Durerea unei pierderi de sarcina ( 42)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Jojo fetita ta e pur si simplu pretioasa Iar pe fatza ta se citeste fericirea, e clar! Sa fiti sanatosi si fericiti mereu!
Pup toate fetele mele curajoase

27+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Si eu va pup pe toate!
Jojo_miha, bine ati venit acasa, sunteti SUPERBE amandoua!!!!!!! Abia astept sa citesc cum a fost nasterea! Multa, multa sanatate va doresc!

quote:
Originally posted by alinushca

Mav, te pupacesc! Si poate aflam si vesti bune de la tine in ciuda planurilor tale aglomerate si a muncii ? Ca daca tot ti-e dor sa tii un bebe mic in brate, se mai intampla sa calculezi gresit niste zile fertile si ups! BB2

In asteptarea lui
http://tt.lilypie.com/Lrydp3.png

alinushule... da, am si vesti bune: toate analizele mi-au iesit in limitele normale (inca n-am ajuns la dr sa aud ce-mi zice), desi eu simt ca ceva nu e ok (poate ca e "ceva" doar in capul meu).
Cm-ul a fost tot asa ciudatel: primele doua zile sange, dar mai putin decat de obicei (fata de inaintea ultimului chiuretaj), apoi z3 pauza (nu mi-a curs absolut nimic), apoi z4-z5 cu pete maro....
...Si in rest... n-am cum sa calculez gresit, ca nu calculez deloc, dar nici de viata de familie n-am mai avut parte, suntem teribil de ocupati cu munca...

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

pentru Natalya mititica cea frumoasa si pentru mamica ei. Jojo, refacere rapida si numai bine!

ALINUSCHA, nu incerci cu teste de ovulatie? Mi se pare o metoda sigura. Eu am observat ca ovulatia la mine aparea nu neaparat la 14-15 zile...am avut si in z18-19, judecand dupa dureri si dupa secretia specifica. Daca nu te poti orieta dupa dureri si glera cervicala, atunci ia teste. Cu temperatura nici eu nu ma descurc.

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Fetelor vad ca discutati despre teste de ovulatie...exista asa ecva? Eu nu ama uzit pana acum. In ce constau? Eu nici acum nu sunt sigura acnd am ramas insarcinata, pt ca eu ma protejam...
Dupa parerea mea ovulatia nu este mereu la fel...cum scrie la carte...

Ninia
http://tt.lilypie.com/TRdsp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

dragele mele, pentru ca vb de teste de ovulatie: sunt teste ca si cele de sarcina (adica tre sa se inroseasca doua linii, a doua la fel de intensa ca si cea de control sau chiar mai bine si atunci stiti ca ovulatia se produce in urmatoarele 24-36 ore. din experienta proprie va spun ca nu sunt chiar grozave, in sensul ca eu , dupa ce ca abia se gasesc, in luna in care am ramas gravida era cat pe-aci sa nu nimeresc ovulatia, pentru ca nu mi se pozitivau testele... am avut noroc ca-mi luam temperatura. Alinush, am citit ca intepaturi de ovar se produc atunci cand este eliberat ovocitul, adica exact ziua ovulatiei, eu insa nu am avut niciodata intepaturi. chestia e ca tu spui ca ai un cm de 33 de zile, insa nu poti fi sigura nicicand, mai ales dupa un chiuretaj, am vazut ca tare greu se mai regleaza cm. asa ca, s-ar putea sa fie azi ziua cea mare, nu uita ca ai de lucru diseara!eu am luat temperatura si mi-a indicat super ziua ovulatiei, caci la noi era foarte important sa prestam exact in acea zi.Bafta multa!
Mav, chiar am intrebat de tine ieri si ma gandeam ca poate nu esti trista, ci doar ocupata. Bafta multa la cursuri si sanatate lui Sebi!
jojo, sa-ti traiasca printesa, sa va bucurati de ea si sa fiti sanatosi toti trei!

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 19+

Mergi la inceput

Io eram cam deprimata pana acum o juma' de ora...dar dupa o ciocolata parca lumea prinde culoare
Ce vad, deja se vorbeste de Craciun si Revelion? Eu stiu de acum ce-o sa fac, o sa dorm!!! Si in pauzele de somn o sa ma uit la maraton Tom si Jerry pe Cartoon.

MIRELUS, a venit sotul? Hai, nu fi tristuta...Stii tu sigur ca ai ratat perioada? mey, cat sa comploteze si universu' asta impotriva noastra? Lasa, ca oboseste el...si atunci il pacalim

LAUMELI, stiu cum e cu calculatorul, mie tocmai mi s-a stricat unul si sufar teribil, ca ma bazam pe el la treburi mai grele. Ai grija de tine

CMYRY, sper ca nu mai ai dureri. Cand trebuie sa mai mergi la medic?

MIHA74, si eu am auzit ca e tare fain in Maramures, da' n-am fost de revelion acolo. Sper sa iasa bune analizele, iti iei de o grija. Iar cele 6 luni vor trece repede

NINIA81, ALINA_1980, DANA, ANDREEA16, Consi, Irina, Musette, Cristy74

CRISTINA26, pozele sunt extraordinare, sper sa nu te superi, dar eu mi-am salvat-o pe cea cu Ingrid in cosulet ("e toamna"), ca m-a lasat fara cuvinte

PEPSI, ideea cu albumul Invingatorii e excelenta. sa fie bine si sa gaseasca sotul un job bun. Stiu ca in momentele critice apar si tensiuni, e inerent, off, sper sa nu trebuiasca sa mai treci mult prin asta.

TEO, sper ca ai rezolvat la clinica...stii tu cum e cu pomul laudat. Dar important e sa fie bine, incearca sa nu te mai enervezi.

MONYSORESCU, tin pumnii sa fie cum vrei tu si sa nu "vezi rosu inaintea ochilor"

DANNY, e posibil sa fie atacuri de panica dupa ce povestesti tu; eu stiam ca si tiroida da astfel de simpome, dar daca zici ca o tratezi inseamna ca nu e responsabila. Bine ca ti-ai luat liber, poate si stressul era un factor!

MAV, bafta la cursuri!

ALE, ce ai faci?

LIANA[PUP]

MICHELLE

Fetelor, eu am visat azi-noapte un baietel blond cu ochii albastrii pe care l-am luat in brate si ma plimbam cu el, ca sa nu mai planga. Nu stiu cum sa explic, am avut impresia ca era atat de real...era mic mic, trebuia sa-i sustin capul...eu n-am tinut in viata mea un copil asa mic in brate, dar a fost tare bine...M-am trezit si ma uitam dupa el in jur, aveam asa un sentiment de confort stiind ca va fi langa mine. Am luat-o razna, e clar! Nu stiu al cui o fi fost, ca io nu-s blonda, nici sotul...

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Irene, nu fi deprimata! A venit week-endul, trebuie sa ai motiv de bucurie!
Cum adik o sa dormi de revelion, vrei sa dormi tot anul? Nu e bine!

Ninia
http://tt.lilypie.com/TRdsp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

e, nu-i bine...?! macar de Revelion sa se odihneasca si ea, eu o inteleg!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Ninia, pey uitatu' la desene nu se pune ca activitate?

Dupa ce v-am scris mi-am dat seama ca socrela mea e cam blondutza...ceva gene ar fi deci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Teo2rina, pe bune ?? Mie mi se intampla sa am si de mai multe ori intepaturi la unul dintre ovare intr-o anume luna, asa intins pe cateva zile. La ecografie se vedeau o multime de ... cred ca foliculi le zice, pe fiecare ovar poate unu din ei e cu noroc! Noi nu prea ne descurcam sa prestam nici o data la 2 zile ... ca nu avem timp... se poate intampla sa nu avem timp nici o saptamana sau 2 la rand... de aia cam e important sa o nimerim. O sa fiu atenta la intepaturi atunci. Ca la mine mucusul cu pricina e mereu la fel ... si temperatura... no thanks!

In asteptarea lui
http://tt.lilypie.com/Lrydp3.png

Mergi la inceput