*Bucurii de sept-oct 2006 - La multi ani!*
Raspunsuri - Pagina 13
xandrutza_76 spune:
Neatza!
Cristina multumesc pentru cafea! Pe noi ne-a trezit una bucata pampers si una bucata biberon
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
La multi ani Maria Diana si Ana Isabela!
Gety, va dorim multa sanatate, fericire si vise implinite!
poze cu noi
beatrix spune:
Maria Diana si Ana Isabela, La multi ani cu sanatate, fericire, noroc, numai bucurii si succese in viatza!
Beatrix si Eric (11 septembrie 2006)
beatrix spune:
Buna dimineatza!
Cristina, multu de cafea si felicitari pt samburel! Sa fie sanatos si sarcina usoara in continuare!
...si pe noi una bucata biberon urmat de vocalize ne-a trezit!
apropos, ai vostrii copii tipa? dar asa intr-una fara sa aiba nimic! se joaca si tipa! mi-e cam mila de vecini dar eu ce sa-i fac? poate o vrea sa se faca tenor si exerseaza de acum!
Beatrix si Eric (11 septembrie 2006)
CristinaGoji spune:
Daaaaa, tzipa si al nostru!!!
LA MULTI ANI MARIA DIANA SI ANA-ISABELA!!!
Mami 13+ si Vladic (17.10.2006)
aproape major
barza
alexutza_26 spune:
Buna dimineata
Cristina - multumim de cafelutza !- pe o asa vreme as mai bea inca una ca asa ma doare capu' ..
LA MULTI ANI !!! MARIA DIANA - sa fii sanatoasa, sa-i bucuri pe parinti, sa iti dea Dzeu toata fericirea din lumea si tot norocul din univers!!!
Eu deja mi-am terminat atributiunile de bucatareasa pe ziua de azi, am terminat ciorbita si pilaful, mai incolo spre dupa-amiaza urmeaza budincuta cu branzica...grasanu acum a adormit...ce sa mai....am timp de forum acum
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
xandrutza_76 spune:
Alexutza, imi faci pofta asa de dimineata!!! Meriti , asa o foame mi-ai facut!
Beatrix, vocea Narcisei e din ce in ce mai puternica; cand plange e una, dar cand o apuca tipatul, atunci sa te tii
poze cu noi
alexutza_26 spune:
Xandrutza - pai va invit la noi, ca si asa de vreo luna de cand mananca grasanu cat 2, bucataresc in fiecare zi cate 2 feluri de mancaruri..poate mai imi dati si mie ceva idei, ca le-am tot incercat si sucit retetele astea...
PRINTZUL
alexutza_26 spune:
Gety- pe unde umbli tu????Te dai disparuta azi, ca sa nu faci cinste aici la niste doamne tare matinale....macar o cafeluta un piscot ceva asa de buna dimineata!!!!
PRINTZUL
GETY spune:
Buna dimineata!
Multumim pentru urari!
Da, Cristina, 2 saptamani de muci si aseara nu m-am tinut de cuvant sa nu-i scot, ca nu putea adormi si se smiorcaia. Mai sun dr. azi sa vad ce-mi zice.
Noi azi nu sarbatorim ziua fetii, il asteptam pe tati sa fie cu noi, dar am o sticla plina ochi cu vodca si un pachet de cafea mare, sa ajunga pentru toata lumea.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006