Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (38)
Raspunsuri - Pagina 9
viezurila spune:
neata burticilor!
iaca m-am intors si eu din conced, unde a fost foooooarte bine! Nu m-as mai fi intors inapoi la serv..
am reusit sa va citesc din urma chit ca mi-a luat vreo doua zile!
felicitari pentru culorile de carucioare si pentru bebeii maricei de peste 1000 g!
Mi-a parut tare rau sa citesc de Kossir intr-adevar ingrozitor sa se intample asa tarziu in sarcina cand te gandesti deja ca esti la jumatate de drum
Ellenuta cum iti mai e cu tensiunea? imi pare rau sa aud ca ai avut probleme.. si eu vreau sa iau legatura cu cei de la cordbloodcenter pt recoltare celule stem.. de ELias nu stiu ce sa mai zic.. ma ingrozesc pe zi ce trece.. mai sper ca poate isi schimba gine spitalul
Cred ca sunt una din putinele burtici care are inca in burtik .. cred ca e mai bine ca nu am avut asa o curiozitate pana acum ca tare ciudat ar fi fost sa se schimbe de la echo la alta.. poate aflam pe 10 la morfo de trim II in plus am asa o burtik mica dar mica mica inca nu se distinge exact ce e cu ea.. decat ca eu cred ca l-am simtit pe bebe deja de vreo 2 saptamani, adica senzatia e din ce in ce mai distincta si zilnica .. pe tati nu prea am reusit sa il fac partas ca parca atunci cand sta el cu burtik bebe e cuminte si oricum nu crede tati ca poate sa il simta deja.. oricum e tare dragutz tati mai ales ca eu ioc chef de chit ca nu am pr.. dar pur si simplu nici un libidou
honey m-am bucurat sa aud ca ati primit vestea mult asteptata cu plecarea in SUA si ma bucur ca te-ai mai consolat cu vestea despre bebe baietel
laura_dimitris mi-a placut tare mult povestea cu embrionii si eu stau tot in militari si cu toata tristetea din trafic subscriu ca n-ai solutii mai bune decat masina.. si eu le-au incercat pe toate: 41 cu 300, 41 cu metrou, 178 cu metrou, pe jos pana la metrou, metrou all the way.. nu.. mai bine ma trezesc cu sotul cu o ora inainte si ma aduce le in Victoriei (ca eu n-am carnet )
v-am pupacit ca am scris romane!
revin
+20
nemary spune:
Gya, felicitari pt.fetita. ma bucur pt voi si pt.familie, mai ales daca toata lumea este fericita.
Si pt.noi s-au bucurat neamurile ca o sa avem fetita, mai ales ca avem deja 3 nepotei.
Alina, in wd stai cuminte in pat si spar sa-ti dea dna doc voie sa plecati la PAris. Din pacate pe mine nu m-a lasat sa merg la Albena, dar nu-mi pare rau, mai ales ca duminica am fost la Babyexpo unde am primit ffff multe cadouri de la diverse firme plus o pelerina si sosetele de la matusica Adriana.
Laura Ioana, pt.carcei ia magneb6. eu asta iau si sa stii ca nu se mai pun(mie doar noapte mi se puneau)
Gina, imi place mult numele Ovidiu, il aveam si noi pe lista in cazul in care am fi avut baiat.
Mari 23+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
sa va spun si eu cum a fost la eco morfo de trim II, la Iosup.
Bebelina e tot fetita, are 574gr (nu stiu cum o sa ajunga ea la 1200 gr in 4 sapt ), toate organele sunt bine dezvoltate, inimioara bate cu 150b/minut, placenta este posterioara fundica, gr.2 de maturare, colul 36 mm, inchis, IR 0.39 si 0.38. este dezvoltata bine pt.varsta pe care o are. Bineinteles ca dl doc a insistat sa-i spunem numele, cu toate ca inca nu suntem 100% hotarati, m-a intrebat cum vreau sa nasc, cate kg am luat(intrebari standard) si mi-a spus sa beau mai multa apa si sa iau nospa si sa stau in medical in continuare.
Azi am fost si am repetat hemograma, glicemia si sum.urina si marti mergem sa gineco cu rezultatele. speram sa fie totul bine si sa ne dea voie sa mergem la serv.
gattasalvaje spune:
Salutare Zuzelor !
Eu acum am venit de la analize si sunt tare satisfacuta , ca am reusit sa scap repede , asta dupa ce a trebuit sa-mi cer drepturile , pt ca era o coada imensa pentru luat nr. de ordine si in sala mai asteptau vreo 30 persoane . Cred ca aveam vreo 50 persoane in fatza si , desi scria mare ca au prioritate gravidele si copii pana la 1 an , cand am incercat sa intru in fata mi-au sarit toti in cap , ca si ei sunt bolnavi si bla-bla-bla. M-am dus la receptie si i-am cerut tipei sa-mi spuna de ce au mai pus afisul ala , daca eu trebuie sa stau la o asa coada , ca eu am contractii si nu pot sta in picioare . Atunci tipa mi-a luat trimiterea din mana si a bagat-o la cabinet , si dupa 5 minute m-au strigat sa intru . si uite cum , cu un pic de tupeu am scutit aztazi vreo douo ore de asteptare....
26+ cu Sara - Eliza
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
honey79 spune:
Neata zuzici .
