Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (189)
Raspunsuri - Pagina 8
marinela79 spune:
Eu de aceea am si intrebat,Casiana,pt ca eu in dr mea nu am incredere 100%,ca m-a dezamagit de cateva ori.Ea m-a intrebat ce mi-am luat cu mine,i-am insirat eu vreo 3 antibiotice si i-am zis si de asta.Mi-a zis sa ii dau Sumetrolim ca e cu spectru larg,ca e bun,bla,bla,bla.
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
diana_n spune:
Fetelor, nu pierdeti din vedere ca cei mici ar putea fi alergici la anumite medicamente.
De ex. eu sunt alergica la Biseptol si am aflat asta "the hard way", mi-a fost foarte, foarte rau. Bronsita pe care o tratam mi s-a parut floare la ureche, apoi.
Diana si Petrut (3 oct 2005)
diplodocus spune:
salutare fete
Mai trag si eu o vizita scurta, sa nu ziceti ca v-am uitat de tot :)
am mai si citit din urma, m-am pus la curent cite una-alta...
Luca merge pt acomodare deja la cresa, eu incep saptamina viitoare serviciul.
in rest, pe linga casa...
Noi doi...
diplodocus spune:
Am uitat sa urez LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!tuturor piticilor care sunt mari, si au deja 2 ani!
Va multumesc pentru comentarii la poze...Eh...e un hobby...mi-a fost recomandat de catre medic:) sa-l aprofundez in perioada aceasta...
Nici nu stiti de cite ori ma gindesc la voi, la copii...Dar efectiv mi-e groaza sa intru pe forum...mi-e greu sa vad ca TOATA lumea e mai fericita decit mine:( sau cel putin are probleme care pot fi remediate...Nu suport sa ma intrebe cineva "Ce mai faci?" Pentru ca nu pot sa raspund "Bine!", iar raspunsul ar fi prea complicat si dureros...Of, of...Si numai intru ca sa nu va intristez si pe voi...
Nu raspund decit foarte selectiv si la telefoane din aceleasi motive...
Va pup,
Ioana75 spune:
diplo. Mai scrie-ne! Bafta multa la reintrarea in cimpul muncii, si succes lui Luca la cresa.
Multa sanatate copiilor bolnavi, sa se faca repede bine.
Eu am reusit sa o 'slabesc' pe miruna la 15 kg (avea 16 cind s-a intors de la bunica). Sper sa priceapa mai repede ca trebuie sa manince ce avem, nu ce vrea mushchiu' ei.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
cge spune:
Diplo, mai scrie-ne despre Luca si despre tine.
Mult succes lui Luca la cresa si tie la serviciu.
Te cred ca iti e foarte greu, dar cred ca iti face bine sa mai povestesti cu noi.
"La Multi Ani" lui Antoine, sa cresti mare si sa ramai la fel de smecheras si de cret ca acuma.
Dana, sa va traiasca flacaul de 2 ani si abia asteptam sa ne (mai) intalnim.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
anya spune:
Diana, Codruta am nevoie de experienta voastra! Ajung saptamana viitoare vre-o 2 zile in Cluj si sunt cu piticii dupa mine. Barbatu' pleaca la treaba si ma lasa mama responsabila cu plimbatu'. Asa ca dati-mi, va rog, idei. Unde sa ma duc sa-i plimb? Daca e frumos - ma gandeam la gradina botanica. Daca e urat, mami s-ar duce prin magazine, dar piticii nu suporta... AAA, si mai vindeti-mi un pont. Unde se mananca bine, cu piticii dupa tine (am ajuns sa fac si versuri).
Intreba cineva de picaturi de nas, in afara de apa de mare. Eu i-am dat Vibrocil - pt desfundat nasul, Colargol daca mucii trebuie "uscati" si Garasone (e antibiotic) daca aveau culoarea verde.
Toate astea la recomandarea pediatrului, nu de capul meu.
Diplo
catush spune:
La multi ani , sanatate multa , petrecere frumoasa !!! pentru
Antoine-Nicolas piticodromist de Nanadana
Nanadana - sa-ti traiasca baiatul , sa fie cuminte si vesel ...
catush spune:
Multa sanatate piticodromistilor bolnaviori
Diplo - succes cu cresa lui Luca si multi pt tine ...
Diana - si eu am aceeasi alergie la "biseptol" si tot asa am aflat prin "the hard way" am aflat - era sa dau coltu' de doua ori chiar..., acum vreo 14 ani (wow ce mult a trecut!!), noroc ca mama fiind cadru medical m-a salvat!!!
norina spune:
buna ,vad ca bantuie virozele pe la puiuti Multa sanatate tuturor si sa scapati de virusi!Ioana, m-ai distrat cu slabitul Mirunei . La ce talent are copilul, eu zic sa-i dai sa pape numai ce vrea muskiu' ei Pup mica pictorita Teodora Sara (norina)www.flickr.com/photos/13809712@N05/sets/72157602086467503/" target="_blank">poze