Durerea unei pierderi de sarcina ( 42)
Raspunsuri - Pagina 8
miha74 spune:
musettepink - bine ca mi-ai atras atentia, ca eu nu verific niciodata mesajele private de aici...Ti-am raspuns .
Cu ocazia asta am vazut ca avem si camera de chat
Miha
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
Ninia81 spune:
Stefania, ce patanii ai avut! Bine ca a trecut totul si sunteti tefere amandoua! O sa se obisnuiasaca deja cu socurile vietii bebelul...
Ai grija de tine si de bebe!
Ninia
http://tt.lilypie.com/TRdsp3.png
dan_ny spune:
fetelor, eu va pup si va urez week-end placut...sa fiti cuminti si sa aveti grija de voi. eu o sa fiu plecata si de luni incep serviciul...ufff...ce bine a fost acasa.
va pup pe toate
_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller
poze filmuletz
L5845 spune:
jojo sa-ti traiasca minunea, sa creasca mare, sanatoasa si cuminte! Am vazut si eu pozele, tare e dulce micuta si tu, esti o mamica fericita si implinita acum!
Teo multumesc mult draga mea, nu e nici o graba, stai linistita.Cum a fost pana la urma cu rezultatul la triplu? Eu, sunt in Bucuresti, de la sfarsitul lunii ianuarie si aici raman, acasa mergem mai rar acum. pe burticuta si lasa stresul deoparte, stii doar ca nu e bun.
musette imi pare rau de cunostinta ta, stiu cum e, ca si mama a primit acelasi diagnostica anul trecut in aprilie....
consi ma bucur ca acum esti bine, ai grija sa nu mai racesti. Sotul lucreaza in armata? La ce arma? Ca si eu am lucrat 7 ani batuti pe muchie, tot in sistem.Iar de casatorie, foarte bine, sa nu cumva sa crezi prostiile alea, cum ca de asta ai pierdut sufletelul. Casa De Piatra, sanatate si tot ce va doriti!
catty sper sa-ti revii din starea ingrata in care esti, asa cum spui tu si sa fii mai optimista si mai vesela, ca nu se poate sa stai asa.
cristy lasa ca trec ele si "placerile" sarcinii, asta este, important e ca bebe e bine,ca stiu ca asta inseamna semnele astea.
Ninia desi cu intarziere, iti spun felicitari pentru aniversarea de ieri, sa va dea DD sanatate, intelegere, armonie, inca 100 de ani de acum in colo si ca totul sa fie perfect, un bebe sanatos la orizont, cat mai curand.Ma bucur ca mama ta e bine, a mea la fel, sper sa traiasca mult si bine si sanatoase, toate mamele din lume, inclusiv ale noastre.
danangie tin pumnii sa iasa bine analizele, ca si cele din ziua 14 . Cu privire la cheful de facut curatenie...eee, e mai complicat, vine brusc si dispare repede, inainte de a termina curatenia , iar cu calcatul...recunosc , sunt putin cam paralela .
Michelle iti respect hotararea, te inteleg, stiu ca esti o fata puternica si luptatoare si iti doresc sa revii cu forte noi, cu optimism si vesti bune, de ce nu? Sa stii ca o sa nelipsesti si o sa ne fie dor.Dar, cel mai important, e sa fii tu bine si sa te linistesti, sa te regasesti si sa iti recapeti speranta. draga mea.
dan_ny mult adevar e in cuvintele citate de tine...tin pumnii sa-ti iasa bine analizele si sa nu mai ai probleme cu starile de tahicardie.
IreneCAM sper sa ti se rezolve problemele cu serviciul si sa ai cat mai curand, pe langa bine meritatul concediu, si mult doritul puiut.
baby mai ai mult cu scoala aia, ca taaare ne lipsesti .Tin pumnii la examen si abia astept sa revii aici sa ne scrii.
kitzy tin pumnii si tie sa fie bine la control, saptamana viitoare.
blueeyes ce mai faci? Cam rarutz pe aici ...chiar daca nu ai vesti.
c.myry cred ca duminica fac placinta cu mere, ca tare mi-e dor si nu am papat de mult.
oana tu ce mai faci?
miha74 imi pare rau ca ai lovit masina, sper ca tu esti bine si tin pumnii sa iasa bine analizele. E bine ca incerci sa fii optimista, trebuie si sa reusesti si o sa-ti fie bine, sunt sigura.
cristina26 ce mare si frumoasa s-a facut printesa ta, tare frumoase pozele si protagonista, si mai frumoasa.
Flavia a dat D-zeu si am rezolvat cu calculatorul, ca deja am crezut ca fac gaura in jurul lui, atat de mult m-am plimbat sa vad cum decurg operatiunile de "resuscitare". Ce mai face David, i-a trecut raceala? Dominiq, cu gradi? Tu? mama de flacai nazdravani.
andreea16 ce bine ca ai revenit, ma bucur ca bebe si tu sunteti bine, asta e foarte important.
mav iubita, haide, capul sus si privirea inainte, e suficient ca ai asa mult de lucru si ca esti asa de ocupata, de ce te mai incarci si cu amintiri dureroase? Lasa-le acolo unde sunt, au si ele rolul lor, dar nu trebuie rascolite prea mult. Bucura-te ca Sebi e un copil deosebit, ca acum s-a facut bine si ca ai oameni care te apreciaza si te iubesc, in jurul tau.Ve zi ca daca te apropii de butoi...coana e la indemana, dar sper totusi sa nu fie nevoie.
monysorescu am vazut ca iei Euthyrox, iau si eu de vreo 3 luni, cum te simti in afara de efectele secundare de care spuneai? Ti-au iesit mai bune analizele de cand faci tratamentul asta? Tin pumnii si ma sa te rateze incepand de luna asta, uratii uratilor si sa ai vesti bune.
irinabobe iti tin si tie pumnii, sa gasesti jobul care ti-l doresti, iar la capitolul bebe, nu cred ca mai conteaza daca da bine sau nu, important e sa fii sanatoasa si sa fie bine.
alinushca ce faci, pai inca mai esti pe aci? Fugutza la treaba ca nu e vreme de pierdut . si sa fie cu noroc .Catelul e al cumnatei, e un puiutza de rotweiller de 3 luni juma', nebunatica foc, dar cumnata lucrand de dupa-masa, eu sunt mamica de schimb. O sa pun si poze, numai ca tre' sa le descarc de pe telefon,ca aparatul nu-l am acasa.
Laura burticoasa cu .
Liaaanaaaa pe unde esti? Ce mai faci? Cum decurg treburile? si te asteptam cu vesti.
slimatei cand am citit prin ce ai trecut...Ma bucur ca esti bine si tu si bulinutza, asta e cel mai important, iar in legatura cu doamna cu pricina...fara cuvinte, ca merita sa-i spargi capul ala de toanta.Sanatate si la pisicutz.
Dupa cum v-am obisnuit, iar am reusit sa scriu mesaj lung ca si ziua aia de post, stiti voi ....
E sunt bine, ma plimb in fiecare seara cu catelusha, care imi mai da emotii cu reactiile pe care le are (mi-e cam frica de caini, dar mi-o educ acum cu ocazia asta) si cand ajung in casa, sunt buna de bagat direct in pat, asa de obosita sunt. Chiar acum ma pregatesc de iesirea zilnica cu ea, asa va si va pe toate, fara diferenta. Sa fiti cuminti si sa aveti grija de voi.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Ninia81 spune:
L58, multumesc din suflet pt mesaj! Si tie iti doresc multi ani fericiti alaturi de sotul tau si sa ai mamica sanatoasa!
Eu din pacate ma simt tot rau din cauza racelii, am crezut ca am scapat de ea, dar vad ca s-a intors la mine!
Ninia
miha74 spune:
Ce liniste e in seara asta pe aici. Va pregatiti de week-end???
Lau-Meli, eu te admir enorm pentru faptul ca ai tot timpul cate o vorba buna pentru fiecare dintre noi
Am si analizele de ziua 14, in afara de faptul ca am repetat toxoplasma, rubeola, rujeola, CMV, urina si secretia care au iesit foarte bine, iata ce am eu pentru Z2 si Z14:
0000000000000000000Z2 00000000000Z14
LH0000000000000000006.10 000000000011.08
FSH 000000000000000 6.12 000000000006.86
Estradiol 00000000000000000000000000 58
Prolactina 000000000000000000000000014.28
Progesteron 000000000000000000000000 0.2....si aici e problema!!!
Tot asa mi-a iesit si acum doi ani, deci sa zicem ca prima sarcina din cauza asta am pierdut-o...a doua...accident gentic!
Voi cum stati, Dana, lau-Meli si cine le-a mai facut pe astea???
BHCG-ul mi-a scazut dupa 7 saptamini de la chiuretaj, am ajuns la 3,24, deci sunt pe drumul cel bun.
Ma mai duc pentru Z21 si cred ca ma opresc si stau cumintica inca 4 luni de zile...ca doua deja au trecut.
Miha
V
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
c.myry spune:
Buna seara fetelor
Frumoasa ideea cu pagina pt. Natalia si Jojo.
Ce mai faceti? Eu sunt bine. Nu am mai avut dureri. Dar m-am si menajat.
Maine mergem la o nunta la niste prieteni, asa ca o sa fiu un pic ocupata. Dar recuperez cu cititul duminica.
Flavia-ma simt bine. Dupa cum am zis maine ma pregatesc pt o nunta la niste prieteni. Mergem la distractie.Imi pare asa rau ca voi aveti mici neintelegeri, dar nu te nelinisti. Sigur sotul tau isi va gasi un job bun si totul va reintra in normal. Trebuie sa fii puternica si sa il sustii. Ma bucur ca piticii tai sunt bine.
cristina26– ce dulce e Ingrid. Sa va traiasca si sa creasca mare, ca frumusica e foc!
andreea16 ce bine ca bebita este sanatos. O sarcina usoara in continuare!
monysorescu – tin pumnii sa nu vina uratii si sa vina cele 2 liniutele.
Irinasa te ajute DD sa gasesti o slujba cat mai repede si pe placul tau.
Mav– pupici sa nu mai fii suparata. Capul sus. Nu ne intristezi. Sintem aici alaturi de tine. In mod sigur iti vei tine al 2 lea bebe la piept cat mai curand. Pupici si pt Sebi si pentru curajoasa noastra.
JOJObebelina este o scumpete. Sa va traiasca si sa va bucurati de ea! Si sa iti revii cat mai repede.
IreneCAM– te inteleg cu ciocolata. Inainte devoram, dar acum nu mai maninc. Mi se par lesinatoare. sunt bine acum. Nu am mai avut dureri. La dr. merg pe 19.Pupici sa nu mai fii deprimata. Maine e week-end – motiv de bucurie si relaxare!
kitzy – e bine. Si eu iau Magne B6, acid folic, utrogestan si pregnyl. Sa tea jute Dzeu sa fie bine cu sarcina si un bebe sanatos. Cu apa te inteleg. Si eu ma chinui sa beau aproape 2 l /zi. Mai mult cand ajung acasa de la serrv. Ca acolo fac carare batuta la toaleta
L5845 – pupici. Buna placintuta. Tocmai am mancat si eu, dar nu ar strica cateva bucatele in plus. Facuta de bunica mea de 84 de ani si trimisa de la departare prin fratior la Bucuresti. Cum se mai gindeste ea la noi. Mereu trimite ceva bun facut de ea. Ea m-a crescut si tare mi-e dor de ea. Ma rog sa isi vada stranepotul sanatos.
Michelle
danangie
slimatei Off doamne! Toate ti se intimpla numai tie? Bine ca totul e in regula si ca tu si bebe nu ati patit nimic. Ai grija de voi.
toate fetele si va doresc un week-end placut si linistit!
myry
Mami si tati te asteapta http://tt.lilypie.com/n3Iep3.png
_
Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert
irlandeza spune:
Buna seara fetelor.
Mi-e si rusine sa mai scriu, ca am lipsit atata timp........dar nu prea m-am simtit bine, asa ca dupa servici, patul imi era prieten. Dupa ce mi-au trecut varsaturile, au inceput durerile, bebelina mea isi baga picioarele in coastele mele, de abia ma mai tineam pe picioare. Dar nu conteaza, suport totul , numai sa fie ea bine.
Am pus cateva poze cu ea, cine vrea s-o vada. http://www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/72157602273138108/
Jojo, sunteti f. frumoase. Multa sanatate sa aveti si sa va bucurati de ea toata viata.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
Cum creste motanica nostra 27+
Ninia81 spune:
Buna dimineata, fetelor! De aseara e liniste pe aici, sper ca nu sunteti in butoi...
Va doresc un week-end linistit si sa veniti cu vesti cat mai bune!
Eu merg la parintii mei, pt ca ieri a fost ziua lui tati, si merg sa mananc sarmalute facute de mama....
Pup pe toate!
Ninia