Ajutor ,operatie de apendicita!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

mmai fetelor cele care ati avut operatie de apendicita ,va cer sfatul pt ca ma confrunt cu o situatie pe care nu stiu cum sa o rezolv:am facut operatia, nu m-am miscat 7 ore,m-a durut in limite suportabile dar am facut calmante ,dar acum am venit acasa si dupa 3 zile ma doare capul cum nu m-a durut in viata mea,am inceput sa vad dublu...pe bune si ce este mai rau ma ustura acolo la operatie INGROZITOR.nu ma mai doare asa de rau dar usturimea este aproape de nesuportat atunci cand incerc sa ma ridic din pat si capul tot atunci ma doare cel mai rau .pai dupa 3 zile???inseamna ca o sa zac asa...pe perioada nelimitata?daca cineva poate sa-mi spuna de ce este aceasta usturime care ieri m-a facut sa tip de puternica ce era...astept raspuns.

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Elyda
poti intreba vreun medic sa-ti prescrie ceva crema cicatrizanta, poate inmoaie pielea si nu mai simti usturimea si durerea aia de parca ar crapa (n-are cum). Cu durerea de cap: stai la orizontala fara perina !!! Si odihneste-te cat mai mult, pana la urma ai avut o operatie !!!

Eu am avut o cusatura interioara k fac cicatrici cheloide, iar op. de apencice mi-a disparut cu linia de cezariana care e mare. Insa io`st mai nesi se pare si nicio operatie nu m-a durut deloc.

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enachescug spune:

Cu durerea de cap am patit-o si eu. Am luat tot felul de clamante si nimic. Eram ca o curca beata si nu puteam tine capul decat intr-o anumita pozitie, nu dormeam mai deloc. M-am enervat si l-am trimis pe barbatu-meu sa-l sece pe chirurg. Raspunsul dat cu zambetul pe buze: Ha! Ha! sa bea o cafea cu coniac mai mult in ea si-i trece. Cand am auzit am zis ca e nebun, dar nu aveam ce pierde asa ca am incercat. A fost solutia cu rezolvare 100%. Dupa primul "tratament" parca renascusem. Asa ca incearca si tu asta in privinta durerii de cap. Nu stiu sigur care e cauza, dar din ce imi amintesc e o reactie dupa anestezie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Dana,buna, ce mai faci? cum te mai simti?
eu am facut anestezie generala cand am facut o rejectie pe col, insa am avut grija sa stau cumintica (greu, dar am reusit) cam 6 ore dupa anestezie si n-am avut absolut nika..si eu am avut pb cu anestezia, ca am probleme mari cu coloana..insa in afara ca a fost neplacuta "scobirea" in rest..n-am avut nika
asteptam un semn, te rog

Mergi la inceput

ma simt rau,ma doare capul de simt ca inebunesc ,fara nicio exagerare n-am avut asa dureri de cap in viata mea.ce ma mira este ca nu m-a durut in ziua anesteziei si nici a II a zi abia de ieri a inceput.cat o sa ma tina???!!!si acum operatia doare mai putin ,dar ma ustura loculunde am fost operata si inauntru ,este normal ?ieri am tipat de cateva ori de durere...parca as fi facut cine stie ce operatie complicata ...nu ma sateptam la asa dureri!si pe langa toate astea ,ROXANAL,starea mamei mele s-a inrautatit considerabil si eu nu o pot ajuta cu nimic ca zac de marti .am crezut ca se duce... nici s-o vad nu ma pot duce...

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

si eu am avut dureri de cap, ingrozitoare, la orizontala nu era rau insa abia ma ridicam din pat simteam ca-mi crapa capul si vedeam dublu-triplu-incetosat apoi efectiv lesinam de durere de cap. parca tot3-a zi a inceput, nu mai stiu exact ca au trecut 10 ani de atunci, durearea insa n-o s-o uit niciodata. la spital mi-au facut atunci multe perfuzii si injectii cu cofeina (sau cafeina?) si am fost ok dupa vreo 4 zile dar dupa ce a trecut durerea de cap mi s-a blocat toata coloana si nu m-am mai putut misca, era ca un batz si ma durea teribil. (am avut noroc cu o persoana din familie care mi-a facut masaj cu bioenergie si m-a pus pe picioare).
recent am descoperit problemele la coloana (inclusiv o leziune de maduva) si foarte probabil asta a fost cauza, anestezicul a patruns in interiorul maduvei si a ajuns la creier, in mod normal nu ar trebui...asta a fost in cazul meu.
nu vreau sa te sperii dar ar trebui sa te vada un doctor!
cat despre usturime, cred ca e din cauza firelor (nu le-ai scos inca, nu?).
imi pare tare rau ca treci prin asa ceva, iti doresc din tot sufletul multa sanatate si sa scapi repede de probleme!

Mergi la inceput

stiu ca nu ai vrut sa ma sperii...dar ai reusit.am exact aceleasi simptome cu durerea de cap si am probleme cu coloana de mult timp.am baut cafea dar nu au fost rezultate.este o durere care nu credeam ca exista...firele le scot marti si eu banuiesc ca ma ustura de la fire .am sa intreb medicul atunci despre durerea de cap ,daca rezist fara sa ma duc inapoi la spital pana marti.dar revenire completa sa te misti ca un om normal cand sa ma astept sa apara...ca nu mai pot!!!oricum durerea de cap ...m-a pus la pamant definitiv

dana

Mergi la inceput