*Bucurii de sept-oct 2006 - La multi ani!*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

La multi ani pufisorului senior

Alesio

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!
Numara cu mine!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexutza_26
Raportam o noapte ca-n vremurile bune, 12 ore dormite fara intreruperi,

Cum o fi aia?

Noi ne-am trezit din 2 in 2 ore. Cu urlete si plansete. Si multi nervi (ai lui, ca ai mei au renuntat sa se mai activeze)

Numara cu mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

quote:
Originally posted by alexutza_26
Raportam o noapte ca-n vremurile bune, 12 ore dormite fara intreruperi,

Cum o fi aia?

Noi ne-am trezit din 2 in 2 ore. Cu urlete si plansete. Si multi nervi (ai lui, ca ai mei au renuntat sa se mai activeze)

Numara cu mine!

Dar de la dintisori, sau de la intarcat???Imi dau seama ca si daca te enervezi nu rezolvi nimic pt ca ei oricum se isterizeaza orice ai face...ici lui Mathias - si poate ii trimite grasanu cateva ore bune de somnic la noapte...ca si asa vad ca de 2 zile de cand se simte mai bine, doarme si ziua cate 3-4 ore

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Alexutza, 80 cm? Wow! M abia 75, dar nici noi nu suntem inalti. Sper totusi sa-l mosteneasca la inaltime pe tatal meu, are 1,84 m.

Lilina, ce face Vladone? Sanatate la amandoi!

Multa lume racita si ragusita in perioada asta. Un exemplu il am sub ochi: sotul. Ragusit de nu mai poate dar nu vrea sa ia tratament. Asa face mereu, refuza medicamentele iar eu ii zic ca-mi sfideaza cei 5 ani de facultate (in care m-am congelat la propriu, ca era cumplit de frig, am inceput sa cred in criogenie).

Cristina 12+, spor la treaba! Dar usurel, sa nu-l deranjezi pe bb mic.

Numara cu mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna ziua!
Eu am tot recuperat pana pe la 9.30 dimineata, ceea ce a fost foarte bine
Lilina, sanatate lui Vladone!
Alexutza, felicitari pentru noaptea dormita!
Lili, il pupam pe Mathias, sa faca nani la noapte, sa poti si tu sa te odihnesti.
Cristina, spor la treaba!
Monique, trebuie sa incep niste investigatii, sper sa gasesc reteta mea de negresa, nu am mai facut demult...

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Salutare,

La multi ani Alesio, pui mare de pufymic! Sa ai o viata minunata, plina de noroc, fericire si sanatate!

multa sanatate puiutilor bolnaviori! Sa va faceti repede bine.

alexutza, trimite-ne si noua niste somnic de la Gabriel, caci Patricia mea inca mai are 2-3 treziri de maraieli/noapte.

Sephora, multa rabdare si putere cu intarcatul.

eu mi-s tare suparata si stresata cu delegatia asta si sa nu-mi vad puiuta atatea zile. Plang in fiecare zi si maine va fi si mai greu. Nu stiu cum voi rezista, mai ales ca nu am lipsit o noapte de langa ea si acum dintr-o data atatea zile

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Lili - oare asa or fi barbatii???ca si al meu sot cand e racit refuza sa ia medicamente ca cica de asta are "politistii" cu el

Ramona - groaznic, imi dau seama ce-i in sufletul tau...dar daca trebuie nu ai ce sa faci!!!!multa putere si gata cu lacrimile..ca doar te intorci!!!

PRINTZUL

Mergi la inceput

Ramomar, fruntea sus, o sa treaca zilele astea! Va fi greu dar gandul ca Patri e pe mani bune te va linisti. Cand pleci? Maine?

Alexutza, nesomnul lui M poate fi de la ambele cauze enumerate de tine. Ei, trecem noi si peste asta. Si daca am fost inteleasa gresit, precizez acum ca eu una chiar nu ma enervez pe copil, ce sa-i fac, e mic si-l inteleg. Fireste ca nu-mi convine sa ma trezesc atat de des si sa-l linistesc, dar asta e, crestem noi mari. Oricum, daca as fi nervoasa i-as transmite si lui starea mea si n-am rezolva situatia in nici un fel.

Numara cu mine!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MamiLili

Alexutza, nesomnul lui M poate fi de la ambele cauze enumerate de tine. Ei, trecem noi si peste asta. Si daca am fost inteleasa gresit, precizez acum ca eu una chiar nu ma enervez pe copil, ce sa-i fac, e mic si-l inteleg. Fireste ca nu-mi convine sa ma trezesc atat de des si sa-l linistesc, dar asta e, crestem noi mari. Oricum, daca as fi nervoasa i-as transmite si lui starea mea si n-am rezolva situatia in nici un fel.[/font=Arial]

LA MULTI ANI, BUCURII DE S[/limegreen]EPT-OCT!
Numara cu mine![/b]

N-ai fost inteleasa gresit, poate m-am exprimat eu aiurea , stiu ca nu te enervezi....oricum, vorba ta daca te enervezi nu rezolvi situatia, ba mai mult se agraveaza..

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

mamilili si alexutza, va multumesc pentru sustinere. Ce mult conteaza sa stiu ca si voi sunteti aproape de mine

Sandra, tu cum mai esti? sper sa treaca totul cat mai repede si usor pt tine si gargarita ta. Multi pupici si aveti grija de voi.

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput