Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (189)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata si la multi ani sarbatoritilor zilei, Alexandru, Radu si Darius!

Mihaela, poate treci zilele astea pe aici. Ce mai face Alex?
Codruta, super tare. Te rog sa-mi zici ce mai deseneaza Petra sa stiu ce urmeaza si la noi. Miruna deseneaza si picteaza mult cu bona, mie imi arata doar din cind in cind ce fac.
Irina, Miruna a iesit din era cititului si acum pluseaza puternic pe desenat si lipit. Bravo lui Vladut ca incepe sa cinte - la noi nimic in acest domeniu.
Norina, eu imi amintesc si acum placinta facuta de Alina cind am fost la ea. Ce frumos ca v-ati intilnit.
Medeea, ce mai faci?

De 2 zile Miruna e cu pata pe 'Cartea Junglei'; noroc ca imi place f mult si mie, mi se pare cea mai draguta coloana sonora.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Alexandru de Mihaela_e La multi ani!!!

Radu-Ioan de Kristinutza La multi ani,multa sanatate!!! cadouri multe si petrecere frumoasa...

Darius Eduard de Roxi23 La multi ani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

La multi ani, Alexandra, Gabriel, Darius Alexe, Brianna-Cristiana, Mihai, Miki, Victor Andrei, Monica si Casian! Sa cresteti mari!
La multi ani, Alexandru, Radu-Ioan si Darius Eduard! Petrecere frumoasa! (Radu, sa te faci bine repede!)
Eu plec iarasi pentru cateva zile la un curs, deci raman fara copil (ca ea nu-mi simte lipsa prea tare, se pare. In rest, am intrat din plin in activitate la servici si seara o petrec in mod intens cu fetita.
Petrecerea de duminica a fost foarte frumoasa, ramane sa descarc si pozele.

Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005) si (+20)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Deea, sarcina cit mai usoara!
Catush, ma bucur ca nu pleaca sotul.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei Alexandru, Radu-Ioan si Darius Eduard, sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si frumosi!
Incerc sa intru si eu mai des macar sa va citesc dar se pare ca nu am noroc. Dupa ce ca lucrez doar de 1 luna tin si locul unei colege si am de lucru la greu. Nici timp sa mananc nu am de am ajuns la 50 kg.Sotul meu a zis ca nu ma mai place ca parca sunt ca o scobitoare.
Si peste toate astea ca sa fie tacamul complet Denis a facut pojarel. Dupa 3 zile de febra 39 si tinut cu antitermice la 3 ore jumate duminica i-au aparut si bubitele. Culmea e ca Darius tot la 8 luni jumate a facut pojarel, soarta.Asa ca de ziua baiatul meu cel mare am fost cam trista ca nu stiam de ce face febra piticul, dar am reusit sa-l sarbatoresc totusi la soacra mea la curte, ca sa nu ia invitatii pojarelul.
Aveti grija, dr mea a spus ca mai are cateva cazuri de pojarel.
Pup, Dea, Darius si Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

La multi ani,Victor,Monica si Casian!
Anto,sa va traiasca baiatul!

La multi ani,Alexandru,Radu si Darius!
Mihaela,sa va traiasca!Sper ca n-ati mai avut probleme de sanatate.
Kristinutza,sa va traiasca Radu,sa ramana la fel de vesel mereu!
Roxi,n-ai mai scris tare de mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Naty, pupam bubosul mic, lasa ca ii trece lui. Dar pojarelul asta ce boala e, e cumva rubeola? Ca stiu ca pojarul e rujeola...daca bebeii nostri sunt vaccinati anti-ROR (sau Priorix) mai pot oare face boala? Denis e mic pentru vaccinul AR (sau ROR sau cum ii zice) si de aceea l-a facut, la fel ca si Darius (la 8 luni jumate nu se face, se face la un an sau 14 luni parca). Sunt un pic tematoare pentru ca eu nu am avut niciodata rubeola si nu as vrea sa imi tranteasca Alex asa ceva...ca e periculoasa in sarcina (viitoare, of course, ca deocamdata nimic la orizont, poate luna viitoare)
Te pup si bine ca ai reusit sa ii faci o petrecere frumoasa lui Darius!

Mergi la inceput

Kid-ule pojarelul este rubeola si e adevarat ca vaccinul nu pot sa-l fac decat la 1 an si, dar e si pt boala asta din cate stiu. Eu oricum iti doresc succes si luna viitoare sa aud ca vei fi mamica.
Cand va mai intalniti sper sa ajung si eu sa ne vedem.
Pup, Dea, Darius si Denis
Am trimis poze cu bebeii pe adresa noastra de yahoo, sa ma laud si eu nitel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

la multi ani lui darius si lui alexandru!

multumim mult de urari!
radu numa vesel nu e. febra vine, pleaca, el mai mult doarme, de mancat n-a mancat nimic. a avut un ragaz de vreun sfert de ora in care s-a simtit mai bine si atunci am tabarat cu cadourile pe el, i-am tras si vreo 50 de poze cu el zambind ca la fotograful de nunta si... asta e ziua lui.
dar urarile de bine sunt intotdeauna apreciate .

cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Kristinuta ai grija ca nu cumva Radu sa faca si el pojarel ca Denis al meu.

Mergi la inceput