Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (189)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

'neata si de la noi,

Urez si eu sarbatoritilor zilei Victor, Monica si Casian La Multi Ani!

Ioana, Codruta felicitari pentru desenele fetelor! Cum reusiti sa le invatati sa deseneze oameni, case, masini? Vladut abia deseneaza un cap, adica un cerc mare cu 3 pircaleli care reprezinta ochii si nasul, gura care e sub cerc si inca niste linii care ar vrea sa reprezinte parul . Pana la case si masini mai avem... ehee... In schimb ii place sa coloreze si picteze in special cu albastru (~70%).

In rest Vladut e bine, sanatos si voios. A inceput sa cante: "laaaa muuulti aaani!" si "ppp...ppp...ppp" . Eu sunt afoana rau, deci slabe sanse de evolutie int-ale cantatului. In continuare nu danseaza. A invatat sa scuipe si sa-si clateasca gura cu apa cand se spala pe dinti.
Miercuri sper sa fie gata si patul lui de baiat mare. Sunt tare curioasa daca va iesi asa cum vreau eu si de cate ori va cadea Vladut .

Sanatate multa copiilor bolnaviori !

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Tocmai am pierdut un mesaj fiindca nu eram logata ..
In fine, vroiam sa urez la multi ani sarbatoritilor si sa va anunt ca voi trece cam rarutz pe aici fiindca nu ma prea inteleg cu greturile astea, iar statul la calculator nu-mi prieste deloc. Sapt trecuta am fost in CM si cred ca voi intra iar de sapt viitoare, ca nu e de stat la servici.
Alex a avut si el muci si cica s-ar putea sa aiba polipi, vom vedea maine la ORL. In rest, suntem bine
Pupici.

Deea7+, www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Uitasem sa-mi actualizez semnatura

Deea8+, www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

La Multi Ani , multe jucarii si numai bucurii "piticodromistilor " nascuti zilele astea

Maria de Andreeeea
Iosua de Oaana
Alexandra de Kid2003
Gabriel de Diafera
Darius Alexe de Natydea
Brianna-Cristiana de Dandy
Mihai & Cristian de Laura
Miki de Ank_miki
Victor Andrei de Antoanela23
Monica de Mirela_B
Casian de Gavrilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Multi fetelor care ne-au admirat...

Sunt franta, ieri pe o vreme cam aiurea am fost cu copiii (Bria + verisorii) la "petee"...
Promit poze....
Si o veste buna: nu mai pleaca tati departe de noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Kid, sa va fie de bine petrecerea si pt Alexuta!Jadi multa sanatate puiutilor!Alinam, intr-adevar copiii s-au distrat de minune si stai linistita ca Teo nu a luat nici un virus, e ok.Sa le zic si fetelor, Alina are un Vladut dulce si cuminte cu care Teo s-a inteles de minune.Are si el bazdacii lui, ca toti copiii de altfel si il dispera pe saracu' ta-su cu sariturile (adica el e tinut in brate si Ion sare pe o saltea cu el cu tot )Mentionez ca nu cedeaza usor si e f ambitios, adica nu se opreste din protest pana nu i sa face pofta de zgaltaiala. Alino, ti-am mai zis, ai copil hotarat, stie ce vrea de la viata Nu mai zic ce torturi bune a facut Alina - 2 la numar , si gustoase si frumoase Am si eu poze de la party, dar inca nu le-am descarcat. Raportez si eu un somn de pranz cu mare scandal cu o ora de chinuieli si proteste de zici ca bause redbull Nu va zic ce i-am facut ca vin astia de la protectia copilului si ma baga la mame iresponsabile, dar parol ca mi-a intins nervii la max. si m-a scos din toti pepenii. Sper sa uite cand se trezeste Teodora Sara (norina)www.flickr.com/photos/13809712@N05/sets/72157602086467503/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

am tot incercat sa-mi fac timp sa felicit si eu sarbatoritii... dar reusesc de-abia acum. asta e, am nevoie de zile de-alea de cate 48 de ore.
la multi ani aniversatilor, iar carliontatei de alex... sa fie sanatoasa, fericita si sa-i bucure in continuare pe cei din jurul ei.

ne alaturam si noi virusului de toamna, radu a cazut dupa amiaza la datorie cu febra 39. acum doarme si eu am tot invart in jurul lui. mai stiti ce ziceam de cele 3 petreceri (ca le-am convins pana la urma pe educatoare sa-l serbeze si la gradinita)? ei bine... nu mai fac nicio petrecere.

ohoho, e fix 12 noaptea. la multi ani, radu!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

La Multi Ani pentru Alexandru, Radu si Darius!

Merg si eu la culcare ca sunt franta, febra nu m-a cuprins in schimb m-a obosit

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

La multi ani Alexandru, Radu si Darius !!!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

La multi ani Alexandru si Darius!!!
Radu, La multi ani, sa cresti mare si voinic! Sa o fericesti pe mamica ta toata viata, ca tare te mai iubeste ea...
Eu am o nostalgie pentru ziua de 9 octombrie, atunci eram programata de fapt la cezariana, ma tot pregatisem mental ca asta e ziua de nastere a Alexutei. Pana la urma a ramas Kristinutza de garda si a nascut pe 9, Alex nu a mai asteptat.
Felicitari mamico! Sa iti creasca mare baietul!!!
Si cum de ai ajuns sa nu il mai serbezi deloc?

Mergi la inceput