*Bucurii de sept-oct 2006 - La multi ani!*
Raspunsuri - Pagina 5
CristinaGoji spune:
Gety - acuma eu nu stiu, cred ca e la fel ca si discutiile cu diversificarea, adica varsta diversificarii. Exista diferite abordari. Ce am scris eu e din cartea dupa care m-am ghidat eu in cresterea lui Vladut, si pana acum nu am fost niciodata dezamagita de recomandarile de acolo.
Mami 12+ si Vladic (17.10.2006)
aproape major
barza
alexutza_26 spune:
Fetele azi toata ziua m-am tinut sa ajung la calculator sa va intreb..
Ce mai stiti de Monique, Roxana01??? - ce fac printesele????, sunteti mai bine????
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
lilina spune:
hai salut !
noi suntem muciosi de vreo 5 zile...daca nu m-a capiat copilul asta cu problemele lui
acu ii dau la nas cu 'de-toate'(a nu se intelege ca-i umflu nasu cu pumni, ci cu trio:Sterimar-batista bebelusului-Vibrocil, pt.tuse Stodal si Tantum Verde spray, cu Nurofenul am terminat). Suplimentar ii dau Vit.C natural si Imuno Baby
cam atat despre noi
multumesc Cristina Goji pt.discutia despre secretiile nazale...ff.f.interesanta postarea ta
Tanima, si eu am impresia ca Vibrocilul e "frectie la picior de lemn" pt.noi, am incercat Colargol o singura data si ne-am patat de ne-au luati toti bazdacii, dar uite ca am tot zis sa-l luam sa-i dam si nu am mai apuca, dar maine il voi cumpara
cam atat
a...inca ceva
multa sanante copiilor bolnavi (am citit ce ati scris, dar mai mult printre randuri, sunt tare prinsa cu triburile mele, am pierdut multa armata si acu' vreau sa ma razbun)
in plus e sotzul plecat in Delta cu gashk de baieti la pescuit (mancai-ar puricii, ca mi-au scos peri albi) si sunt sigurica mititica de mine....ma delectez cu prea-bine-cunoscutul pahar cu vin rosu
v-am tzucat, aveti grija de voi si de Bucurii
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
Sephora spune:
Va pup fetelor
Noi si azi am avut vreo 5 scaune,tare marait si am dormit doar juma de ora toata ziua,am fost si la dr si ne-a dat de luat debridant.Acum pe seara dupa ce eram fericita ca a adormit la 20 s-a treit in niste urlete de nu stiam ce sa-i mai fac,i-am zis Tatal Nostru,deci parac il inspaimantase ceva groaznic,intr-un sf s-a potolit si s-a pus pe supt,de am stat aproape o ora lipita.
Cam asa ne laudam.
vb maine ca acum sunt varza.
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
GETY spune:
Buna dimineata, haideti la cafea. Dar sa stiti ca eu n-o fac asa frumoasa ca Mirabelac si nici prajiturica n-am.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
GETY spune:
Asa e, Cristina, cate pareri si controverse cu diversificarea sunt pe lumea asta. Eu cred ca fiecare mamica isi diversifica copilul cum crede ca e mai bine pentru bebeul ei. De exemplu, eu nici pana acum nu i-am dat cereale cu miere, chiar daca sunt si pentru peste 8 luni. Asa am simtit eu ca trebuie sa fac.
Sephora, Maria mea s-a foit pana pe la 1 azi noapte. Eu cred ca adormisem, c-am ajutat-o pe mama cu niste bureti si ma durea si capul. Nu plangea, doar se foia intr-o parte si alta.
Colargol i-am pus si eu in nasuc, pana la urma. Ieri am iesit afara si vad ca nu s-a intamplat nimic rau, adica sa i se agraveze vreun simptom.
GETY spune:
Sephora, multa sanatate lui Matti, da-i san, daca asta-l linisteste, ce sa le facem.
Eu am iesit cu ea ieri si fii-mii ii place sa mearga prin iarba. Dar iarba era uda, dupa o ploitza si nu o lasam, ca se uda la picioare. Sa vedeti ce se enerva, se apuca de plans si se lasa de cur in jos. Mare nazdravana o sa fie!
CristinaGoji spune:
Neatza! Saru'mana Gety de !
Sanatate multa lui Vladone, Pufysorilor, Matti, Dudu si celorlalte Bucurii care sunt bolnavioare si mi-au scapat.
Noi am scapat de mucisori asa ca am avut o super noapte cu o trezire de pomina - 8.30!
Fug sa-i dau de mancare ca dupa aia am programare la cosmetica.
Va pup!
aproape major
barza
beatrix spune:
Neatza si de la noi!
Tora,Fabian si Alexandru, La multi ani cu sanatate, fericire si plini de bucurii!
Gety, saru'mana de cafea!
sephora, pt diaree la noi functinoneaza foarte bine (mai bine decat orezul) marul copt! Pui merele in coaja fara nimic altceva la cuptor si le lasi pana se coc bine (plesneste coaja).
critina, exact ce ai scris tu despre muci n-i s-a spus si noua aici! de aceea nu servim decat panadol (pt febra), ser fiziologic pt nas si v-am mai zis eu odata un fel de apa maro, asa se si cheama pt gat de la doctor! nu stiu ce contine aceasta apa maro!
Lili, stii ceva de asta?
Lilina, succes la triburi!
lakioana, insanatosire grabnica la amandoua va doresc! nu stiu ce sa te sfatuiesc! am scris mai sus cum s eprocedeaza la noi!
tanima, Mirabela, Lili, multam de felicitari! n-a fost asa greu cred ca mai mare a fost spaima si intrasem un pic in panica! niciodata nu m-am confruntat cu situatia sa aflu azi ca maine dau test!
bisous, succes la cumparaturi!
Insanatosite grabnica bucuriilor bolnave!
Un week-end placut bucurii!
Beatrix si Eric (11 septembrie 2006)
CristinaGoji spune:
LA MULTI ANI PENTRU TORA SI FABIAN SI ALEXANDER!!!
aproape major
barza