Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (189)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

eu parca stiu ca daca sunt vaccinati, nu fac una alta dar in schimb pot fi purtatori de virus, asa ca Kid take care!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

hello

La multi ani sarbatoritilor de azi: Radu, Darius si Alexandru!
Radule, sa te faci bine repede

Simona, mai bine ti-ai face analiza si daca iese tot ca n-ai avut niciodata iti faci si tu un vaccin. Doar ca va trebui sa nu ramai gravida dupa aceea un timp (nu stiu cat). Eu am avut mari emotii cu rubeola asta cand eram gravida cu Matei. Noroc cu o doamna dr. de la Bals, sa-i dea Dumnezeu sanatate si numai bine, ca tare draguta a fost si mult timp a pierdut explicandu-mi una alta.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

La Multi Ani Victor ! sa cresti mare si sa ai grija de surioara ta !
La multi ani Darius si Alexandru!
La multi Ani Radu ! sa te faci bine curand, sa te joci cu jucariile noi si sa mai ceri, cati baieti are mama, nu?

Kid 3 luni. Atat ai de asteptat daca faci vaccinurile. Pentru green card a trebuit sa fac un examen medical, la analiza de sange mi-a iesit ca aveam 87% risc sa repet varsatul de vant. Pentru ca si celelalte vaccine erau vechi, a trebuit sa le fac pe toate. Am intrebat si mi-au zis ca nu conteaza daca fac un vaccin sau toate, trebuie sa astept 3 luni sa raman insarcinata. ba chiar m-au pus sa semnez ca stau cuminte ! Adica puteam sa raman insarcinata, dar daca se intampla ceva, ei nu raspundeau.
Chiar aseara vorbeam cu sotul ca Petrut a avut noroc in astia 2 ani, n-a facut nici o boala "a copilariei" si ne-am dat seama ca de fapt el a facut vaccinuri pentru toate, deci cum ar putea sa le faca? Tin minte ca de cate ori mergeam la medic si ma intrebau daca le-am avut pe toate, bifau fericiti ca le-am avut. La Petrut o sa bifeze fericiti ca a facut toate vaccinurile, sau cum ? Oare le mai face? Stiu ca mai are de facut un rapel la 2 ani.
Adica deja am scapat
Duminica am avut o petrecere pentru el si i-a placut, a vrut sa bage mana in tort si sa stinga lumanarea imediat, a incercat sa sufle dar nu stie cum
A fost o faza simpatica la plecarea unui invitat. Sotul i-a zis "Peter, say don't go ! " , Petrutu' s-a uitat bine si a zis "Go ! bye-bye" si nu mai inceta sa fluture din mana

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

La multi ani sarbatoritilor de ieri:
VICTOR ANDREI al lui Anto
MONICA de Mirela
CASIAN de Gavrilia
Si La multi ani sarbatoritilor de azi:
ALEXANDRU de Mihaela
RADUCU de Kristinutza
DARIUS EDUARD de Roxi

Mary si Andrei(29.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Noi tot raciti si zau ca e cea mai urata raceala pe care am avut-o pana acum mai rau e ca o are si Andrei- asa ca zacem amandoi in pat, pe tati l-am exilat in camera de oaspeti, dar se pare ca am reusit sa-i dam si lui raceala
Andrei e pe antibiotic, a trebuit sa-i dau pana la urma, cu febra stam mai bine dar acum tuseste rau de tot, si nas infundatsprayul cu apa de mare nu-l ajuta de loc, ce alte picaturi de nas sunt pentru copii de 2 ani, mai eficiente ca apa de mare?

Multa sanatate tuturor!
Kristinutza, pupam sarbatoritul sa se faca bine

Mary si Andrei(29.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

LA MULTI ANI RADU!,sanatate maxima
La multi ani si pt DArius
La multi ani,Alexandru
Iaris nu mai are febra,in schimb mi-a plans toata noaptea de durere de ureche.Si daca nu i-am dat antibitoic pana acum,azi m-am vazut nevoita sa ii dau ,pt otita.Ii voi da 5 zile si dupa sper sa nu o luam de la capat,ca aici deja toata lumea e virusata,noi suntem toti ...si e asa nasol,eu una am simptome pe care nu le-am mai avut pana acum la o raceala...virusii astia canadieni sunt mai handi
In rest,pot spune ca e bine,e vesel,doar cand il doare se piteste in pat si pune capul in perna...mi-e asa mila de el......
De cateva zile imi tot repeta"cule nasu,pune mami puli","dole echea","dole buta",ca nu mananca mai nimik .Nopatea daca are nevoie nu pot sa iidau nimik pe gurita ca vomita tot numai cand vede ca pun sirop in lingurita,asa ca ma uit la el cum sufera,ca nu ii pot face nimik.Azi noapte ,la fel il durea rau si vroiam sa ii dau Tylenol,si cand a vazut ca aduc sticluta,a vomitat.Asa face si cu mancarea care nu ii place.E suficient sa o vada...si...
Va pup si va doresc sa fiti sanatosi cu totii,dragi copilasi,mamici,tatici,bunci,etc
Sunt tare nasoale virozele astea

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Mai parca zici ca e o viroza generala pe la subiectul nostru, sunt bolnavi si cei din colectivitate si cei care stau pe acasa! Parca anul trecut nu erau asa de multi sau am inceput sa nu mai tin minte?

Sanatate multa la toti bolnaviorii!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Si noi suntem in trend cu virozele astea.De data asta viroza se manifesta mai urat si e combinata cu eruptia caninilor.
Tocmai am venit de la medic si am trecut pe un tratament un pic mai puternic.Alexia are gatul rosu(a zis ca-i viral) si plin de mucozitati.A dat acolo un recital de tuse asa ca a convins-o pe dr. sa schimbam un pic tratamenul:asa ca luam Sumetrolim(o doza foarte mica),Rhinathinol si Eurespal plus sa continui cu Septilin(incepusem sa-i dau de cateva zile) si vit. C.
Ma gandeam ca-mi da antibiotic da a zis ca nu e cazul asa ca am rasuflat usurata.
La plamani e Ok.Am decis sa nu-i fac nici un vaccin(ma mai gandesc la ala contra hep.A), dr. nu e adepta vaccinurilor.Noua nu ne-a venit plicul celebru de la guvern, dar dr. a zis ca nu-i nici o problema ea nu e oricum de acord cu analizele la copii pana la 3 ani decat daca e musai.
Alexia are numai 11,5 kg, a zis ca e un pic cam slabuta dar nu-i nimic.Asa ca imntram in clubul manechinilor piticodromi.
In rest dr. a zis sa rezistam eroic, sa ducem copilul la gradi ca cea mai buna cale de imunizare tot de contact cu virusul e data.
Alexia e foarte nervoasa, nu mananca mai nimic vrea numai "bobo".

Acum sa felicit si sarbatoritii zilei:Radu, Darius si Alexandru.La multi ani, sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!
Nu puteam sa ratez ocazia de a-l felicita pe gineri-mio ca am auzit ca e bolnavior, sanatate multa sa te faci repede bine! de la Alexia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Casiana,Sumetrolimul asta nu e tot antibiotic,ca eu tot din asta ii dau la Iaris si eu asa stiu,dr mea m-a sfatuit pe mail,mi-a zis ca e vechiul Biseptol.Acum....daca ea a mintit,mint si io.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Nu e chiar antibiotic, e o sulfamida.E biseptolul vechi.Am citit ca-i compus din sulfametoxazol si trimetoprin si din punct de vedere farmacoterapic nu ar fi antibiotic.Mare lucru n-am inteles de pe net poate o avea timp Anya sa ne lamureasca.
Mie dr. asa mi-a zis ca nu e chiar antibiotic, e vechiul biseptol.
Acus zic si eu daca ea a mintit mint si eu.
Alexia a avut 2 nopti cu febra, ii curge nasul(secretia e cam galbena) si avea si gatul rosu plin cu secretii.

Mergi la inceput