*Bucurii de sept-oct 2006 - La multi ani!*
Raspunsuri - Pagina 12
beatrix spune:
Seara buna de la noi!
Alesio, La multi ani, sa fii sanatos, fericit si numai de bucurii sa ai parte!
MamiLili, merci! posibil sa fie acea sare! pot sa-ti spun doar ca t-i se prepara pe loc in farmacie si doza administrata e de 2 picaturi de 3 ori pe zi! mai multe detalii nu stiu!
Ramonar, succes in deplasare, sa treaca timpul cat mai repede! te inteleg ca iti e greu!
alexutza, dar chiar ca e inalt grasunul tau! noi ne laudam doar cu 75 cm la 1 an! probil ca grasanul sa semene cu tati lui!
sephora, succes cu intaractul si sa treceti amandoi usor peste asta!
adriana, ma bucur ca ai venit cu vesti bune despre Dudu! Si chiar ca stie sa faca o multime! Eric cred ca e codasul grupei!
Mirabela si Eric e mai incantat de cratitzi, capace, conserve, sticle de palstic si multe altele decat de jucarii! dintre jucarii doar cuburile acelea de construit le mai baga in seama si mingile! restul se uita la ele le intoarce de pe o parte pe alta si pleaca sa-si gaseasca ceva mai interesant de facut! de ex. sa se rasuceasca dupa perdele si sa traga de ele, scaunele nu mai stau normal ca face ce face si le rastoarna, fetze de masa nu mai am deloc, covertura de pe pat cred ca va disparea curand, cd-urile lui taxu si nu mai zic de deschis sertare, dulapuri si scos tot de acolo, cablurile si multe altele ca nu stiu pe unde sa le mai ascund si cum sa le pun! aproape saptamanal redecorez camera!
chiar am ras cu sotul la un moment dat de ce copii il invata prima oara pe nu?
pai daca nu exista zi in care sa nu i se spuna nu ai voie acolo, nu e voie asta, nu e voie alalta, normal ca asta invata cel mai repede , sa spuna nu!
eu saptamana asta sunt cu el acasa ca este inchisa cresa!
azi am invatat sa bem apa cu paiul si ne-am plimbat vreo 3 ore in oras! sunt rupta de picioare si de cat am impis la carut! carutul asta Maclrean e cea mai proasta investitie! aiic, sunt foarte multe strazi, trotuare pietruite! mi-am zdruncinat creierii efectiv! cand imi amintesc cat de comod era celalalt imi vine sa-mi dua palme ca l-am trimis in romania!
Beatrix si Eric (11 septembrie 2006)
lilina spune:
salutare !
a venit astazi pediatra pe la noi si l-a vazut pe Vladissimo
nu are pneumonie sau bronsita, dar ne-a dat sa luam totusi si Augmentin, plus Ketof, fata de ce ii dadeam
multa sanatate la bolnaviori
pup iu ol
fug sa pun copilu' la
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
GETY spune:
Alexutza, sa stii ca Rocky e o corcitura de 2 rase. Asta ca sa prezentam marfa.
Sephora, multa sanatate lui Matti in continuare si operatiunea "intarcarea" sa fie o reusita.
Cristina, eu zic sa ne mai scrii din cartea ta, fiecare mamica ca nu-i place, nu aplica, nu suntem aici sa ne contrazicem. Uite, eu de exemplu m-am hotarat sa nu-i mai scot muciii Mariei, sa vad ce se intampla. Am implinit azi 2 saptamani cu muci si nu mai rezist, o iau razna.
Lilina, multa sanatate si tie si lui Vladone.
Monique, reteta de negresa? Eu nu te pot ajuta, mama mea nu a fost mare prajitureasa, iar eu o mostenesc. Dar sunt sigura ca sunt si mamici mai pricepute aici pe forum.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
GETY spune:
Ramomar, inca o data "Drum bun si sedere placuta" si multumim pentru urarea anticipata adresata Mariei.
LA MULTI ANI ALESIO!
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
alexutza_26 spune:
Gety - si a mea tot din 2 rase se "compune"...asa ca-i dam inaintem si prezentam un hibrid din 4 rase
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
AdinaF spune:
Buna fetelor!
Va multumesc cu intarziere pt urarile facute.
Eu n-am prea avut timp de nimic zilele astea, cu musafirii pe cap...sper sa recuperez zilele uramtoare.
O seara faina va doresc!
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
CristinaGoji spune:
Seara buna!
Multumim Ramomar de urari! Sa ai cat mai putine griji in deplasare, iar Patricia sunt sigura ca va fi tare cumintica!
Lilina - bine ca nu aveti nimic la plamani!
Gety - 2 saptamani de muci!!! Cum mai rezisti???
Sephora - mult succes la intarcat. Eu cand am luat dostinex nici nu aveam bine instalata lactatia, si tot a durat ceva timp pana nu am mai avut deloc lapte. Dar macar nu-mi mai erau asa tensionati sanii.
Eu am fost azi la echo sa-mi vad samburelul/ica Are 6 cm, deci ii mare deja , de maine intru in trim. 2, cica perioada de aur , sa vedem cum o fi. De poze cu burtica de gravida, inca nu va pot bucura, ca e foarte bine camuflata de burtica de grasa , asa ca mai este pana sa iasa in evidenta.
No, va pup si o noapte buna la Bucurii!
Mami 12+ si Vladic (17.10.2006)
aproape major
barza
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by Sephora
Mamilili nu i-am mai dat,am scos doar in seara dinainte de a lua Dostinexul,dar oricum nu a baut.Stiu ca nu se mai da lapte dupa,ai dau LActana.
Xandrutza asa e dar nu scot decat ce simt eu ca e in plus si sa eliberez galmele care se fac.
Cat se iau 2 pastile ?cate jumatate din 12 in 12 ore nu?
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
Asa tin minte, o jumate la 12 ore.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Cristina, pupam si noi samburelul(ica)! Sanatate multa!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
CristinaGoji spune:
Neatza! Poftiti la o !
Am fost cam matinali azi, ca ne-a trezit continutul pampersului de dimineata
Mami 13+ si Vladic (17.10.2006)
aproape major
barza