Ajutor ,operatie de apendicita!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

Gata!!!maine ma operez aici la pitesti cu rahianestezie.am niste dureri...ca eram in stare sa ma operez singura! acuma...nu stiu ce fel de ace au ,dar bine ca mi-ati spus sa nu misc capul 6 ore ca eu de fel sunt cam...neastamparata.multumesc muuuult pentru sfaturi!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Dana, iti doresc sanatate si sa scapi usor si repede! Te asteptam cu vesti bune dupa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Elydia,abia acum am citit mesajele tale si ti-am raspuns pe privat.
Eu m-am operat la Bagdasar-Arseni si m-am simtit super bine dupa laparoscopica.

.............................
Oh once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feeling down
Yeah nothing can change what you mean to me
There's alot that I could say but just hold me now
Brian Adams-Heaven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilica74 spune:

elyda, eu m-am operat clasic tot la Bagdasar Arseni a fost f bine, dar durerile nu erau de la apendic sper sa fii bine si sa nu patesti ca mine.
Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Astept sa ne scrii cum esti ... sper ca foarte bine !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

am "fugit" din spital ca o luam razna!!!m-am operat ieri si astazi i-am spus medicului ca ma duc acasa ca mai rau ma chinuiam acolo si mai aveam si copiii singuri toata ziua ca sotul meu vine noaptea. ma simt...de parca m-a lovit trenul dar...e OK deocamdata.ma doare si ...nici eu nu sunt sigura ca raul era de acolo...da sa vad cum ma simt peste cateva zile.m-a operat clasic cu rahianestezie ,dar m-au chinuit ca din cauza vertebrelor tasate nu puteu sa bage acul.m-au intepat de 3 ori si abia au reusit cu un ac f gros.maaaama ce dureri au fost!sper sa scap fara complicatii de genul infectiilor.multumesc tuturor care mi-au trimis sfaturile si urarile lor de bine!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

Ciao elyda,abia acum am vazut ca nu te-ai simtit bine si ca a trebuit sa mergi la spital,sper ca iesti bine si ca totul a decurs normal.Sanatate si numai bine!

Mergi la inceput

acum nu mai e normal ca ma simt f rau.zac de azi dimineata si ma dor toate ,dar capul si locul operatiei ma omoara. plec in pat.pa.

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

elyda, nu poti sa faci niste analgezice ceva? oricum sanatate multa!

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sanatate multa-multa si refacere rapida !
Ma bucur ca esti acasa !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput