Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (38)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

gugu pai nu te ajuta sotul?

gabrittza 21sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Gugule exact ce voiam sa spun si eu! Sa te ajute tati la cosmetizarea locului nevazut

27+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

...mda

GUGU 27+ Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Gugu,
Exact aceasta pb am intampinat-o si eu azi dim..din cauza durerilor de burtica..m-am gandit ca poate o sa trebuiasca..sa ma duc la dr azi..si..am zis..sa ma fac mai-mai..evident..am efectuat o tunsoare..blind...nu stiu ce a iesit acolo..din cauza ca...nu am mai avut timp sa ma uit in oglinda

Alina 22 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Mari felicitari pt bebelina sanatoasa! Nu te gandi ca nu are cand creste...acum cresc ca din apa, ca Fat Frumos, intr-o zi cat altii intr-un an Tu cum iei magneB6? Sa iau o pastiluta seara?
Gatta fff bine ai facut ca ti-ai cerut drepturile! E fantastic, mai, cata nesimtire si rea vointa exista in lumea asta!

27+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

si eu burtica care nu stim ce ascunde. eu magne iau 1/zi, dupa ce mananc(dimineata sau la pranz)

Mari 23+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Sweetgya , sa-ti traiasca bebelina , sa creasca mare , frumoasa si desteapta !

Gina , frumos nume....Ovidiu , si eu , daca as fi avut baiat l-as fi numit asa , mai ales ca , pentru mine acest nume are o puternica incarcatura emotionala , asa l-a chemat pe tatal meu pe care l-am pierdut acum 3 ani.

Adryana , nebunilor...ce faceti voi pe-acolo ? . Si la mine, cu ditamai burta e dificil , dar noroc ca ne-am pastrat umorul si putem sa ne oferim momente placute , mai cu o gluma , mai cu un pic de chinuiala...

Medamaya , stai dragutzo linistita si lasa-le de-o parte de probleme , cu hidroforul , cu putzul si toate celelalte...chiar nu are cine sa se ocupe de toate astea , fara sa te mai implici tu? Tie iti trebuie liniste si cat mai multa odihna , sa nu-i superi pe cei 3 muschetari.

26+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by ginnette

Mary,

Vezi ca programul redus nu-ti afecteaza drepturile salariale (+ bonuri si comisioane).
La concediul medical, indemnizatia se plateste altfel - nu mai iei aceeasi bani.

Roxana 26+

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

asta stiu, de 4 sapt sunt in medical si se plateste doar 75%, minus tichete de masa. acum sa vedem ce zice si doc, prima oara cand mi-a zis sa stau in medical am intrebat-o de prog redus si a zis ca momentan nu este cazul pt.ca trebuie sa stau la pat toata ziua.

Mari 23+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Mai fetelor ma tot uit la pozele voastre si ma minunez. Eu fac 24 sapt luni dar mai sunt persoane care ma intreaba daca pe bune sunt insarcinata .Fosta mea colega care niciodata nu stie cat am le spune clientelor ca mai am putin si fac alea niste ochi cand ma vad.Bb e foarte bine , mare ,gras chiar daca as naste normal s-ar decala data cu o saptamana in avans , dar burta........nu prea . Nu sunt nici eu una mititica si a zis doctorul ca a avut loc suficient sa se dezvolte . Oricum felicitari pt poze si pt burtici .Mai mai ca va invidiez , totdeauna mi-am dorit sa imi ara burta de gravida tuturor si n-am bafta ,dupa ce ca nu prea am sunt si la pat....

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Zuzelor, nu vorbiti de lucruri "sfinte" ca eu de la inceputul sarcinii am avut prohibitie la. Va dati seama ce e in sufletul meu. Cateodata imi vine sa ma catzar pe pereti, ca sa nu mai zic ce vise erotice am nopti la rand.

GUGU 27+ Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by gugushtiuc

Zuzelor, nu vorbiti de lucruri "sfinte" ca eu de la inceputul sarcinii am avut prohibitie la. Va dati seama ce e in sufletul meu. Cateodata imi vine sa ma catzar pe pereti, ca sa nu mai zic ce vise erotice am nopti la rand.

GUGU 27+ Alex

Si eu .
Recuperam noi dupa ( asa am patit si la primul bb si a fost frumos dupa ).

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput