*Bucurii de sept-oct 2006 - La multi ani!*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare!

Multumesc din suflet de urarile de LMA pentru gongolinul meu cel mare.....nu-mi vine sa cred ca deja au trecut 3 ani de cand am devenit mamica pentru prima data!

Vad ca tot mai multe dintre bucuriile noastre sunt bolnavioare...!Sanatate maxima va doresc pitici scumpi si sa va faceti bine repede ca aveti o gramada de prostioare de facut!

Ramo hai nu mai fi trista!Vor trece cele 11 zile repede....vei fi prea ocupata sa mai ai timp sa plangi dupa Patri....iar ea va fi pe maini bune....o sa fie bine!

Vroiam sa va scriu o gramada....dar efectiv nu mai am timp!Ne pregatim de a doua petrecere(cu copiii, ca ieri a fost prima, cu familia)....maine sper sa am timp mai mult!

Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei

www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Urez si eu de pe acuma:
LA MULTI ANI BUCURIILOR nascute intre 9 oct. si 22 oct. (perioada in care voi lipsi eu). Mamici, sa va aduca multe bucurii, sa creasca, sanatosi si sa aibe o viata minunata! Pupici speciali pentru: Maria(gety), Ruxandra(microbu), Vlad(eloise), Mathias(lili), Vlad(CristinaGoji)

pufy

am sa mai trag eu cu ochiul pe la bucurii, dar nu o sa am timp sa scriu.
pupici

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Pufy LA MULTI ANI!Pufisorului mare Alesio,sanatate maxima,bucurii multe,noroc cu carul.

Sanatate multa bucuriilor bolnavioare.
Noi suntem bine kaka moale a disparut fara urma (nici nu mai vrem sa-i io gasim).Noaptea a fost parfum pe langa cea de dinainte.Ne-am culcat la 00 fara plansete,ne-am trezit la 2,baut 130 ml laptic dar plans inainte cam 15 min,culcat in pasi de dans pe muzica Cleopatrei normal,trezit 5 dimi cand s-au supt urgent alti 130 lapte adormit la fel de urgent si tresitul final la 10.30.Alta viata fratilor,ma simt alt om,m-am trezit odihnita cu toate intreruperile de rigoare.
Pe mine vroia sa m-a pocneasca o mare raceala,cu racaiala in gat,nas infundat,durere cap,ce mai tot tacamul.Am bagat 2 Nurofen,raceala si gripa si azi iar 2 si sunt mult mai bine.
Am luat Dostinex,dar vad ca produc la greu,am mai bagat pompa in functiune ca simteam ca-mi explodeaza zaza.

A am uitat sa va spun,in prima seara am scos lapte zic sa i-l dau lui si pe urma gata iau pastila,laptele era verzui la culoare (scosesem cam 160 ml)mi s-a parut tare ciudata culoarea aia,binenteles ca Matti nu l-a baut.

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Lilina, multa sanatate lui Vladone!

Pufymic, La Multi Ani pt Alessio!

Gety, multumim de aprecieri! Dar chiar nu face nimic iesit din comun. Ceea ce imi place cel mai mult este faptul ca da impresia ca intelege tot ceea ce se intampla in jurul lui si ca a inceput sa pronunte distinct si cu adresa anumite cuvinte!

Desi doarme nopatea fara sa se trezeasca, Dudu este cam agitat: adoarme greu, este "nervos"; cred ca are dureri mari de gingii, mai ales ca ii ies dintucii unul dupa altul! Si dupa regimul alimentar de saptamana trecuta, mai mereu ii este foame: ne "cearta" cand vede ca s-a terminat mancarica din castron.

Ramomar, eu sunt "experta" in a pleca de acasa exact in cele mai nepotrivite momente, adica chiar de ziua lui Dudu! Este tare neplacut sentimentul, dar din pacate nu prea avem ce face.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

La multi ani Alesio!

Ramomar, te pupam pe tine si pe Patricia, ai sa vezi, o sa treaca cele 11 zile foarte repede. Te asteptam!
Sephora, daca folosesti pompa in continuare tu stimulezi lactatia. Si eu cand am inceput cu Dostinexul aveam impresia ca-mi fac sanii poc, dar am rezistat asa si m-am simtit foarte bine dupa aceea; senzatia aceea neplacuta a disparut destul de repede.
Lili, se pare ca maine merg la doctor
Alexutza, pupici lui Gabriel!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Adriana - exact somnul agitat de care vorbesti tu avea si grasanu - asta pe duarat de 2 sapt..pana cand au iesit cei 4 dintisori, iti dai seama ce dureri avea, de asta se tot foia si invartea noptile...

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Sephora, daca ai luat Dostinex, nu-i mai da lapte de-al tau lui Matti nici macar sa guste. Gata, s-a terminat alaptarea.

Xandrutza, !

Eu ma simt super odihnita. A fost M cu taxu afara cam 4-5 ore si-am dormiiiiiiiiit.

Sanatate multa Bucuriilor bolnavioare!

Ramomar, multumim anticipat pentru urari!

Alexutza, nu te-ai exprimat tu aiurea,eu am vrut doar sa fiu mai explicita.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!
Numara cu mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Mamilili nu i-am mai dat,am scos doar in seara dinainte de a lua Dostinexul,dar oricum nu a baut.Stiu ca nu se mai da lapte dupa,ai dau LActana.
Xandrutza asa e dar nu scot decat ce simt eu ca e in plus si sa eliberez galmele care se fac.
Cat se iau 2 pastile ?cate jumatate din 12 in 12 ore nu?

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna seara, mamici si copii!
MamiLili, wow, ce plimbare lunga si benefica pentru tine! Si eu am dormit vreo ora, dar cu Maria langa mine. Cand m-am trezit, aveam rosu in obraz.
Alexutza, il rog pe catelul sora-mii sa o pupe pe cateaua ta din partea noastra!

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

quote:
Originally posted by GETY

Alexutza, il rog pe catelul sora-mii sa o pupe pe cateaua ta din partea noastra![/b]

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Deci vrei sa ma vezi si cu casa plina de catei,nu????

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput