterica. Taica-sau s-a trezit acum (doarme de la 4) si sustine ca nu a dormit deloc de plansul lui BB, cand eu m-am spetit aici sa nu planga. Cred ca il iau la bataie, pe tatic...
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sabina spune:
lasa, draga.Al meu a venit de la siab si e "extenuat".....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
prisi spune:
azi au o problema taticii, al meu jumatate de zi a zis ca nu aspira ca nu ii place, si am zis ok, nici eu nu mai gatesc, nu mai calc nu mai fac nimik , crezi ca fac toate astea de placere, am luat bebelina si am plecat in parc, a plecat si el la un targ de accesorii cu treaba si cand a venit a prestat ca nu a avut de ales, i-am zis ca nu fac nici eu curat in rest daca el nu ma ajuta
poze
Marta si
Miruna