Va pupic dulcic si va doresc o zi minunata,relaxanta si plina de evenimente frumoase.
Felicitari tuturor celor care au aflat ieri ce culoare va avea caruciorul.
Eu mi-am baut cafeluta ,si ma pregatesc , usor usor, pentru nesuferita de "operatie" de astazi .Mi-e frica de mor,dar cu ajutorul lui DD voi trece si peste asta.
Eu sunt cu casa vraiste si, parca pana acum... n-am realizat cate se pot strange intr-o casa de om.Chestiile mari parca mai putin importa, dar cu cele mici e ceva de speriat.
Va pup si va imbratisez cu drag, zuzici cu burtici.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 20+
nemary spune:
quote:
Originally posted by gattasalvaje
Salutare Zuzelor !
Eu acum am venit de la analize si sunt tare satisfacuta , ca am reusit sa scap repede , asta dupa ce a trebuit sa-mi cer drepturile , pt ca era o coada imensa pentru luat nr. de ordine si in sala mai asteptau vreo 30 persoane . Cred ca aveam vreo 50 persoane in fatza si , desi scria mare ca au prioritate gravidele si copii pana la 1 an , cand am incercat sa intru in fata mi-au sarit toti in cap , ca si ei sunt bolnavi si bla-bla-bla. M-am dus la receptie si i-am cerut tipei sa-mi spuna de ce au mai pus afisul ala , daca eu trebuie sa stau la o asa coada , ca eu am contractii si nu pot sta in picioare . Atunci tipa mi-a luat trimiterea din mana si a bagat-o la cabinet , si dupa 5 minute m-au strigat sa intru . si uite cum , cu un pic de tupeu am scutit aztazi vreo douo ore de asteptare....
26+ cu Sara - Eliza
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
si eu tot azi am fost la analize, al hipocrat, am ajuns pe la 8.10, m-am bagat in fata la inregistrare analize(erau doar 2 pers inaintea mea si nu au comentat, atat le trebuia ca le aratam afisul) iar apoi tipa de la inregistrare a vorbit cu alta si i-a spus sa ma bage in fata pt ca sunt gravida, si asa a facut, drept pt care in total am stat 5 min.
Mari 23+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
revin si eu cu intrebarea
pt cele care si-au luat program redus de 6 ore, cine le-a recomandat, doc gineco sau med de fam? si cum arata recomandarea, e o foaie obisnuita sau un cerificat medical?
Mari 23+ bebe
odiseea
lorena_andreianu spune:
Honey, si eu tot cu baietel te vedeam, asa si am pronosticat. O sa vezi tu, ca nu e deloc dezamagire. Din proprie experienta iti spun ca baietii sunt mai usor de crescut!
Fetele, eu n-am mai intrat mai deloc, caci fac un curs intensiv si ma stresez toata. Nu reusesc sa ma incadrez in datele de depunere a temelor si profit de bunavointa. Trag tare, caci vreau sa fac macar jumate pana vine bebe.
Altfel, sunt bine, obosita, cu durerile mele de sciatica (sapt viitoare merg la acupunctura!!! sper sa aiba efect) si la eco.
V-am zis ca refac eco morfologica, caci bebe nu era in standarde... sper sa fi crescut si sa fi prins din urma, altfel o sa mai am un stres in plus. Mai sunteti in situatia asta?!
Si noi avem probleme mari cu numele. Daca era fata era deja decis, dar asa... Tind spre Daniel si altceva... ca sa nu fie mai prejos decat frate-su...
Va ma rugasem sa-mi trimiteti si mie parola de la contul zuzelor, ca sa nu va bat atat la cap cu modificatul listutei. Merci! Asa, va trebui si actualizat numarul de baietei
Maine sarbatorim pe cel mare. Face 3 ani!
Va pup si mai apar!
Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani
honey79 spune:
Lorena ti-am trimis eu PM acum, cu parola.
Bisous.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 20+
Ereena spune:
alinaatudor stiu ca raspunbsul meu vine putin mai tarziu dar asta noapte bb a tras un chef in burta mea ca am adormit la 2 , la 3 m-am trezit pt pastilute iar la 6 a inceput iarbb , sunt franta si se pare ca de-abia acum incep insomniile.
Cat despre contractii se pare ca doctorii numesc contractie orice durere, si bine fac pt ca orice durere in zona inghinala foarte joasa ca o durere de menstra , dureri , crampe abdominale ca cele de scaun pot duce la deschiderea colului .Contractiile adevarate sunt cele care iti intaresc burtica pt cateva secunde , dureroase apoi iti dau drumul. Va spun din suflet nu este de neglijat nici cea mai mica durere .Daca durerile astea sunt asociate si cu dureri destul de puternice de spate , joase , mai mult de mijloc dar serioase este semn de travaliu prematur.Ma rog la Dumnezeu sa nu simtiti nici una asa ceva inainte se sapt 38. Ah si mai era ceva probabil ca asta stiti ,conteaza si pozitiile in care stai , de exemplu nu este indicat sa te asezi turceste pt ca se intind muschii si duce la deschiderea colului si nu este indicat sa te mangai pe burtica ....hai sa zicem foarte des ca nu rezista nici una sa nu-l atinga pe bb macar cand misca .
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png