Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (189)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

neatza,

Nanadana sa-ti traisca baiatul , La Multi Ani si petrecere frumoasa!

toti copii bolnavoiri sa le treaca repede si sa redevina jucausi si veseli!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

La Multi Ani Antoine si sa ai grija de parinti! Nanadana, sa iti traiasca cretul si sa te bucuri de el, frumos, destept si sanatos!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salutare si la multi ani lui Antoine!

Dana, sa-ti traiasca baiatul! Ce bunatati a facut tatal tau?
Norina. Sotul meu o intelege, cica si el a vrut sa manince 15 ani numai cartofi cu carne. Asa ca in weekend cedeaza la presiuni si in face mincare mirunei. Cel mai nashpa lucru e ca nu mai maninca borcanashe deloc. Poate cind o s-o vada pe sor'sa o sa vrea.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

La multi ani, Antoine!!!

Ioana, ce i-as da eu numai ce-i place, dar nu-i prea place nimic...aseara a poftit la varza calita de la mine din farfurie. Na poftim, copilul asta nu mananca decat borcanase, se stramba la orice mancare si aseara i-am dat 7 furculite de varza calita, in sfarsit fericita ca vrea si ea sa guste ceva, fie ea si varza!!! Era ok varza, nu era cu ulei mult si nici cu ceapa prajita, dar oricum cica nu-i prea bine. Nu are nimic acum, poate repet. Daca gasesc o mancare care sa ii placa, dau party mare in cartier. La gradi cica linge ea din supa, acasa baga un borcan (in zilele bune, in alea proaste nu baga decat gris cu lapte) si uite asa dam faliment, noroc ca am facut stoc la BE.

Sanatate multa copilasilor bolnaviori! Am scapat si noi de muci, in sfarsit, cu sirop antialergic Ketof, nu avea nimic de la raceala, cica era alergie la "praful din atmosfera". Din gura dr spusa asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

La multi ani,Antoine!
Nanadana,sa va traiasca cretzulinul!

Anya,e ok si gradina botanica,mai ales pentru Matei ca-i mai mare.Ma tot gandesc ce locuri de plimbat sa-ti recomand,dar pentru ei tot mai fain e in ceva parc.Unde o sa stati voi?
Maine se deschide un centru mare comercial Polus.Stiu ca vor fi si spatii de joaca pentru copii,unul unde-i poti lasa singuri(adica exista personal calificat),unul unde se pot juca sub supravegherea parintilor.Despre asta o sa-ti pot da mai multe detalii vineri,ca merg maine sa studiez terenul.
Mi-ar face placere se ne cunoastem.E adevarat ca programul nostru de saptamana viitoare e tare incarcat,dar,daca-mi dai detalii despre ce,unde si cand,putem incerca(daca doresti,desigur).Ce zici Codruta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

LA MULTI ANI ANTOINE!!!!!

Sa fii sanatos si cuminte si sa primesti cadouri multe!!!
de la Ana!
Si noi in trend, virozate amandoua.... La noi e prima viroza.
Jadi, si eu am senzatia asta, ca anul trecut n-au fost asa multi copilasi bolnaviori.
Sanatate tuturor!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

La multi ani, Antoine!!!
Nanadana, sa-ti traiasca flacaul! Si sa ne povestesti si noua cum ati petrecut.

Sanatate multa celor atinsi de viroza!

Noi am scapat pana acum. Adica Matei a fost virusat dar cred ca nu cu virusul asta cah care circula acum. El a fost doar mucios, n-a facut febra si alte de-astea.

Kidutule, fata poate prefera mancaruri mai grele ... poate o vezi ca da iama si in iahnie cu carnati, ca sa fie tacamul complet.
Al meu a devenit circumspect rau de tot, nu mai vrea sa guste din orice mananc eu. Iar fobia la alb se mentine. Alta chestie, nu vrea piure deloc (desi in concediu numai asta a mancat, ma disperase), in schimb cartofi fierti taiati cubulete si cu unt si verdeata mananca la greu. O simti ca e lapte in piure? Eu sunt disperata cu lactatele, in afara de almette, branza calcica si iaurt cu fructe (de care nu prea vreau sa-i dau) nu pune gura pe nimic altceva.

Ioana, deci Miru se tine tare pe pozitii , io zic ca e cazul de cursul ala de gateala, ce te faci daca o corupe ea pe aia mica si o sa vrea amandoua mancare gatita de mami?

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Anya, eu intrebam de picaturi, multumesc mult pentru raspunsPlimbare placuta prin Cluj!
Noi suntem un pic mai bine azi,inca e slabit andrei, astept sa-i revina si pofta de mancare ca sa-l pun pe picioare
Diplo, ti-am admirat pozele- superbeSucces lui Luca la cresa si tie la serviciu!

Mary si Andrei(29.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

La multi ani ANTOINE-NICOLAS de Nanadana!!!
Petrecere frumoasa!

Asteptam pozeee!
Mary si Andrei(29.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ruxi nici Vladut nu manaca piure de aproape 1 an... in schimb cartofi manaca in orice alta forma (fie in ciorba, fie in felul 2). Si al meu s-a cam saturat de iaurt simplu, dar merge daca adaug sirop de visine "home made".

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput