Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (38)
Raspunsuri - Pagina 10
Ellenuta spune:
viezurila,
bine ai revenit printre noi! eu sunt super fericita pentru ca analizele mi-au iesit bine. urina e curata, glicemia este 94. dr a spus ca nu sunt probleme. tensiunea mi-am mai luat-o acasa si vreau sa-ti spun ca nu a sarit de 11/6 , 12/8. probabil ca sufar de fobia ,,halatului alb'' cum am citit pe aici pe forum .. probabil ca atunci cand intru in clinica, imi creste si tensiunea de emotie, stres, etc .. nici mainile nu mi s-au mai umflat, insa, picioarele nu mi s-au desumflat. bb e bine, face box prin burtica .. aseara nu stiu cum se asezase de ma intepa ficatul .. nu mai stiam in ce pozitie sa ma asez .. pe 10 mergem le eco sa vedem ce face, cate grame/kg are si sa vedem ce e cu stomacelu'. vazuse dr la ultima eco ca avea cam mult lichid. sper sa fie totul ok!
pe de alta parte, nu am apucat sa citesc contractele de la coordbloodcell .. promit ca nu voi uita sa va povestesc ce si cum!
pupici
26+
http://bd.lilypie.com/wA8ap3.png
alinaatudor spune:
Nemary,
Mie mi-a dat medicul de medicina muncii..recomandare la 6 ore...Era o foaie scrisa la imprimanta..nu era tip...intreaba la voi la resurse umane cum trebuie sa procedezi...sau pe sefa /sefu tau
Alina 22 si Stefania
ginnette spune:
quote:
Originally posted by nemary
revin si eu cu intrebarea
pt cele care si-au luat program redus de 6 ore, cine le-a recomandat, doc gineco sau med de fam? si cum arata recomandarea, e o foaie obisnuita sau un cerificat medical?
Mari 23+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Ciao fetelor!
N-am mai intrat pt ca ma simt ca un kkt si nu vreau sa va indispun si pe voi.
Mary
Eu am program redus (6h) in baza unei adeverinte de la medicul de familie.
Procedura a fost asta: dupa morfologia de trim II mi s-a spus ca inima ii bate cu 120 bpm si asta din cauza ca sunt eu, obosita; drept pt care mi s-a recomanadat program redus; cu aceasta recomandare m-am dus la ginec. meu care mi-a dat o scrisoare (in care a specificat ca se recomanda program redus) catre medicul de familie. Cu scrisoarea asta m-am dus la mediculde familie si ea mi-a eliberat adeverita. Si am adus-o la HR.
Roxana 26+
Abia astept sa ne intalnim !
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png
nemary spune:
alina si ginette,
sa vedem marti ce zice doc, daca mai e cazul de medical sau nu. Mie mi-a spus ca mi s-a micsorat colul in urma controlului pe care mi l-a facut ea, dar la eco a iesit aceiasi marime ca si inainte de dureri.
Mari 23+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
miri_mik spune:
neatsa!
raportez un "terorist" a la maison:) azi nu merge la gradi ca e weekend prelungit (rasfatam copilu) da e... mortal. o striga intr-una pe iubita lui "aliiiiiiiiiiiiiissssssssss" si io-i explic ca alis e acasa la ea, da nik! cuc amionul in mana, da-i si da-i:)))acu dezlipeste copertile de la cartile lui:)
honey, neatsa... un shlap la cafea? asa sa nu ne iesim din ritm? hai, ca glumesc, pup cu tare mare drag:))
sweetgys, felicitari pt roz:)
nemary, sigur creste bobica peste un kg in 4 saptamni. sunt in perioada lor de "expansiune", deci nu te stresa:)
doc, tot asa i-am zis si eu medicului: vreme de facut sex, numarat bani, si dormit. iar el, mucalit, mi-a zis ca cu trei copii acasa nu apuca sa faca nici una din astea 3.
medmaya, usurel cu nervishorii, ca aia habar n-au cu ce se mananca o sarcina. dar in fond, e dreptul tau s anu-ti convina sa-ti faca zob casa, doar pt o nenorocita de teava!
adriana... misto faza cu baia:))) ne-a apucat si pe noi. de flexibila sunt foarte felxibila, chit ca burta mea incepe sa-mi ia din perspective, dar in vana... nici vorba:)))
gatta... nu cred ca burtul tau e mai mare decat in mod normal:) sa-l vezi pe al meu:) ca stiu ca e mult lichid pe dinauntru... si creste si creste... nu ma mai uit in oglinda in sufragerie ca ma speriu:))))
miri_mik
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
Laura Ioana spune:
Mari felicitari pt bebelina sanatoasa! Nu te gandi ca nu are cand creste...acum cresc ca din apa, ca Fat Frumos, intr-o zi cat altii intr-un an Tu cum iei magneB6? Sa iau o pastiluta seara?
