Durerea unei pierderi de sarcina ( 42)
Raspunsuri - Pagina 7
monysorescu spune:
dan_nysi eu iau o pastila de Calciu, Magneziu si zinc. Pana acum (adik cele 6 luni de pauza de dupa chiuretaj) luam cam pe la inceputul lunii timp de 10 zile 2 pe zi impreuna cu vigantoletten sau alfad3 ptr fixare. Acum de cand am reluat prestatul ptr bebe iau numai dupa ce imi vine ciclul deci din prima zi de cm. Asa esti sigura ca nu faci rau.
Multa sanatate la toate si un bebe cat mai curand. Va pup pe toate
to be or not to be?
mav spune:
alinushca, lasa tot si fugi acasa!
irene...hmmmm sa semene cu soacra...? macar sa vina si sa fie sanatos!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
alinushca spune:
O descriere destul de explicita si de detaliata despre cum evolueaza secretiile de-a lungul ciclului, pentru depistarea perioadei fertile:
http://www.estronaut.com/a/ovulation_fertility.htm
In asteptarea lui
http://tt.lilypie.com/Lrydp3.png
kitzy spune:
Am ajuns si eu acasa!
C.myry imediat cum am aflat ca sunt insarcinata, am inceput sa iau acid folic, acum dr mi-a dat tablete de Fe cu acid folic, vitamina C, Mg, ca mi-a iesit mic si Dupahaston pana in sapt 12. Acuma la urmatorul control probabil ca o sa-mi dea altceva.
Danangie si mie mi-a zis medicul de familie sa beau multe lichide ca sunt foarte deshidrata si de atunci ma chinui sa beau de toate, dar nu prea mi-e sete. Cu toate astea, ma chinui sa beau.
Pup dulce toate fetele!
11
L5845 spune:
Buna dragutelor! si eu din umbra, sa vad ce mai faceti .
Desi aseara imi propusesem sa stau sa citesc tot, din urma si sa scriu, dupa ce am iesit cu catelul afara, am fost asa de molestita, ca am aterizat direct in pat. Dar acum, mi-am prospus si o sa reusesc sa stau sa citesc si apoi sa scriu. Va si va pe toate .
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
alinushca spune:
Lau-Meli Greu sa mai tii pasul cu grupul asta, nu ?
Ce catzel ai? Arati si la mine?
Tu ce mai faci? Cum e cu... ?
In asteptarea lui
http://tt.lilypie.com/Lrydp3.png
IreneCAM spune:
MAV, am tot incercat sa dau o interpretare pozitiva visului asa ca am fost tare fericita cand am gasit un blondutz in neam...lasa, ca socrela e simpatica...cand vrea ea
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
slimatei spune:
buna... noi suntem bine... in sfarsit... am avut niste zile de kk (asa ca sa am cu ce ma lauda..)dar speram ca s-au terminat....o saptamana..nu doresc la nimeni...
totul a inceput de luni cand am alunecat pe scari... si am aterizat jos...la burtik nu ma lovisem dar s-a zdruncinat si mai rau de atat a fost sperietura si lovitura la picior... multumeam lui DD ca a fost doar atat...bb sta bine..a doua zi am fost la doctor..si a zis ca suntem ok...darca ii ieste frica pt. mine sa nu mi se intample ceva din cauza kg. prea multe...adika ce poate fi..?nu a vrut sa-mi spuna...nu ca nu as fi constienta ca am pus multe kg dar ce pot sa fac imp. e ca fetita sta bine....
dupa aia s-a intamplat sa-mi maltrate pisicul.. si a tb sa mergem la dr. cu el... era paralizat de la jum. in jos..si dr. a zis ca nu se stie daca isi mai revine... muream de ciuda si in acelasi timp.. ca nu putam face nimic sa-i mai iau din dureri.. mi se rupea sufletu...cand il vedeam...i-a facut perfuzii sa-l hraneasca caci de durere nici nu putea manca.... acum face fizioterapie.. la un picior si-a revenit sa speram ca-si revine si la celalalt daca nu ..saracul poate ramane in 3 labute si cu coloana stramba...
a treia si cea mai grava patanie a fost ..cand in timp ce ma duceam la spital....eram pe trecere de pietoni cand.. o proasta a dat inapoi cu masina....eu a uitam in partea opusa sa ma asigur ca nu vine nici o masina si proasta de la 50 m nu ma vede si ma zguduie de nu ma vad... eu pe moment nu realizez ce se intampla...am trait cu impresia ca ceva m-a lovit din spate...eu nici macar nu am auzit ca se apropie ..m-as fi ferit...dar asa a fost sa fie...
cand am realizat ce se intampla...prima m-am vazut zguduita cu burta cu tot si vreo 2 pasi facuti vrand nevrand in lateral...
a fost groaznic caci prima reactie a mea ..incepuse sa-mi dea lacrimile si nu stiam de ce ...ma gandeam numai la bb ..daca e bine ce s-a intamplat.. am realizat dupa cand i-am vazut fata proastei...cand imi zice.. te-am lovit rau..?(eu ma tineam de burta... parca ma durea..)si tot ea continua fara sa se dea jos din masina imi zice ..scuza-ma nici macar nu te-am vazut... si atunci.. am izbucnit si mai tare in plans...cum p.m. nu ma vezi da ce-s asa de mica..?bineinteles ca toti mi-au zis ca tb sa-i iau nr. si.... dar cine ma crede ca eu in acele momente inca nu realizam..abia dupa mi-am dat seama ca a dat o masina peste mine..si incepusem sa tremur...ca o frunza...
... n-as mai fi vrut sa mai povestesc la nimeni... caci mi s-a spus ca gandesc negativ...la care pot afirma cu cea mai mare certetza ca sunt o pozitivista inraita....care persoane normale ar putea gandi ca eu atrag raul...cum adica atragi raul..?eu traiesc doar cu speranta ca totul va fi bine....dar sunt si realista..si zic.. ca sunt perioade in viata fiecarui om in care se poate intampla ..stiti cum e raul nu vine niciodata singur...si multumesc lui Dumnezeu ca nu s-a intamplat mai rau...puteam sa....Doamne fereste...
am decis sa nu mai iesim din casa..si nu singuri daca..totusi ies.. dar daca e sa se intample...
noi suntem bine..fetitzu' jucaus...si cred ca a fost totul doar niste incercari ale vietii.. asta e !....nu poti avea numai placeri in viata...din pacete exista si din-astea...
va si scuzati ca va mai plictisesc cu din astea de ale mele...sper ca de-acum sa vin sa va povestesc numai lucruri pozitive... aveti grija de voi!
Stefania x 2
min.7sapt.
dan_ny spune:
JOJOLINA sa-ti traiasca bebelina...ce fata frumoasa...si ce mamica fericita
sa-ti traiasca minunea mica, si tie refacere grabnica, si te-asteptam sa ne povestesti
_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller
poze filmuletz
alina_1980 spune:
of stefania, chiar ca ai avut o saptamana.............!
sa va mearga mai bine de acum incolo!
toate fetele!