*Bucurii de sept-oct 2006 - La multi ani!*
Raspunsuri - Pagina 9
CristinaGoji spune:
Alexutza - 80 cm???? Si mai zice lumea ca Vladut al meu e inalt, cand el are doar vreo 75 cm.
MamiLili - acum sincer nu mai verific temperatura apei cu termometru, ca o verific cu mana. Dar ceva de genul asta tre' sa fie, 30 grade plus/minus 1-2 grade. Acum el face singur baita si-i pun apa mai putina in cada, care, fiind putina, se raceste mai repede. Dar cand mergem la piscina, apa acolo e intre 28-30 grade si e la fel ca si cea din cada. Iar cat priveste la ce scrie in cartea aia, eu as putea sa mai scriu, cand apare vreo intrebare sau ceva nelamuriri si gasesc raspuns in cartea aia, doar ca nu as vrea sa intru in polemici cu nimeni, pentru ca e diferita abordarea acolo, fata de ce se practica in Romania. (de exemplu aici toata lumea iti zice ca pentru nou-nascuti temperatura ideala e 22-23 grade, or acolo se recomanda 18, maxim 20 grade).
Iar despre apucaturi de baietel - si noi, si noi!!! Surubelnite, masini, rotit rotile, dezasamblat tot ce se poate dezasambla, etc. Si a facut si Vladut azi o victima - pe Yasha, pe care l-a muscat de ureche, de a schelalait bietul caine, dar nu i-a facut nimic. Tre' sa fiu mai atenta, desi erau amandoi langa mine, iar eu cu un ochi pe forum.
Mami 12+ si Vladic (17.10.2006)
aproape major
barza
alexutza_26 spune:
quote:
Originally posted by CristinaGoji
Alexutza - 80 cm???? Si mai zice lumea ca Vladut al meu e inalt, cand el are doar vreo 75 cm.
Si a facut si Vladut azi o victima - pe Yasha, pe care l-a muscat de ureche, de a schelalait bietul caine, dar nu i-a facut nimic. Tre' sa fiu mai atenta, desi erau amandoi langa mine, iar eu cu un ochi pe forum.
aproape major
barza
Dr ne-a zis ca arata ca un copil la 16 luni - dar cu siguranta il mosteneste pe sotul meu care are 1,95 cm inaltime si nu pe mine care sunt pitica familiei cu 1,60 cm
Vaaii - pai la noi e cam nasoala treaba daca cumva apuca sa traga cateaua de coada - se intoarce si-l cam maraie, e saraca atat de stresata, am ajuns sa-i dau mancare si apa pe balcon...cand nu ne vede teroristul..nu stiu mai tarziu cum va fi
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Sephora spune:
Va pup fetelor
A trecut caca moale ,dar am inceput de ieri opertiunea intarcarea.De ieri de dimineata nik zaza.AM trecut peste o noapte de calvar,cu plansete si urlete de la 1.30 pana la 5.30.
Incerc sa-l adorm si revin cu amanunte,apetisante....vai ele
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
xandrutza_76 spune:
Sephora, succes!
Fetelor, eu intru la recuperari , sunt tare obosita...
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
lilina spune:
noi suntem suparati
Vladone se simte si mai rau, a facut si un pic de febra si behaia ca un mielushel
cred ca i-a coborat raceala in piept (sper sa nu avem vreo bronsita sau pneumonie ca innebunesc)
nu am apucat sa-i facem nici vaccinul de un an
si eu ma simt rau, ma doar gatul si capul si simt un pic de durere in piept...pana spre spate
multa sanatate la bebeii bolnavi
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
CristinaGoji spune:
Lilina - imi pare tare rau ca nu-i bine Vlad! Cred ca trebuie sa-l asculte un medic. Sanatate multa!!!
Eu ma apuc de treaba, ca iarasi ii ca dupa razboi la mine in casa!
aproape major
barza
alexutza_26 spune:
Buna dimineata
Raportam o noapte ca-n vremurile bune, 12 ore dormite fara intreruperi, nici macar pt ceiutul cel de toate noptile... - speram sa se repete, sa devina o obisnuinta....
Lilina - imi pare rau sa aud ca Vladone tot nu se simte bine....multi ici sa treaca
Cristina - spor la trebutele cele de toate zilele
PRINTZUL
Monique_new spune:
Buna dimineata si la noi. Azi am fost mai puturoase ne-am trezit la 8.
Lili du-te cu Vladone la doctor sa nu patesti ca noi.Pupici sa se faca bine. Iar de vaccin stai linistita ca nici noi nu am apucat sa-l facem.
alexutza_26Felicitari pt intreaga noapte dormita. A mea inca se mai trezeste o data pe noapte. Nu stiu cum s-o dezobisnuiesc.
Multumesc fetelor care mi-au raspuns despre imunizarea bbilor. Poate daca a inceput frigul mai mor din virusei. Mai stau o perioada sa vad cum reactioneaza maimutica.
Ma ajuta si pe mine cineva cu o reteta de negresa buna incercata.!!!????
POZE COSMI 1 ANISOR
POZE NOI COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
alexutza_26 spune:
Sephora - cred ca trebuie sa ai nervii de otel ca sa ii induri tipetele nocturne, dar intr-un fel e si spre binele lui si mai ales al tau...multi ici
PRINTZUL
alexutza_26 spune:
Xandrutza- recuperare rapida...
PRINTZUL