*Bucurii de sept-oct 2006 - La multi ani!*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Merg sa portionez o pasare pe care mi-a adus-o tata pentru Maria. Si ce nu-mi place... Mai am in congelator spanac adus de mama mea tocmai de la Sighisoara, tot pentru Maria.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Spanac a halit si grasanu azi cu ficatel de pui - se bateau turcii la gura lui nu alta

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

La multi ani

Iulia Ioana

Mini, ce mai faci? Mai zi-ne ceva de tine. Sau astepti un nou taifun sa ne pui poze?

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!
Numara cu mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Cristina 12+, din pacate nu ma pricep la limba rusa deloc! Mi-ar placea sa citesc cartea aceea. Oricum te rog, in masura timpului disponibil, sa ne mai scrii articole de-acolo.

Cum ii faci baie lui Vladut, tot la aprox. 30 grade? Mi-am amintit acum ca povesteai prin iarna - cred - cum ii scazi progresiv temperatura apei ca sa-l calesti. Ti-am urmat exemplul si-i fac si eu lui Mathias baita in apa mai rece, dar mai jos de 35 grade nu cobor. Din fericire, n-a racit pana acum. Doar doua reprize de muci raportam.

Copilul meu a inceput sa aiba apucaturi baietesti, plimba masinutele, tranteste alte jucarii, deja e obraznic. Da'l iubeste mama de nu mai poate!

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!
Numara cu mine!

Mergi la inceput

MamiLili - de apucaturi baietesti avem si noi parte...tot asa plimba masinutele, trenuletele, mingiile 6 la numar sunt iubitele lui - le alearga toata ziua prin casa...iar cablurile, mouse-ul si tot ce tine de fire...sunt bune de papat

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

lili si al meu plimba masinile prin casa si face 'bummmmm' cand le vede, nu se joaca cu jucariile mai deloc, preferatele lui sunt oalele si capacele. Insa noi avem o problema deja: batem copiii prin parc... la toti bebeii care-i intalneste le baga mana in ochi sau le da palme, o fi curios sau o fi un bataus? O fi ceva trecator? Eu ii tot explic si-l cert de fiecare data, uneori parca intentionat face. Ai vostri cum se comporta?

Si inca ceva, mie imi spune "tati", asta demult insa speram ca va trece, nu vrea sa spuna "mami" decat cand are chef, fff rar.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Mirabelac, cred ca este ceva trecator, pentru ca si eu am intalnit un baietel in parc, cam de varsta lui David care practica acelasi sport. Mi se pare ca mai primea si maica-sa cate o palmutza, dar nu sunt sigura.

Mergi la inceput

Cat despre "ma-ma", zicea cand ne-am intors de la mare un fel de mna-mna, dar a uitat, acum nu mai zice nici atata, zice ta-ta, dar nu cu adresa la tat-su.
Alexutza, eu i-am facut ultima oara spanacul cu ccc cartof si galbenus de ou. Cati cm. are Gabriel acum?

Mergi la inceput

Mi-am plimbat si eu bubulina prin casa. Nu lasa mainile mele cu nici un chip. Se tine de ele, de fapt ma tine strans de degetele mele aratatoare si doar asa merge. Afara cand merge prefera locurile cu iarba si sa-si lase funduletzul jos sa culeaga panarami,sa-si bage degetele prin pamant, sa rupa iarba.

Mergi la inceput

Mirabela - cam asa ceva face si al meu, dar are predilectie din cate am vazut sa bata tot baieti..poate o fi ceva in gena lor de pe acum - si eu il cert, ii zic ca nu-i frumos, ca-i doare pe bietii copii...dar nu, se intoarce si zbang una tovarusului de carut...

Gety - grasanu avea la 11 luni 80 cm..ca la 12luni, la vaccin dr noastra de familie de buna ce e - a zis ca nu e concludenta inaltimea la varsta asta

PRINTZUL

Mergi la inceput