Gatta fff bine ai facut ca ti-ai cerut drepturile! E fantastic, mai, cata nesimtire si rea vointa exista in lumea asta!
27+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
ginnette spune:
Mary,
Vezi ca programul redus nu-ti afecteaza drepturile salariale (+ bonuri si comisioane).
La concediul medical, indemnizatia se plateste altfel - nu mai iei aceeasi bani.
Sfat prietenesc: mai bine sa-ti iei program redus si sa fie totul in regula decat sa te obosesti la serviciu si sa descoperi (doamne fereste) cine stie ce mai tarziu.
Bebe merita totul !
Roxana 26+
Abia astept sa ne intalnim !
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png
gugushtiuc spune:
quote:
Originally posted by sweetgys
Buna seara fetele, abia acum am reusit sa intru pe net...Venim cu vesti mari de la Iasi. Am fost la morfologica de trim II si am plecat din cabinet ffffff fericiti. In primul rand pt ca bebe este bine, morfologie si biometrie in limite normale, placenta posterioara de gr I, un pic lichid amniotic in exces (nu stiu prea bine ce inseamna asta, dar dr a zis ca nu e nimic ingrijorator), iar in al 2-lea rand pt ca avem FETITAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Pt mine, sincer este indiferent sexul, dar tati....,tati e in al 9-lea cer!!!! Si restul familiei (bunici, frati, cumnati), tot fetita isi doreau pt noi. Deci, toata lumea fericita.
Asta doresc tuturor burticilor si taticilor deasemeni, sa simtiti in fiecare zi fericirea ce o simtim noi in aceste momente, defapt macar pe atat!!!!
Sa dea D-zeu sa netinem cu bine puii in brate, sanatosi ca repede mai trece timpul si maine, poimaine intram pe rand in AMR-uri.
Va pupic, somn usor celor care inca n-au adormit!
Gya 22+ Vanessa Maria
in burtica la mami
cam atat mai am si vin si eu in lumea voastra,URAA
poze
GIA FELICITARI!
Te rog sa-mi raspunzi la o intrebare pt ca moooooooooooooooooor de curiozitate. CAT la suta ti-a spus ca e fata?
GUGU 27+ Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
honey79 spune:
Miri... pastreaza shlapul pe-aproape...just in case. Deocamdata-s bine..deci nu-i nevoie de el la cafea...care-i fara cofeina si are si laptic in ea(cafeaua). Dar mai tarziu,cine stie ce mai apare, asa ca stai pe-aproape.
Viezurila bine-ai revenit. Te-asteptam de-acum mai mult pe aici.
Gatta pupi dulci. Cat despre burtica, linisteste-te. Tu nu ai burtica mare, ti-am mai zis.Eu ce sa mai zic ca la 5 luni arat ca de 7? Bravos pentru tupeu la doctor. E si pacat sa nu profiti de drepturile de graviduta.
Pup fetele.. ma duc sa vad daca-mi urnesc sotul din fata calculatorului..pentru mers la shoppings. Caci dupa doctor, nu cred ca voi mai avea mare chef.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 20+
gugushtiuc spune:
Acum zic si eu... neatzaaaaaaaa!!!
Fetelor eu tot stau si incerc sa "tes" niste strategii de epilare a budunicii de care, trebuie sa recunosc, mi-e cam dor pt ca nu am mai vazut-o de o luna si ceva din cauza burtii. Maine trebuie sa merg la ginecolog si e firesc sa fac ceva cu padurea Letea, mi-i ca nu o vedea nimic dr. daca nu fac ordine. Cum n-as sta, ce n-as face nu reusesc sa vad nimic pe acolo.
GUGU 27+ Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic