*Bucurii de sept-oct 2006 - La multi ani!*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

'na ziua!!!!

Am o clipa de liniste, azi toata ziua am tot muncit, deja sunt franta - si ziua inca nu s-a terminat

TORA
FABIAN
ALEXANDER

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

La multi ani urmatoarelor Bucurii:

Tora
Fabian
Alexander

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!
Numara cu mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Cristina 12+, cum se numeste cartea din care ne scrii? Mi se pare f interesanta, iar sfaturile pe care ni le-ai postat pana acum au fost f utile, cel putin ptr mine (de ex metoda de adormit, despre olita, etc).

Beatrix, apa maro de care zici e foarte posibil sa fie tot colargol (care-i o sare de argint).

Adina, nu stiu pe unde umbli, ai noroc ca nu mi-e foame, ca altfel trebuia sa pui masa, doar ai doi sarbatoriti.

Noi tocmai ne-am intors de la o petrecere. Prietenul lui Mathias, Fabian, a implinit azi 1 an. Si mai am inca 3 prieteni nascuti azi. Deci let's party!

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!
Numara cu mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

MamiLili - cartea din care va tot citez este scrisa de un pediatru rus in limba rusa si nu stiu sa existe vreo traducere in alta limba. Cine e interesat de varianta in rusa, dau link. Chiar imi pare rau ca nu o pot recomanda pe-aici, pentru ca pentru mine, ca mama neexperimentata si fara nimeni mai experimentat alaturi, a fost foarte utila. Nu are un limbaj pretentios de doctor, e scrisa pe intelesul proaspetilor parinti, are si o tenta de umor, care se simte pe tot parcursul cartii si este si foarte usor de citit.

Mami 12+ si Vladic (17.10.2006)
aproape major
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

BUna dimineata si poftiti la o , ca e tare buna dupa ce maimuta mea avea chef de joaca de la ora 5 dimineata.

alexutza_26multumim ca ai intrebat de noi.Sintem aici, sintem bine doar ca am zile in care nu mai reusesc nici sa deschid calculatorul

Am si eu o intrebare nu stiu ce sa-i dau pt imunizare.Sint in dubii daca sa-i dau Imunogrip sau Lantigen B ( asta mi-a recomandat pediatra). Voi ce le dati puiutilor sa nu mai raceasca ??

POZE COSMI 1 ANISOR
POZE NOI COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Neatza si de la noi!

Saru'mana de , Monique!

Fiu'miu cred ca incepe sa renunte la masa de noapte! Nu mai speram sa se intample asta atat de repede

LA MULTI ANI IULIA-IOANA!!!

Edit: Nu stiu Monique sa-ti zic de preparate pt imunitate. Eu deocamdata o sa mai astept si o sa continui cu calirea lui Vladic, inceputa de cand s-a nascut. Pana acum a dat rezultate, acum a fost prima data cand a facut viroza, dar a tinut foarte putin si a trecut usor.
aproape major
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

CRistina nici a mea nu a racit decit o singura data. Acum cind mi-a facut bronsita dar ma gindeam ca ceva natural sau ma rog cit de cit nu are ce sa-i strice .

POZE COSMI 1 ANISOR
POZE NOI COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Monique - nu stiu ce sa zic, pe masura ce intra in contact cu multi copii, in parc, sau daca voi intrati in contact, de viroze nu prea scapati, ca numai asa, facand viroze, dobandeste imunitate la diversi virusi. Doar daca organismul e slabit (se intampla deseori sa fie slabit atunci cand lupta cu un virus), infectia virala se poate suprapune, complica printr-o infectie bacteriana. Cred ca daca incerci sa-i creezi un mediu sanatos atunci cand este bolnav copilul, totul trece mai usor. Acuma ce inteleg eu prin mediu sanatos - plimbari zilnice afara, in locuri mai putin poluate si aglomerate (ideal ar fi o padurice sau un parc mai putin aglomerat), aerisit si spalat pe jos (pentru praf) si o temperatura adecvata in casa (18-20 grade) ar putea ajuta copilul sa treaca mai usor peste boala. La varsta copiilor nostri cred ca nu e chiar indicat preparate pentru imunitate, dar nu bag mana in foc ca e asa cum stiu eu, doar ca parca asa am citit undeva, insa nu sunt sigura.

aproape major
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna dimineata,

In sfarsit Dudu si-a revenit aproape complet dupa enterocolita; este drept ca inca mai servim mancarica de regim, dar macar tonusul a revenit la normal.

Altfel spus, nu sta nici o clipa locului: merge de-a busilea sau in picioare. Singurel-singurel, face doar cativa pasi impleticiti, dar daca se sprijina doar de un deget de-al tau, ii place sa mearga si sa colinde pana cand efectiv oboseste.

Mai nou, a inceput sa repete cuvintele pe care le aude la noi si sa faca din ce in ce mai multe corelatii. Este foarte atent la tot ce se intampla in jurul lui si este o fire extrem de sociabila, nu atat cu bebeii de varsta lui, dar mai ales cu copilasii ceva mai marisori.

A, si vestea cea mai importanta: avem 4 dinti, si alti 2 sunt gata-gata sa erupa.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Bua dimineata!

Monique -bine ca ai aparut, multumim de cafeluta, bine ca sunteti bine ca in rest cu neatinsul calculatorului din cauza de copil nazdravan- cunoastem... Cosminuta!!! Cat despre imunizare - si la noi a fost prima data cand am racit si o data cu semnele racelii am mai capatat si roseola asta - probabil ma gandesc, ca l-a prins pe picior gresit ca taman acum i-au dat si dintisorii...probabil organismul era in suferinta si de asta s-a captusit cu roseola asta...pediatra ne-a zis sa mai asteptam pana aproape de 2 ani sa vedem cum reactioneaza organismul, tocmai in ideea de a-l lasa sa lupte cu cati mai multi virusi

Adriana - ma bucur ca Dudu este mai bine, cu mancarea sigur isi va reveni - adik mai mult ca sigur ca va recupera el - cat despre atentie - asa si grasanu meu este ff receptiv si incearca sa ne imite intocmai...vorbeste el acum si altele pe limba lui, dar inca nu leaga ceva inteligibil

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput